PARTNER SERWISU
pdqlzhku
cloud

cloud

Ostatnie 10 wpisów
uscislajac wypowiedz kolegi:
www.money.pl/gielda/wiadomosci...
Obserwuje te nudna spolke juz od dluzszego czasu i czekam na odpowiedni moment. Czy to moze ozywic kurs tego nieruchliwego trupa?

z tego co tu pisze www.money.pl/gielda/spolki_gpw... to zawieszone maja byc od godziny 10.

oberwuje spolke juz pare miesiecy i macie racje.. ktos ja za twarz trzyma. tez wszedlem za wczesnie ale zdazylem juz wyjsc bo nie zdzierzylem. osobiscie slyszalem ze wokol spolki trwaja jakies przepychanki miedzy panem K. a wroga mu grupa.. gdyby sie to rozwiazalo to spolka zacznie rosnac. przepraszam za wypowiedz w stylu bylego pana premiera :-)
w kazdym badz razie jak brs wystrzeli to zdazy sie jeszcze wskoczyc do pociagu nie raz bo potencjal wzrostowy ma niezly. na razie do obserwacji

Jarbas napisał(a):
RSI 15 ale jakoś nie korci...
Nie znam spółki ktoś to śledzi? gra na tym lub coś w ten deseń?

ja sie tym zainteresowalem po wpisie pabla. po ogloszeniu wyplaty dywidendy akcje poszly na jeden dzien w gore (70 zl). nastepnie bylo juz tylko gorzej.. okazala sie ze akcji pozbyl sie fundusz a nastepnie gdzies w okolicach 50paru zl okazalo sie ze prezes tez nawywalal wiec pojechala jeszcze w dol i teraz 40 zl wydaje sie jako takim wsparciem. Po wynikach kwartalnych to spolka wydaje sie mocna jak byk, ale PR ma chwilowo spaprane..

no z rana sytuacja rozwija sie pieknie Dancing

owner napisał(a):
no i elstarek już pod oporami, szybko poszło thumbright

Owner siedzisz jeszcze na tym? czy sie pozbyles od razu w srode?
dzisiaj caly dzien byl spokoj. az tu nagle przed 16 ktos kupil 30k. a potem sie posypalo jeszcze troche.. zastanawiam sie czy jeszcze czekac czy sie ewakuowac...

SlawekW napisał(a):
O rany, jakie nudy! Chyba sam tu siedze z jakims nachalnym automatem!

jestem z Toba... nasza cierpliwosc w chyba koncu zostala nagrodzona...

Arlemen napisał(a):
Niema wątpliwości że to jedna ze spółek z przyszłością,ktoś celowo się chce obłowić kwotą 5zł za akcje żeby 1000% zarobić,niewiem dlaczego taka pazerność jest wśród niektórych inwestorów ,jak dane w dniu dzisiejszym i koszt papiera jest już śmiesznie niski.Ale mam nadzieje że te pazernoty nie załapią się nawet na 6-7zł jak odpał nastanie,pozdrawiam.

nie przesadzasz? obroty zerowe... takie obroty mogloby zrobic kilku emerytow i rencistow gdyby sie skrzyknelo Angel skoro nikt nie chce kupowac to i nie rosnie i trzeba czekac... ja jeszcze chwile poczekam

tak wlasnie zrobilem :) zysk zrealizowany, ale jutro trzeba bedzie trzymac reke na pulsie :)

jesli jutro przebije 12 to nalezaloby sie spodziewac ladnych wzrostow, co Wy na to?

no i wyglada na to ze kolejna proba przebicia 12,50 spelzla na niczym...

wczoraj DT rowniez bylo mocno utrudnione. a w kazdym badz razie _moja_ pierwsza proba podejscia do tego papieru skonczyla sie niepowodzeniem :). czy panowie specjalisci od AT mogliby potwierdzic moja obserwacje ze dzis mielismy do czynienia z obrona oporu na 0.70?

kliknij, aby powiększyć

z tego powyzszego rysunku to az chce sie zaryzykowac jutro pare zlotych, ale poniewaz jestem poczatkujacy to szukam jakiegos potwierdzenia u specjalistow :)

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 1 marca 2020 18:02:48
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,268 sek.

imxcybxq
vyglogrw
rnznbjtb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dhsxjvug
yhzvxuqj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat