PARTNER SERWISU
lljbqwvv
Maciej Pieńkowski

Maciej Pieńkowski

Ostatnie 10 wpisów
Hejka

Jakie macie odczucia odnośnie GR2 ?
Będzie z tej mąki chleb ?
Czy raczej gra zanim się urodziła to już umarła?

Z góry dzięki za opinie i wasz pogląd

Hejka wszystkim zaangażowanym w OML
Znacie jakąkolwiek date publikacji wyników.... bo jest totalna dezinformacja jeżeli o to chodzi.... a z tego co sądzę to OML pretenduje do miana spółki poważnej...
No i drugie pytanie które jest wynikiem pierwszefo
Wyniki nie są podane bo aż tak rozczarowały i jest upychanie papieru w rynek
Czy może sprzedaż jest tak dobra cena akcji niska i jest zbieranie przed ogłoszeniem jakiś orientacyjnych danych
Z góry dziękuję i życzę zielonych sesji w roku 2021

Całkowicie się zgadzam.... kapitalizacja niska plus multiplayer
Moderator:
Pozostała część wpisu została usunięta jako sprzeczna z regulaminem

Bardzo interesujący wpis... nie sądzę że mało osób zagląda na stockwatcha myślę, że poprostu jest brak zainteresowania tą spółką. Biorąc pod uwagę argumenty, które podałeś wydają się one być całkiem logiczne i sensowne ogólnie sam mam nadzieję, że kiedyś ta spółka odpali biorąc pod uwagę, że są dość (młodzi) na GPW. Niestety w myśli mam cały czas sytuację z przed roku kiedy to prezes podczas wywiadu jawnie okłamał cały akcjonariat.... u mnie w oczach stracił i ja osobiście mu poprostu nie wierzę.... nie mniej jednak wierzę w spółkę i w jej pomysły odnośnie gier, do tego dochodzi przekonujacy wydawca no i fundusz z Norwegii.

Witam Panowie i Panie
Czy ktoś pokusi się o jakiś komentarz odnośnie spółki.... Waszym zdaniem ma przyszłość czy dmuchany Bałon który powoli zaczyna pękać i Łódź idzie na dno?? Niby pomysły fajne opinie o grze drift 21 do gór.... Ale jak to mówią pierwsze wrażenie najważniejsze.... Z drugiej strony tam gdzie leje się krew i wszyscy uciekają może warto wejść ( sytuacja podobna jak do creepy jar - green help) bardzo proszę o wasze opinie
Dzięki i pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 29 lutego 2024 13:56:19
Liczba wpisów: 14
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,266 sek.

mjzzhqsi
bzxmnanz
mlnpjbyn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
morskmjl
omgfufot
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat