Jakiś czas temu interesowałem się tematem i nie było wcale tak łatwo z dostaniem dofinansowania. @Energia, czy coś się w tej kwestii zmieniło?
|
|
Świecące pustkami budżety samorządowe, brak dostatecznej sumy pieniędzy na edukację i problemy z tak podstawowymi dla mieszkańców metropolii udogodnieniami jak świecące w nocy latarnie (przykład poznański o skróceniu czasu celem uzyskania oszczędności)świadczą o bieżących kłopotach. To bardzo dobrze, że mamy już lepsze drogi i tendencja wzrostowa trwa, ale nieco przeszacowaliśmy chyba nasze możliwości. O sukcesie czy porażce będzie można oczywiście mówić w większej perspektywie czasu kiedy okaże się, czy całe to wielkie wydarzenie sportowe wpłynęło wyraźnie na atrakcyjność naszego kraju z punktu widzenia zagranicznych turystów. Myślę, że ewentualny sukces/porażkę trzeba rozpatrywać w kategoriach krajowych, a nie partyjnych, bo kilka ekip brało udział w całości ustaleń i planowaniu mistrzostw...
|
|
jedno i drugie i jak umiesz odnaleźć się w danej sytuacji i odpowiednim udziale jednej z opcji, jesteś na +
|
|
Temat:
JOKE
Rozwaliło mnie zupełnie :D
|
|
Faktycznie stan polskiego futbolu nie jest najlepszy. Myślę jednak, że po wyborach w PZPN może troszkę się poprawi. Na jaw wyszły niedawno bariery w rozwoju młodych piłkarzy, głównie niedofinansowane szkolenia i szkółki talentów. Zresztą wydaje mi się, że zbyt duże pieniądze idą w pierwsza ligę, która w porównaniu z zachodnimi zostaje daleko z tyłu, a zbyt małe w szkolenie najmłodszych piłkarzy właśnie.
|
|
Pierwsze mecze za nami, a już niedługo walka z Anglikami o punkty. Chyba nie do końca jesteśmy skazani na porażkę.
|
|
Ja polecam film The Pursuit o Happyness. Świetna gra aktorska.
|
|