W MBanku też już są.
|
|
|
|
Jakieś wielkie zaskoczenie to to nie jest.
|
|
Piotr B napisał(a):U mnie kupon również zaksięgowany na rachunku jak co kwartał :). Tak na marginesie to niedawno odkryłem to forum i widzę, że opinie na temat e-Kancelarii są mocno podzielone. No cóź, dzień prawdy będzie 29 października w dniu wykupu EKA1014.
|
|
Nie sugerowałbym się tym jakoś specjalnie. Na odsetki potrzebna jest kwota wielokrotnie mniejsza niż na wykup.
|
|
W mBanku już są.
|
|
Moje doświadczenia z MEW i Gant sprawiły, że stałem się zwolennikiem metody dmuchania na zimne.
|
|
Normalne JAJA. Wielkanoc przecież już była. Niewykupienie obligacji to "systematycznie prowadzenie swojej stałej działalności, nie notując poważniejszych problemów". Kandydat do "komunikatu roku".
|
|
Ciekawe co kombinują, dlaczego chcą pominąć KDPW ?
|
|
No, to sobie ktoś dzisiaj wyskoczył z papieru.
|
|
W kontekście powyższego "sprzedaż" znaku firmowego zaczyna nabierać sensu.
|
|
Ja załatwiałem w mBanku świadectwo depozytowe dla obligacji MSA1013. Świadectwo było mi potrzebne do zgłoszenia wierzytelności. Załatwiłem to we wrześniu, zapłaciłem 30 PLN zgodnie z taryfą prowizji.
|
|
|
|
Chyba są na etapie przeglądania papierów. Dwa tygodnie temu przyszło do mnie pismo z sądu w sprawie uzupełnienia zgłoszenia wierzytelności, które wysłałem na początku października o brakujący załącznik (świadectwo depozytowe). Cierpliwości ...
|
|
Obligacje są zabezpieczone akcjami emitenta, a jak wygląda kurs akcji można sobie prześledzić. W dodatku: www.bankier.pl/wiadomosc/MINOX...Ja wolałem po doświadczeniach z Gantem dmuchać na zimne.
|
|
Bo wszyscy czekają na poniedziałek - rozprawa w sądzie na temat upadłości.
|
|
Jest ogłoszenie o upadłości MEW S.A. w dzisiejszym MSiG nr 180, str. 14, poz. 13087. Wierzytelności należy zgłaszać w ciągu 1 miesiąca. ems.ms.gov.pl/msig/przegladani...
|
|
Nie, w PIT z biura maklerskiego za rok 2013 już tego nie będzie. Podatek od dyskonta (kupna poniżej nominału) już zapłaciłeś.
|
|
Powinno być 13 % www.wskazniki.pl/?doc_id=14119...Zatem: 60 000 000 * 13 % = 7 800 000 na rok 7 800 000 / 12 = 650 000 na miesiąc 650 000 / 30 = 21 666 dziennie 21 666 / 24 = 902 na godzinę Chciałbym mieć taką stawkę godzinową
|
|
Żeby dbać o cokolwiek, to trzeba mieć na to pieniądze.
|
|
Jak w filmie: "Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi"
|
|
Kolejny odcinek serialu "Moda na Ganta" zostanie wyemitowany 2 sierpnia.
|
|
Wikana WIK0713 zostały wykupione zgodnie z terminem.
|
|
TKO na RODANIE 1.00 %.
|
|
|
|
Obligacje WLO0613 wykupione (MBank).
|
|
27.07 PLN
|
|
Raczej do daty wykupu, niż do wykupu
|
|
TKO 12 %, ciekawe kiedy i po jakiej cenie notowania się otworzą
|
|
Wypowiedziana umowa kredytowa ... Obstawiam, że obligatariusze nie zobaczą już pieniędzy. To już jest koniec, nie ma już nic, jesteśmy wolni, możemy iść ...
|
|
W MBanku jeszcze nie ma.
|
|
Dla ryzykantów ... Zabezpieczone akcjami firmy
|
|
W MBanku już są.
|
|
A tymczasem obligi już po 88.00, kupić, nie kupić, oto jest pytanie
|
|
Tu mogą być niedługo ceny jak za OSHEE. Oddałem swoje papierki rano, odkupić zawsze zdążę ..., albo kupię inne dostarczające mniej emocji
|
|
Odsetki od ROD0813 wpłynęły na konto.
|
|