Hej
A ja mam pytanie czy jak kupiłem akcję w 2020 i nie sprzedałem ich to czy je obliczam jako przychód ?
|
|
Widzę, że nawet alior wprowadził fajną ofertę Nol3 Statica i aplikacja mobilna
|
|
kalachpl napisał(a):Dzięki za opinie :) z tego co widze z ING nie wiąże się jakieś większe ryzyko a słyszałem ,że ich serwisy (bo też od razu założę konto osobiste) są bardzo fajnie zarządzalne przez internet, dzięki wielkie za opinie i podrzucenie kanału doradcy! Ja mam teraz cdm24 od wielu lat ale przymierzam się na zmianę. System transakcyjny nie działa na firefoxie i javie. Właśnie odnośnie DB to niby mają ich wykupić mbank i przymierzam się do ing
|
|
StolicaKrajuWarszawa napisał(a):Mnie też troszkę to dziwi, ale widocznie ludzie potrzebują konkretu. Nie ma się co gniewać na zachowanie rynku, ludzie ostrożni i mocno selekcjonują tematy. Tym bardziej cieszy fakt, że dzisiaj ładny ukryciak zbierał po lewej stronie. Kto odpowie na ile on jest głodny? Ważne, że powoli pnie się w górę plus rozwój ograniczny nowe firmy i Vabun debiut Zastanawia mnie kiedy zejdą z fixów Kod:mod: Panowie, upewnijcie się że nie próbujecie robić innych w wała tym swoim "dyskutowaniem" okej?
|
|
dziwne że ani kupione spółki nie podciągneły kursu na 3zł A czy debiut vabun podciągnie kurs mbf Zobaczymy
|
|
Temat:
SOFTBLUE
witam widzę cisza na wątku Jak myślicie czy w koncu softblue podpisze jakieś wiekśze kontrakty ? Mają różne produkty i usługi. I jak długo potrwa ta konsolidacja ? Może ktoś wrzuciłby AT
|
|
Temat:
MBFGROUP
Zobaczymy najbliższe tygodnie co dalej na mbfgroup. Przejęte pakiety 2firm plus dokupili pakiet vabum Szkoda, że te fixy.
|
|
Widzę że nieźle sobie dajesz radę z tymi opcjami i kontraktami.
|
|
Dodałbym od siebie warto też kupić ze 2 spółki co płacą dywidendę wtedy jest szansa na żywą gotówkę Tak inwestują na zachodzie w np APPLe przez te 20lat ...nieźle wypłacili kasy plus innowacje
|
|
Finarch - niedługo powinna pojawić się nowa działalność. Spółka nie ma długów została wyczyszczona- księgowo. Czekamy na nową działalność myślę że powinna ona się pojawić w 1kw 2015. Zostały podpisane listy z inwestorami. Proszę poczekać do konca marca. Jak nie będzie nowej działalności to proszę wyrzucić z konkursu spółkę.
|
|
#Tarantino
" Jakimi kwotami operujesz i w jaki sposób dobierasz spółki? "
:
różnie dobieram spółki czasami są to fundamenty a czasami spekulacja A gram kwotami -kilka -kilkanaście tyś zł
|
|
kupno weedo śr 27gr
|
|
sprzedaż surfland 3,07 zysk 74%
|
|
dlaczego akurat opcje a nie cfd czy inne futersy Opcje z tego co się orientuję to nie są łatwym instrumentem.
Pozdro Forman
|
|
Witam;
Poproszę o zakup FINARCH w pierwszym możliwym terminie.
|
|
Hej Wojtek
mam prośbę mógłbyś podać AT spółki Surfland Z góry serdecznie dziękuję
Forman
|
|
Sprzedaż Certusa zysk 30% Sprzedaż forevera zysk 72% Sprzedaż Playmakres 2gr przed zawieszką
Portfel Finarch śr 98gr Surfland śr 1,75
Debiut Airway spekulacyjne wejście 1,19 sprzedaż śr 1,29 zysk 8%
|
|
Hej
na jakiej platformie handlujesz altcoinami ? i co polecasz pozdro ;-)
|
|
Sprzedaż blackpointa suma summarum zysk na transakcji 65%
|
|
sprzedaż części akcji Blackpoint Słabe wyniki zysk 74%
|
|
sprzedaż częsci pakietu Finarch cena 2,49zł (zarobek 332%)
Kupno Blackpoint cena 46gr (zwiększone obroty)
|
|
Dlaczego nie sprzedałeś wcześnie KGHM niedawno był po 137zł
|
|
Hej Wojtek
a co sądzisz o Certus Capital Ostatnio spore volumeny były i to na wzrostach i na spadkach Dzieki
|
|
Forman napisał(a):Witam
Chciałbym się podzielić swoim portfelem spekulacyjnym
Finarch - czysto spekulacyjnie śr 0,9zł pod odwrotne przejęcie ForeverEnter średnia 15gr (został pakiet z lipca 2013r) pod nowe tchnienie po połączniu z Madman Theory Games Certus - czysto spekulacyjnie śr 5,7zł Playmakers - pod tworzenie funduszu inwestującego w spółki TMT 2gr śr
Pozdro Forman
|
|
Witam
Chciałbym się podzielić swoim portfelem spekulacyjnym
Finarch ForeverEnter Certus Playmakers
Pozdro Forman
|
|