PARTNER SERWISU
furxrjup
trenujacy

trenujacy

Ostatnie 10 wpisów
a może wystarczy spojrzeć co było powodem tego skoku

czy ktoś wie może czy canal + odkupił od tvn też długi?? jakieś dokładniejsze info co do sprzedaży?

dobrze by było jakby premier powiedział ze chce zwiększyć dochody z kopalni jednak o 0.5mld a nie o 2mld rocznie najlepiej jutro to akcje by momentalnie odbiły przy takim skoku miedzi jaki nastąpił dziś a tak czekamy wciąż w niepewności

moje zdanie jest takie , po pierwsze czarny wariant kiedy będą 2 miliardy podatku czyli tak jak teraz zachowały się akcje możliwość spadku do 115 cena docelowa koło 131 (wg. podanych na tej stronie wyceny przez jakiś bank czy dom maklerski już nie pamiętam)

dla mnie cena 115 jest bo jest recesja proszę zerknąć na giełdy światowe wszędzie minusy,
proszę sprawdzić ceny miedzi bo z tego co mi się wydaje nie są najwyższe i są przewidywania do wzrostu cen miedzi

po drugie do wprowadzenia podatku dojdzie za jakieś pół roku o ile dojedzie bo będą zapewne komisje w sprawie odparowania takie kasy

po trzecie czemu wszyscy nastawiają na najgorsze ??

jak dla mnie to jeden wielki wałek. większość straci mniejszość zyska. to co powiedział premier to jest tylko zapowiedź tego co planuje a kiedy zaczną obradować na tym i kiedy wprowadzą ten podatek jeśli go wprowadzą bo wcześniej będą sądzić się przed komisjami w sprawie wyparowania kapitału ze spółki to długa droga

Witam.

Waszym zdaniem warto jest teraz zainwestować teraz w ich akcje na dłuższą metę?? (np. pół roku do czasu euro2012)

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 11 stycznia 2012 04:51:15
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,184 sek.

jwgcvzro
ixaebzcx
dussqbcg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jhfdhvcl
prfyycjf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat