PARTNER SERWISU
vkwvymkd
caltrop

caltrop

Ostatnie 10 wpisów
Jest podobno lista wierzytelności:
www.krs-online.com.pl/msig-531...

Widział ją ktoś na oczy? Ja pocztą żadnego powiadomienia nie dostałem, więc nawet nie wiem czy przypadkiem z niej nie wypadłem, bo np. Inpost czegoś nie dostarczył..

Kilka dni temu dzwoniłem do biura syndyka. Rozmawiałem z człowiekiem, który zajmuje się UBT. Generalnie większość fantów już upłynnili ale ich wartość to jakieś grosze. Jakaś tam nieruchomość była ale to i tak wszystko razem niewiele warte. Należności, które były są praktycznie nieściągalne, bo główni dłużnicy to jakieś spółki-krzaki z Czech.
Niedługa ma zostać sporządzona i ogłoszona lista wierzycieli, ale cała sprawa raczej nie zostanie zamknięta w tym roku.

Wątek różnych przekrętów i oszustw, w które uwikłany był Grzegorz Misiąg jest nadal przedmiotem dochodzenia ale tu wiele się nie dowiedziałem.

Szans na odzyskanie jakichkolwiek środków z majątku spółki dla posiadaczy obligacji praktycznie nie ma.

Pan Grzegorz Misiąg chyba rozkręca nowy biznes, można poczytać o tym na jego profilu na Linkedin:
pl.linkedin.com/in/grzegorz-mi...

Jest to biuro rzeczy znalezionych Karma Clutch.

Panie Grzegorzu, może znajdą się tam pieniądze, które tajemniczo wyparowały z uboata?

Witam,
Mnie też niepokoi długi brak kontaktu, wysłałem mail około 2 tygodni temu, bez odpowiedzi.

28.07 syndyk wystawił na sprzedaż to co zostało z firmy, wiele tego nie było...
kancelaria-murawski-zieciak.pl...

Może kiedyś dostaniemy po groszu z każdej obligacji?

Czy ktoś otrzymał odpowiedź od Pana Urbanowicza na mail wysłany do spółki w sprawie obligacji?

Miał być komunikat w poprzedni poniedziałek.. hmph

szkoda że Pan UFZ nie napisał co zamierza począć z tym fantem... Swoją drogą zakupy na akcjach w ostatnich dniach ciekawe.. coś duże pakiety jak na spekułę..

tylko do kogo? Teraz to już sprawa prokuratora ..

Ktoś grzebał w KRS Uboat Logsitics.

www.imsig.pl/pozycja/2015/60/K...

Część działalności wykreślono, pożegnano też Panią IZ.

Jeżeli ktoś chce się dalej bawić w prowadzenie działalności to proszę bardzo ale niech zacznie od przedstawienia konkretnych propozycji dla obligatariuszy.

Bardzo długo nikt z inicjatywy "np." się nie odzywa - ani na forum ani na maila, co zaczyna być niepokojące. Proszę o kogoś z 40 osób, którzy już przystąpili do porozumienia o informację czy są w kontakcie z organizatorem i czy wszystko jest w porządku.

Witam, czy akcja cały czas jest aktualna? Wysłałem wczoraj wiadomość ale odpowiedzi brak. Wszyscy się zapadli pod ziemię. Proszę kogokolwiek o info na priva czy akcja jest aktualna i można wciąż przystąpić.

to jest widać agencja branżowa:

http://www.prnewsservice.com/

Ten artykuł dostali od agencji PRowej news-service, ciekawe że to podmiot zagraniczny. A więc nasz nowy Inwestor zaczyna działać. Widać ma nieco inną metodę niż Z.Stonoga, który zrobił dużo niepotrzebnego szumu. Tu widać działanie w tle, jednak dużo bardziej profesjonalne.

Cały czas pytanie jest o jego zamiary. Nie wykluczam tego, że Urbanowicz ma zamiar jednak postawić tą spółkę na nogi, ten artykuł by się w to wpisywał.

Też mi ciężko w to uwierzyć po tym co tu się działo wcześniej, ale po co niby ktoś miałby kupować spółkę po 240 tys. Chyba nie po to żeby za chwile ogłosić upadłość

i jeszcze jedno, nazwisko M. Zarajczyk w KRS Viamotu, a członek Rady Nadzorczej UBT, I. Zarajczyk. Może przypadek.

witam, od dłuższego czasu czytam Wasze wpisy, bo też wiszę tu na UBT, w końcu się zarejestrowałem i ja.

Poczyniłem pewien research i tak:

Nowy Inwestor to w rzeczywistości prawdopodobnie Filip Zbisław Urbanowicz, myślę że ojciec Krzysztofa.

Jest też znajomym Zbigniewa Stonogi z branży motoryzacyjnej i współwłaścicielem spółki Carget sp. z o. o.
www.infoveriti.pl/firma-krs/Ca...

Od 02.2014 prezes Viamotu w Krakowie, który w połowie 2014 padł
www.proff.pl/.filip-zbis%C5%82...

Jest też zaangażowany w kilka innych spółek co widać tu:
mojepanstwo.pl/dane/krs_podmio...

do HB trading dołączył 10 lutego.

A więc obrotny facet. Jeśli ma uczciwe zamiary wobec spółki to jest szansa. Pytanie czemu kupił akcje na syna.

I jeszcze tu ciekawostka:
firma.pb.pl/2615890,28762,desp...

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 4 października 2017 11:30:12
Liczba wpisów: 16
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,309 sek.

mkepfhki
oykvefgv
chnavrgy
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dmbgylys
fkatvctb
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat