Dziekuje Wojtku za twoje uwagi Jak widac moje AT jest jeszcze daleko w lesie Tak jak pisalem sprzedana polowa INDYGO Co do COAL ENERGY nie mam pomyslu (pewnie usrednie I poczekam) Dokupilem troche JWC I VISTULA
|
|
Wojtku jesli mozna cie wywolac jako znawce AT prosze o korekte jesli sie myle w analizie CLE i IDG Oczywiscie wchodzi tu wiele innych czynnikow jak Ukraina czy dodruk po nominale na Indygo Pozdrawiam
|
|
Kupuje spolki jak mi sie podoba I nie mam planu Coal Energy kupno w przedziale 1.65 1.59 z tego poziomu powinna pójść fala wzrostowa 2.28 2.31 nastepnie spadki w okolice 1.65 Indygo Kupno w przedziale 1.22 1.08 docelowo 1.55 na tym poziomie sprzedaz 50% akcji jesli badzie cofka sprzedaje reszte i czekam na 0.65 A to wszystko wynika z AT Wiec prosze nie pisz wiecej tych bzdur A z reszta zaczynam ograniczac wpisy na kronice nie widze wiekszego sensu tracic czasu skoro i tak nikt z tego nie korzysta Tak jak pisalem wczesniej jesli spelnia sie moje zalozenia kronia bedzie miala zupelnie inny charakter
|
|
gucio napisał(a):rozrabiaka77 napisał(a):Witam Witaj. Ciekawe jak długo pociągniesz. Życze udanych zakupów. Piszesz co ci sie podoba Z jadnej strony czytasz by cos sie dowiedziec a zakladasz ze niebawem zostane wyzerowany Moze pochwal sie wzrostem swojego portfela tak jak zrobil to Flesz
|
|
Docelowe ceny sprzedazy
CLE 2.10 do 2.28 IDG 1.55
|
|
Mylisz się CLE 1.58 DEP 0.42 IDG 1.10 NWR 2.07 Nie wiem po co tu zagladasz skoro myślisz ze kłamie ? Z jednejstrony TY a z drugiej Flesz ktory traci czas na szukanie spólki którą kupiłem Czy nie szkoda wam tak cennego czasu na takiego leszcza jak ja ? Nie widze wiekszego sensu prowadzenia tu jakichkolwiek zapiskow i zmieni sie to niebawem Bedzie wielka zmiana
|
|
Odkupiony DEPENDENT I COALENERGY kupione INDYGO wylacznie spekulacyjnie I dokupiony NWR
|
|
@flesz Co do perełki to napisze jak sprzedam mam nadzieje ze nie po 2 gr Tratuje ją jako perełke krótko terminowo Wynik Twojego portfela godny pozazdroszczenia Jak bedziesz mial coś ciekawego na oku to daj znać Pozdrawiam
|
|
GLOBALENG Sprzedany 0.89
|
|
ps Nie mam w porfelu K2I SMSK
|
|
Witam . Kto wie pamiętaj ze nadzieja umiera ostatnia Jakoś uczyć się trzeba Moj portfel to tylko 3 % kapitalu czekam jeszcze na zloto po 1000 $ i portfel bedzie zdywersyfikowany jak marzenie  pytanie czy sie doczekam To nie jedyna rzecz jaką robie www.youtube.com/watch?v=G4zAuk...To akurat wraz z żoną. Jak narazie nie zarobkowo ale kto wie A tak na powaznie od 21 lutego portfel wygląda zdecydowanie lepiej i powinien ten trend utrzymać po wybiciu z podwojnego dna Ciekawe czy spełni sie scenariusz z KGKM i URSUS Ciekawe spółki z NC K2I SMSK Oczywiście do akumulacji Pozdrawiam
|
|
Wpadła właśnie perełka z NC MAM NADZIEJE Po 4 grosiki
|
|
GLOBALENG
|
|
Pare słów odnośnie mojego portfela Nie przypuszczłem ze w ciągu 4 dni będzię tylu odwiedzjacych Zapewne sa ludzie ktozy się sugerują moimi zakupami Z racji tego ze na akcjach DEPENDENT widzialem dziś małą panike a niepotrzebnie  spółki z małym wolumenem będę podawał wcześniej aby byl czas na zastanowienie i akumulacje bo zazwyczaj tak powinno się postepować w takich przypadkach.Mój porfel w 80% jest spekulacyjny i wiele w ciągu dnia sie tu dzieje i wszystkiego nie wpisuje .Wydaje mi się że z DEPENDENTEM popelniłem bład wpisując go tu .Liczyłem ze wybicie bedzie w dniu zakupu a nie było co nie znaczy ze nie będzie. Z racji tego że mój portfel nie jest zasobny i brak mi cierpliwosci skacze ze spółki na spółke jakie będą efekty czas pokaże Podam spólke która jest godna uwagi prosze sobie przeanalizować jest jeszcze czas URSUS moim zdaniem wybicie bedzie w ok 2 zl i powinna dać zarobic Jutro może podam coś z NC
|
|
Dostałem po 0.73
|
|
GLOBALENG wygląda ciekawie tylko gdzie go zlapać Może ktoś podpowie
|
|
 Wracam do domu a tu NEWWORLD 25 % na plusie Spekulacyjnie kupiony 1.95 Bez ryzyka nie ma zabawy
