Temat:
BPC
Co się dzieje z perełką, wyniki jak na moje laickie oko nie najgorsze, a kurs konsekwentnie spada, dzisiaj to już chyba jakieś szaleństwo!!! Może ktoś się dokopał do jakiś informacji, mogących wyjaśnić to co się dzieje na spółce?
|
|
Temat:
GOBARTO
|
|
Temat:
GOBARTO
Ciekawy artykulik pojawił się na PB, polecam lekturę www.pb.pl/2/a/2011/01/14/Ida_t...Cytat:Przed producentami dobre 10 lat. Mocno wzrośnie konsumpcja drobiu i wieprzowiny— prognozuje Komisja Europejska. Hodowcy, rzeźnicy, masarze i akcjonariusze spółek mięsnych mogą zacierać ręce. Po okresie dekoniunktury i zawirowań branża zaczyna wracać na ścieżkę wzrostu. Takie wnioski płyną z najnowszego raportu Komisji Europejskiej dotyczącego perspektyw rynków rolnych w UE do 2020 r.
|
|
Temat:
URSUS
|
|
Temat:
FASTFIN
Witam ponownie FASTnów, chyba mam oko do tej spółki, 2 wpisy i dwa celne strzały  Chciałbym znowu byc dobrym prorokiem, ale chyba jeszcze nie na jutro. Nie wiem jak wam, ale mi wychodzi boczniak w najbliższym czasie, choc mam przeczucie, że fascik jeszcze ostatniego słowa nie powiedział. Pozdro dla najwierniejszego FASTna sebaseby
|
|
Temat:
FASTFIN
Ależ pięknie nam sie spółeczka wspina i chyba nie zanosi się na dłuższy przystanek, wydaje się jakby łapała oddech przed następnym skokiem, a przynajmniej mam taką nadzieję
|
|
Temat:
FASTFIN
Z taką pewną nieśmialością, chcialbym zauważyc, ze piękne wybicie z konsolidacji nam się szykuje, pierwsze próby ataku na szczyty się nie powiodły dzisiaj, mam nadzieję, że jutro odniesiemy sukces i opór na 1,05 pęknie, bardzo ładna świeczka, przy niezłych obrotach,to może wróżyc niezły dzień jutro
|
|