ja dostałem takie 03. grudnia podpisane przez radce i nowego prezesa ktory w liscie zapowiada ze juz od stycznia społka bedzie miala zyski ....tylko trzeba dac jej szanse...:)
|
|
zi napisał(a):1000zł -nominał 27zł73gr - kupon za ostatni okres 21zł85gr - odsetki ustawowe na dzień dzisiejszy (8% - 97dni po terminie wykupu)
Dzieki zi dobra robota....tylko Panowie zasadnicze pytanie przeciez my zlotowki nie dostaniemy raczej z tego .....?
|
|
Panowie czy ktos liczył do zgłoszenia wierzytelności odsedki od EKA0215 i ile wyszło wam kwotowo na 1 papier? Cenne info i wielu się przyda jak ktoś obliczał niech wpisze !
|
|
Kalashnikov napisał(a): Dlatego spółce owszem, mówię TAK, Pawłowskiemu i jego klakierom NIE - i dopóki nie złoży rezygnacji z fotela prezesa, nie będę dzwonił do żadnych PK, Marcinkowskich i innych. Mnie zwyczajnie ciekawi czy ktoś uzyskał dodatkowe informacje dotyczące układu - zwłaszcza potencjalną rezygnację ww. prezesunia.
Kolego Kalashikow zdradziliescie sie jednak i raczej zadzwoniliscie pod ten podany numer {wnioskuje po tym PK - ktore to pada z sekretarki jak sie pod ten numer zadzwoni ) do mnie ten niejaki Piotr K. nie oddzwonil do Ciebie tez nie? Niezgadzam sie z Twoja postawa zeby do nich nie dzwonic , nalezy dzwonic codziennie w poludnie i o polnocy maja im się snic dlugi ktore maja zwrocic. Marius zP. napewno sie przerazil jak napisaleś tu ze nie zadzwonisz do niego poki on nie ustąp iz prezesury ....no blady strach padl na niego po takiej groźbie ....prawda? Jezeli myslicie ze NP wszystk oza was zalatwi to mozecie sie przeliczyc. Czy ktos pisal i poparl moja propozycje udostepnienia maili w grupie "40" do Pana Kozlaka? Ponawiam tez prosbe jezeli ktos dysponuje telefonami lub mailami do czlonkow zarzadu zwlaszcza Mariusza P. i jego polowicy prosze o przeslanie na PW.
|
|
Jeżeli wiezyc p. Rafałowi to wtym wypadku kiepskim rązwiązaniem jest likwidacyjna z punktu widzenia pragmatycznego podejscia wierzyciela, ale coż kiedy wchodza emocje ... czem uby nie tylk okoniecznie z zawiadomieniem prokuratury o wprowadaniu celowym w blad obligatariuszy i działaniu jako piramida finansowa, pawlowski w pierdlu koniecznie....
|
|
Witam, należe do grona umoczonych i zrzeszonych w np sytuacja nie jest rozowa pragmatyzm jakby zaczął przegrywać z emocjami: ostanio pomyslalem ze pawlowski powinien codziennie czuc ze jest dluznikiem poprzez sygnaly od wierzycieli wszystkimi mozliwymi kanalami w zwiazku z tym (wszystko w granicach prawa) proszę o udostepnianie wierzycielom znanych namiarów na tego pana, e-maii, tel, adresow, itp, itd ma czuc oddech zobowiazan mozliwie codziennie. Gdzies natknalem sie na watek tak ize prezes firmy z nC trafil do prokuratury za podawanie nieprawdziwych informcji czy pawlowski nie podpada czasem pod podobny schemat?ła Poprosilem P. Rafała o rozważenie udostepnienia maili osobom w grupie 40 zrzeszonych w NP jezel iosoby z tej grupy tu sa i uwazaja ze wymiana pogladów wewnatrz tej grupy przynioslaby jakis pozytek prosze poprzec ten pomysl bezposrednio do p. Rafała (pw tez mile widziane ale oczywiscie takie osoby bez zweryfikowania przez np bede traktowal nieco podejrzliwie :) dzieki
|
|