|
|
Depend sprzedany 0.49
|
|
COALENERG sprzedany 2.20
|
|
Oczywiscie wkradla sie pomylka 3.75 3.63
|
|
Małe sprostowanie co do JWC dla bardziej cierpliwych wybicie powinno być miedzy 1.75 a 1.63
|
|
Sprzedany Mostostal Kupno JWC 3.88 DEPEND 0.46 Mały pakiecik COALENERG 1.44
|
|
W porfelu jak narazie Mostostal Warszawa W obserwacji PLAZACNTR
|
|
Witam
|
|
Witam Indygo czarny scenariusz Tygodniowo nie wygądamy zbyt ciekawie prawdopodonie lecimy o kolejne 20gr gdzie znowu mała konsolidacja i dopiero cos się narysuje - taki jest niestety czarny scenariusz. Męczarnia będzie tu tak długo aż kurs nie osiągnie zamierzonego przez kogoś poziomu i niestety możliwe że tak się stanie Pocieszające z kolei jest to że ktoś nie robi tego dla zabaw tylko dla zabawy i pieniędzy Lepiej żeby czarny scenariusz sie nie spełnił
|
|
Serdecznie dziekuje za Twoja opinie . Mysle raczej o inwestycji na pare miesiecy wiec zaryzykuje . Wyniki za czwaty kwartal powinny byc bardzo dobre mozliwe ze kurs wzornie chocby pod same wyniki
Pozdrawiam
|
|
Wojtku jak wedlug Ciebie wyglada teraz Duda? Warto teraz wejsc czy raczej poczekac na przebicie 1 zl
Pozdrawiam
|
|
"mój niemowlak zaliczył dzisiaj kolejną sesję mocno wzrostową ( klasyka gatunku : wyskok, potem spokój i znowu wyskokthumbright thumbright ) "
Czyżby to był czyżyk ?
A może EZO :)
|
|
NA Dudzie to tylko korekta czy cos wiecej?
|
|
Wojtku zartem bylo to ze strata w malo zasobnym portfelu mniej boli Poprostu z braku innego pomyslu kupilem Dude Mamy hosse I jezscze mozna cos zarobic (kiedys hossa sie skonczy)apropos jak widzisz gieldy w nadchodzacych miesiacach?
Pozdrawiam
|
|
Dziekuje za poswiecony mi czas Wiem ze 50% porfela to ciut za duzo ale z racji tego ze moj portfel jest wielokrotne mniej zasobny od twojego strata jakby mniej bolala  Gdybym mial taka wiedze jak Ty pewnie bylby zasobniejszy Pozdrawiam
|
|
Duda atakuje 1,00 ?
Jak myslisz co dalej z Duda?
Pozdrawiam
|
|
Dziekuje
Pozdrawiam
|
|
O jakiej spolce piszecie ? Moze sie podlacze skoro jest to taka perelka
Pozdrawiam
|
|
Wojtku czy kupil bys Decore? Ijeszcze jedno pytanko gdzie widzisz wiekszy potencjal wzrostu na Apatorze czy na Dudzie Zastanawiam sie na zmniejszeniem ilosci akcji Dudy mam tego prawie 50 % portfela na rzecz Apatora ktorego mam 11%
Pozdrawiam
|
|
Dziekuje za podnie strony oraz za ostrzezenie
Pozdrawiam
|
|
Czy mozesz wyjasnic jak kupic kontrakt na spadek np wig 20 ( badz odeslac mnie do jakiejs lektury badz strony internetowej)
Pozdrawiam
|
|
Panie Wojtku Kopex Duda Czy warto zainwestowac?
|
|
BARDZO DZIEKUJE
|
|
Mam pytanie moze troszke z innej beczki Cy warto trzymac dolary? ( z obawy przed kryzysem kupilem jakis czas temu na dzien dzisiejszy jestem jakies 8% na minusie.Do podjacia tej decyzji w 90% przyczynil sie blog Profesora Rybinskiego ktory zalozyl fundusz Eurogedon na dzien dzisiejszy ok 50 % straty)
|
|
Serdeczne dzieki za informacje o lekturach na temat GPW Mysle o zaiwestowaniu wiekszej sumy w EKO KXPORT (inweetycja na rok moze dwa ) Spolka wyglada ciekawie Co myslisz o tej spolce?
|
|
Dziekuje za odpowiedz
Co do arctica moze troche :) Jestem nowicjuszem I staram uczyc sie od bardziej doswiadczonych
"Inteligencja to umiejetnosc wykorzystania posiadanej wiedzy"
Na tym forum jast wielu ludzi ktorzy sa tego dobrym przykaldem
Jak najlepiej zaczac nauke inwestycji na GPW (ksiazki itp...)
Pozdrawiam
|
|
Jesli mozna zapytac jaki zasieg wzrostow ma bakalland? Arctic jednak dal troszke zarobic ja niestety puscilem 3 % plusie
|
|
Dziekuje za wyczerpujaca odpowiedz A mozna wiedziec gdzie ustawiles SL?
|
|
Mam pyanie odnosnie spolki Kania Czy korekta w okolice 3.60 jest prawdopodobna
Pozdrawiam
|
|
Co myslicie o Arctic Paper Waro zaryzykowac?
|
|
A co myslicie o tym Ja I moja zona robimy taka muzyke Prosze o Wasze opinie Wsumie jest tam siedem piosenek Pozdrawiam
|
|