Temat:
CIGAMES
Informacje wyglądają obiecująco. Zastanawia mnie tylko czemu kurs kolejny dzień leci w dół :(
|
|
Temat:
KRUK
Moim zdaniem debiut spółki, pomimo słabego początku całkiem ładny i liczę na nią w przyszłości :)
|
|
czyli zamiast zainwestowanych 1500 zł zainwestowałem trochę ponad 300... No świetnie Nawet duży plus na pierwszych notowaniach nie będzie jakiś odczuwalny w moim portfelu
|
|
Temat:
REDAN
Raczej nic z RGR nie wyjdzie, opór na 8,00 zadziałał i jest odbicie w górę :) Teraz opór na 8,50
|
|
"Dziś chcę tylko was uspokoić. Kopex może pójdzie w dół, bo łamiemy wsparcia jak lecą. Formacje tu się nie sprawdzają... słyszałem dno, podwójne dno.... jak leci wszystko tu można wymienić, a chodzi, a jakakolwiek formacja kiedyś się kończy, tu nie."  kliknij, aby powiększyćJa tu widzę tworzącą się strukturę głowy z ramionami
|
|
Temat:
REDAN
Ja tu osobiście widzę tworzącą się strukturę głowy z ramionami. Korekta może dojść do linii 7-miesięcznego trendu wzrostowego i wybić się w okolicę 8zł, tworząc ramię. Obroty maleją, oscylator MACD daje sygnał sprzedaży. Ponadto widać, że w okolicy 8,00 zł tworzy się póki co psychologiczna linia wsparcia. Zobaczymy co dalej, ja czekam na okazję do kupna.  kliknij, aby powiększyć
|
|