Witam, Longterm znowu promuje swoje forum VIP z dostępem do TOP15 spółek na WIGu. Aktualnie ma promocję za jedyne 4000+.  Przeczytałem ten wątek i dalej nie wiem czy warto kupić dostęp czy nie. Ci co mają abo, wypowiadają się bez spontanicznego entuzjazmu (czyżby wtopili?). Ci co nie mają wypowiadają się źle. Sam Longterm pokazuje zyski 30% rocznie na plusie. Pokazuje spółki w które inwestował przez lata, wszystko się zgadza. Dało radę zarobić na CDProjekcie, 11bit i Livechacie te 30% rocznie. Czy ktoś ma aktualny dostęp? Jakie realne zyski wyciąga dzięki dostępowi do wiedzy Longterma?
|
|
No to cofnęliśmy się do Kazimierza Wielkiego ~1360, który "zastał Polskę drewnianą, a zostawił murowaną". W przeciwieństwie do koronawirusa, który zastał Polskę z dykty a zostawi z popiołu.
|
|
ucofb napisał(a):Z innej beczki działa Wam ING makler? U mnie działa. Łączę się przez telefon.
|
|
Witam, nie wyświetlają się wykresy Notowań i Analizy Technicznej dla indeksów (WIG20, WIG-Energia...) Czy ktoś jeszcze ma taką usterkę?
|
|