Temat:
HARPER
I niestety - to rozczarowanie widać od rana.....
|
|
Temat:
KGHM
Na jakim poziomie należało by teraz szacować wsparcie?
|
|
Temat:
AIGAMES
Tutaj taka cisza od dłuższego czasu, a tymczasem kurs powoli idzie na północ, a dziś całkiem ładnie skoczył....
|
|
Temat:
ZEPAK
Krewa, a jeżeli pokona ten opór (a na tą chwilę wydaje się, że opór jest pokonany), to co można nakreślić w ramach dalszego rozwoju - mam nadzieję, w ramach wzrostów :-)
|
|
Ciekawe do jakiego poziomu kurs poleci...
|
|
Kurs chyba w końcu pokonał 125 na dłużej i idzie na północ. Pytanie jak daleko :-)
|
|
Temat:
AIRWAY
Raport raczej jakiś powalający nie jest....
|
|
Temat:
MERCATOR
Czy aktualny spadek akcji to jeszcze efekt ostatnich dni na giełdzie, czy to już spadek od strony AT do strefy luki, zaznaczonej przez Krewe?
|
|
Temat:
ALLEGRO
No i pytanie jak kurs zachowa sie dalej dzisiaj i w kolejnych dniach.
|
|
Temat:
HARPER
Zgadza się, Wg mnie kurs może spokojnie spaść do poziomu ok 11-12, albo i do 9 (jeżeli by spojrzeć na sekwencje opadających szczytów i dołków- choć mogę się mylić.
|
|
Temat:
HARPER
Pytanie czy spadek kursu jest związany z raportem, czy jest to korekta z punktu widzenia AT. Kurs wisiał jakiś czas w granicach 22-23 i nie udało się wejść na wyższy pułap. Może Krewa jest w stanie tutaj dwa słowa dorzucić?
|
|
Temat:
HARPER
No i bariera 20 zł została przebita.. pytanie czy sie utrzyma czy nadal zbyt mały popyt jest, żeby iść w górę.
|
|
Temat:
HARPER
Bursztyn, nie jesteś sam :-) ale jak zobaczysz kurs po raz kolejny podchodzi do 20 zł i wraca ... obrót jest mały, wg mnie za mały, żeby przebić się do 23 czy 27 zł jak narazie..
|
|
Temat:
HARPER
Eryk hrp napisał(a):Przepraszam mam zapytanie,może znajdzie się ktoś mający większa wiedzę i doświadczenie i odpowie mi na zapytanie???czy jest szansa ze harper jeszcze odbije czy uciekać i ratować co się da???bo już mi trochę strach się udziela No i nie ukrywam ze troszkę mam straty...z góry dziękuje No to dzisiaj masz odpowiedź na pytanie.
|
|
Temat:
MERCATOR
No i jesteśmy po konferencji - Jeszcze chyba prezes w TVN ma być jakoś po 17ej.
|
|
Temat:
HARPER
Jak na razie kurs sprawdza wsparcie... .. pytanie czy sie uda.
|
|
Temat:
SNTVERSE
czy widzicie szanse na odbicie się w krótkim okresie czy raczej dalsza korekta przed nami?
|
|
Temat:
MERCATOR
O której jest konferencja prezesa dzisiaj?
|
|
Temat:
SANWIL
Wielkie dzięki :-)
|
|
Temat:
MERCATOR
Wygląda to dobrze. Kurs powoli, ale stabilnie idzie w górę. Pytanie czy zatrzyma sie na ostatnim szczycie czy w ślad za dobrymi pozytywnymi słowami prezesa będzie szedł jeszcze wyżej.
|
|
Jak wg Was zachowa się kurs w ciągu kolejnych 1-2 miesięcy? Stagnacja?
|
|
Temat:
HARPER
Prawda, chyba takich inwestycji nie robi się, z jednej strony bez dobrego planu biznesowego, a z drugiej bez dobrych wyników finansowych.
|
|
Temat:
HARPER
Krewa, wielkie dzięki za AT. :-)
|
|
Temat:
HARPER
Poprosiłem Krewę i mam nadzieje, że może jutro znajdzie czas to zobaczmy coś. Sam jestem ciekawe czy ten skok to poziomu 18-19 zł to chwilowy wzrost, i trzeba sie liczyć z dalszą korektą czy to już początek odbicia.
|
|
Temat:
HARPER
Cisza ostatnio tutaj, a nasz Harper idzie w dół, choć wg mnie to nadal w ramach korekty głębszej.
|
|
Temat:
GRODNO
No i idealnie po Twoim poście.. jest próba kolejnego ataku na ostatni szczyt... ciekawe z jakim skutkiem...
|
|