bankrucik napisał(a):sprzedałem w środę cały posiadany pakiet akcji K2 Internet, dalej uwazam ze to bardzo dobra firma ale... wydaje mi się ze inne papiery moga dać w perspektywie kilku miesiecy lepsza stopę zwrotu,
zakupiłem pakiet w cenach 9,3 - 11,20, myślę że srednia wyszła w ok. 10,5 zł czyli wyszło mi jakieś 170-180% zysku nie licząc ruchów małymi pakietami w czasie tego całego ruchu papieru w góre. ktore pewnie w sumie dołożyły moze z 8% zysku od całości kapitału.
dokupiłem za 30% kasy kolejne pakiety akcji bmp, ze względu na skrajne niedowartościowanie.
do portfela wpadł również niewielki pakiecik reinholda
historia pokazała, że wyszedłem z K2 internet w niezłym towarzystwie:-) mozna by powiedzieć : wyszedł QUERCUS, BMP i bankrucik
orzełopony podoba mi się zachowanie coraz bardziej,
reinhold liczę na ruch korekcyjny w góre w okolice 6 zł
mci licze na wybicie
TUP - wybicie nastąpiło, czekam na komunikaty dalsze co do sprzedaży nieruchomości np w katowicach
oponeo tutaj mnie rynek zadziwia, zakładałem ze po sforsowaniu oporu będzie mocniejszy ruch w góre, ale czekam
Skotan - liczę na wybicie mocniejsze, dotacje, biznesy i fabryki przyniosą efekt
Petrol - liczę na dlugoterminowy trend wzrostowy
BMP - wg mnie jesteśmy w silnym trendzie wzrostowym, i czekamy na bardzo pozytywne komunikaty więc właściwie powinienem zapokować sie pod korek... ale cóż czasami trzeba trochę rozsądku.
Pogromca bajkopisarzy giełdowych:-)))
Brak kary w przeszłości rozzuchwala na przyszłość..
teraz również na twitter.com