PARTNER SERWISU
fnzzdcgz
oles32

oles32

Ostatnie 10 wpisów
"Opublikowane: 22 października 2012 21:04:17

oles32 napisał(a):
3500 moze i bedzie ale nie wczesniej niz 2016r :)
czy to krotko czy dlugo sami ocencie

dlaczego tak pozno??
odpowiem w polowie 2013 roku :) "

zostal tydzien ale chyba juz nikomu nie musze tlumaczyc ze jestesmy w szarej d..... i jeszcze troche to potrwa zanim ruszy wszystko

widac slepcow w tym kraju nie brakuje - jest dobrze bo tak wam mowia w TV i prasie - wyjdzcie na ulice to sie przekonacie ;)

tyle w temacie

tak tak oczywiscie :)
max 51-53
teraz zjescie do ok 41gr

podbitka pod emisje i zjazd na doliny :) - tak to widze

opole juz w cenie dawno jest

oles32 napisał(a):

dlaczego tak pozno??
odpowiem w polowie 2013 roku :)

jeszcze troche czasu zostalo :D

Szutnik napisał(a):
@ Oleś32

Muszę Cię zmartwić. Korekta na W20 właśne się skończyła i od tego tygodnia (pierwszy pełny tydzień marca) W20 znowu ruszy do góry. Prawdopodobnie tylko do okolic 2650-2700

oooo wlasnie i tu sie z toba musze zgodzic :) - w sumie zdarzenia jednorazowe sprowadziły nas w ok 2400 ;) -czy na 2600 beda miec wystraczajaco duzo sie tu bym watpil( moze nie tym razem jeszcze)

oles32 napisał(a):
mówisz jak rzadzacy tym krajem - u nich tez kryzys tez się kończy :)
WG mnie 2013 bedzie szczytem kryzysu po nim nastąpi powolny wzrost - poczekam na raporty za I i II kwartal 2013 :)

patrze na rynek realnie a nie jaka pozycje zająłem
spadki były wskazane bo się za mocno zgrzało wszystko ale ...

witam
zapomnialem wtedy napisac jeszcze o IV kwartale ;)
wyniki za IV kwartal ;) - teraz rynek je wycenia :) co dzien ciekawesze infa na spolkach z w20 :D

tpsa, kghm , pge, pko ,peo, brs( smieciuszek) kto nastepny?? - i znow sie daleko robi do 3500 :)

"Produkcja węgla Sadovaya w listopadzie 2012 roku spadła o 95,2
proc. rdr do 2.323 ton węgla, a sprzedaż węgla spadła o 83,6 proc. rdr do 21.580 ton -
podała spółka w komunikacie"

no to co lecimy na dol od jutra - 1,8 teraz bedzie drogo ;)

ale czego mozna bylo sie spodziewac skoro nie fedruja ;)

Szutnik napisał(a):
oles32 napisał(a):
1,8 -1,9 tam będzie dno nr 1 :)
i tam mozna worek ustawic

Jak na razie na tym papierze mamy bowiem ostry trend spadkowy, a historia nie daje nam nawet cienia podpowiedzi o przeszłych wsparciach.

jak widzisz pewnie napisałem 1 dno :)niekoniecznie ostatnie

skąd się wzięło - hmmm z ułańskiej fantazji w październiku (to ze kurs tam nigdy nie był nie znaczy ze to nie jest wsparcie)
może okład planet może jakaś kombinacja liczb - zobaczymy ( jak się sprawdzi to może ci powiem)

a jak widzisz ja tylko ostrzegałem przy kursie 2,5 ze zawita lada dzień na 1,8-1,9 :)
dzisiejsza wycena po raporcie wygląda jakby byli zdziwieni ze spadła sprzedaż w paz.

jeśli bym dziś powiedział pakować do wora zaraz odbijamy to co innego :) - ja tam wole ostrzegać a nie namawiać do kupna bądź sprzedaży

hmm 11- 25 pazdziernik juz byl
teraz 8/9 12 listopad

no nic zostawie cie z tymi datami
pewnie pojawia sie kolejne i kolejne
az w koncu ujrzymy 3500 :)

a te 2200 to lekka przesada z mojej strony choc ok 2250-2270 po przelamaniu 2300( o ile do tego dojdzie) - potem mozemy mowic o powrocie w gore

jesli mozesz zdradz mi tajemnice tych dat o ktorych pisales - bom bardzo ciekaw co sie ma wydazyc 8-9/12 listopada na rynkach zagranicznych ( moze zmienie zdanie)
co do USA jeszcze troche miejsca w dol maja ale juz malutko wiec zaraz bedzie stop ( rynek juz zimny)
co do nas - codofixow przybywa ;)

goraca buleczka :)

"Ministrowie finansów strefy euro nie mogą zdecydować o odblokowaniu kolejnej transzy pomocy finansowej dla Grecji aż do czasu otrzymania ostatecznego raportu Trojki, poinformowała w czwartek agencja Bloomberg News powołując się na anonimowego europejskiego urzędnika.

Jest mało prawdopodobne, żeby decyzja o odblokowaniu wartej 31,5 mld EUR pomocy dla Grecji, która pozostaje zamrożona już od czerwca br., została podjęta na spotkaniu Eurogrupy w poniedziałek 12 listopada br. Wówczas ministrowie mogą otrzymać jedynie wstępny raport Trojki, a to za mało do podjęcia decyzji.

Jak wynika z nieoficjalnych doniesień, Eurogrupa mogłaby podjąć decyzję ws. Grecji w dniu 26 listopada. To opóźnienie może być groźne z punktu widzenia greckiego budżetu. Premier tego kraju już wiele tygodni temu ostrzegał, że jego kraj ma pieniądze na normalne funkcjonowanie jedynie do połowy listopada" -zrodlo macronext.com

moge sie dalej mylic ze schodzimy na dol ( niby juz chlodno - ale ciagle jeszcze goraco) - do wsparc na magicznych liczbach :)

zadne dzielonki z dni miesiecy lat

P.S. tez papiery mam co nie oznacza ze musi rosnac :)

bede zagladal
mylic sie moge - o odszczekiwaniu nie ma mowy chyba ze kupie bude :)
narazie usa zlamalo 1 magiczna cyfre fibo

amen

Szutnik napisał(a):
@ oleś 32

Cytat:
chyba ze wg ciebie już rynek wycenił te raporty ;)

O to to to!!!

Ta "wycena" to spadki kwiecień 2011 - maj 2012

właśnie wyceniamy wybory - 3500 w zasięgu reki ;) ( nie myśl ze jestem złośliwiec) - tak tylko przypominam

mam nadzieje ze wiekszosc juz ubrana w akcje :) - te z wyższej polki ( tzn droższe z wskaźnikami w niebie).

pozdro i do uslyszenia za miesiac ( w ok 2200 - z małymi korektami po drodze)

to tylko korekta :D

zakupy mozna robic po 20.12 2012 - z magii liczb wyszlo przebiegunowanie :P

rynek wyprzedza gospodarkę czyli - wycena spółek będzie dużo wcześniej niż pojawia się raporty wskazujące na duuuuuuuuuuuuze spowolnienie :)

chyba ze wg ciebie już rynek wycenił te raporty ;)

poprawa w 2014 nie wcześniej i to pod koniec roku - czyli nie czas juz szykowac sie na 3500 raczej na 2000 bym prędzej liczył

ale zawsze mogę się mylić ;) - zobaczymy w w 2013 gdzie będziemy ( dalej nie ma co dyskutować)

1,8 -1,9 tam będzie dno nr 1 :)
i tam mozna worek ustawic

mówisz jak rzadzacy tym krajem - u nich tez kryzys tez się kończy :)
WG mnie 2013 bedzie szczytem kryzysu po nim nastąpi powolny wzrost - poczekam na raporty za I i II kwartal 2013 :)

patrze na rynek realnie a nie jaka pozycje zająłem
spadki były wskazane bo się za mocno zgrzało wszystko ale ...

oles32 napisał(a):

dlaczego tak pozno??

dalej podtrzymuje swoje zdanie :)
to co moze teraz jest korekta przed atkaiem 3500 w przyszlym roku?

realizacja zyskow w najlepsze
jutro ciag dalszy programu ubierania Whistle

troszke sie spocily spolki z W20 ( ktos tu chcial ponoc kupowac)

DEP bylo 0,40 -> zaraz otworzy 0,2x gr :D
jak ktos bral to na moje czucie ma pecha poczeka na kolejna pompke ( moze rajd sw mikolaja)

tak ze uratowales kase :)

ps. JP MORGAN nie dawno mial klopoty z taki spolkami iles tam mln dolcow utopili. raczej jak grac na tym smieciu to pod infa - choc moze komus sie zachce wyciagnac go za uszy +100-500% w koncu to NC

za DEP masz thumbright

PS
[quote=Spin]DEP sprzedane, w sumie zarobione tylko na prowizje. Kurs raczej już nie przebije 0.40zł i czeka go tymczasowa obsuwa. Kupiłem FAV(16gr) z nadzieją na 3 świecę.
[quote]

wziales az 1000szt?? - ?Anxious ze tylko prowizja ?

bylo i 40gr na DEP teraz nalezy zapytac - schladzamy wskazniki i ubieramy dalej czy moze jeszcze kilka groszy w gore :)( przeciez latal po >1,00zl)
batony ktore sie pojawiaja na K mowia wszystko Shhh

pojawiło się i info i analiza która ma celu Whistle
w budowlane wg mnie najlepiej wejsc w na przelomie 2013-2014

dlaczego tak pozno??

spekulnci :) - 21 wrzesien 2 pazdziernik 15 pazdziernik :)- moze lapki pourywac

co cie skusiło kupować dep po 35-37??

ps. chyba odebrałeś nawet moje paczki
życzę wzrostów ( może 40gr dotknie ale raczej zawita jeszcze ponizej30gr)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 29 czerwca 2013 22:32:54
Liczba wpisów: 26
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,258 sek.

lqpjnkyr
vbgaqmfc
mulqwzip
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mxrbgvqb
ibkpkwcs
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat