oltixtqc
Advertisement
PARTNER SERWISU
epofkjct
Martyr

Martyr

Ostatnie 10 wpisów
eryk7 napisał(a):
Widzę że sam zostałem ale cóż...

Tak, rozyebałeś forum podłogi swoimi zawziętymi, zacietrzewionymi i gupkowatymi wpisami z przeinaczaniem w ramach pogardy nazw klubów oraz wszędzie widzianymi i operującymi "fryzjerami", gdy tylko wynik nie po twojej stronie, tak teraz to samo zrobiłeś tutaj.....

Dziękuję, dobranoc....nic tu po mnie.

eryk7 napisał(a):
Widzę że sam zostałem ale cóż ale tutaj jaja jaki klub u nas by wygrał z Celtikiem może jakiś by wygrał tylko jaki by wygrał z tym klubem Kazachski Kajrat Ałmaty ,,Nie do wiary! Kazachski Kajrat Ałmaty po serii rzutów karnych wyeliminował słynny Celtic i zagra w Lidze Mistrzów. W to, co się wydarzyło, nie dowierzali nawet komentatorzy lokalnej telewizji. Wystarczy zobaczyć, jak zareagowali na historyczny sukces! Think Think Think Think compress compress compress

https://legia.net/historia/mecze/2826

polskieradio24.pl/artykul/2560...

Pierwszy mecz z Celtikiem Glasgow gładko wygraliśmy 4:1. W drugim wykazaliśmy wyższość nad rywalem w stosunku 2:0. To miał być pierwszy awans od 1994 roku do fazy grupowej pucharów. 20 lat po tamtym sukcesie.

Wielkie niedowierzanie

8 sierpnia Legia podała do publicznej wiadomości, cytując za legia.com:

„Zgodnie z decyzją Control Ethics and Disciplinary Body UEFA z dnia 8 sierpnia 2014 roku wynik meczu Celtic FC - Legia Warszawa, rozegranego w ramach III rundy kwalifikacyjnej Ligi Mistrzów UEFA w dniu 6 sierpnia 2014 r., został zweryfikowany jako walkower (wynik 3:0) dla drużyny Celtic FC. Klub złożył wniosek o wydanie uzasadnienia i po jego otrzymaniu wniesie stosowne odwołanie."

Jako powód takiej decyzji podano, że Bereszyński w 86. minucie zastąpił Michała Żyrę. 22-letni obrońca w ubiegłym sezonie otrzymał czerwoną kartkę w meczu Ligi Europejskiej z Apollonem Limassol. Miał za nią pauzować trzy spotkania. Rewanż z mistrzem Szkocji był czwartym meczem Legii w europejskich pucharach. Bereszyński nie został jednak zgłoszony do drugiej rundy eliminacyjnej Ligi Mistrzów z St Patrick's. Z tego powodu piłkarz powinien pauzować w dwumeczu z Celtikiem. Nie miał prawa pojawić się na boisku w Edynburgu. Według regulaminu rozgrywek organizowanych przez UEFA zawodnik karę zawieszenia może odbyć, tylko będąc zarejestrowanym na poszczególne rundy.

Taka to historia przy zielonym stoliku, co nie ujmuje Legii okazałego zwycięstwa na boisku, w trybie czysto sportowym nad Cfeltikiem łącznie 6-1 w dwumeczu Whistle Whistle Whistle Whistle

Napiszę krótko i po raz ostatni - przegrywać to trza umić icon_biggrin icon_biggrin icon_biggrin icon_biggrin

Nic nie odwracam, wystarczy zobaczyć ile zawiści i zemsty jest w tym ryżym chvjcu, jak też u innych z ogólnie pojętego KODziarstwa, ale też wiem, że nigdy się nie dogadamy/nie zgodzimy w tym aspekcie, więc można się rozejść, by nie zaśmiecać wątku angry7 angry7 angry7 angry7

Tak masz rację, każdy, nawet największy debil/idiota/bezmózg to widzi, ale co ja będę się pruł, jak ktoś ma BIELMO na oczach angry7 angry7 angry7 angry7

A tak poza tym, to podrzuciłem temat o PW, Ty zacząłeś beczeć, że o polityce miało nie być, a PW to mimo wszystko nie to, po czym cały czas napjerdalasz o polityce puke_l puke_l puke_l puke_l
Zdecyduje się, ewentualnie widać, że brakuje Ci tamtego forum, gdzie mogłeś dowoli poużywać i powyzywać/poubliżać wszystkim przeciwnikom jak leci i próbujesz tutaj teraz przemycać ten syf............tak więc zbastuj.

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Nic nie schodzę, to miał być twój prezydent, bo na pewno na niego głosowałeś, no bo przecież nie na Karola, i ten jako taki trzyma z pedofilami angry3 angry3 angry3 angry3

A co karolek lepszy ale no tak kibol dlatego ale cóż czas pokaże tylko dalej będzie wojna polsko-polska tylko dobrze wiesz czym się zajmuje teraz kibolka pewnie będziesz palił głupa i nie wiesz oczywiście nie wszyscy ale tacy ważni to wiadomo
angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Dokładnie, ryży chvj już o to zadba, tak jak to nieustannie robi od kilkunastu lat angry7 angry7 angry7 angry7

Habemus Prezydent Polski hello1 hello1 hello1 hello1 Dancing Dancing Dancing Dancing headbang headbang headbang headbang salute salute salute salute

Nic nie schodzę, to miał być twój prezydent, bo na pewno na niego głosowałeś, no bo przecież nie na Karola, i ten jako taki trzyma z pedofilami angry3 angry3 angry3 angry3

Trzaskowska urwa wspiera pedofilów i jakoś nic nie płaczesz Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand Speak to the hand

Jaka kvrwa polityka, chodzi o wymordowanie i zniszczenie Warszawy i pokazywanie tego tym skvrwielom, by nie zapomnieli, a ty pjerdolisz jak zawsze trzy po trzy.
Jasne, Mielca szkopy nie tknęły, to uj na to kładziesz..... puke_l puke_l puke_l puke_l

A tak poza tym, to daje się zauważyć, że wy z lewa macie jakiś dziwny problem z prawdą historyczną jak i inicjatywami stricte patriotycznymi, tak jakbyście widzieli tą historię zupełnie inaczej, jakoś tak nie po naszemu, zupełnie gdzie indziej kładąc akcenty i w kim innym upatrując bohaterów...................dla mnie to jakieś totalne nieporozumienie.

No i mamy w końcu normalnego i chyba klasowego trenera headbang headbang headbang headbang

www.youtube.com/watch?app=desk...

Nowa gwiazda z Ł3 thumbright thumbright thumbright thumbright

kliknij, aby powiększyć

Drewniany Bednarek w FC Porto......szok i niedowierzanie d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

www.meczyki.pl/sportbuzz/jan-b...

Wielki szacun, jak zawsze salute salute salute salute

Legioniści uporządkowali i ozdobili 2500 grobów na Powązkach.

Jak co roku kibice Legii przed rocznicą wybuchu Powstania Warszawskiego zebrali się liczną grupą by uporządkować i ozdobić biało-czerwonymi wstążkami, groby Powstańców. "W tym roku oprócz kwatery żołnierzy AK batalionu 'Miotła' otuliliśmy narodowymi barwami około 2500 grobów żołnierzy walczących o niepodległość Polski w latach 1917-1920. Serdecznie dziękujemy wszystkim za obecność i pomoc, w sposób szczególny najmłodszym legionistom za koordynację i mega zaangażowanie" - relacjonują legioniści.

kliknij, aby powiększyć

kliknij, aby powiększyć

kliknij, aby powiększyć

kliknij, aby powiększyć

kliknij, aby powiększyć

Czarna Perła daje nam remis w wyjazdowym meczu z Banikiem, mam nadzieję, że przy Ł3 ten Banik zbanujemy happy8 happy8 happy8 happy8

x.com/polsatsport/status/19484...

Owszem, ale można to też złożyć na karb trwającej konsolidacji.
Pożyjemy zobaczymy, ja jestem dobrej myśli.
A co do tych podbitek, to również z nich korzystam.

Pogoń również........5-1 dla Radomiaka Dancing Dancing Dancing Dancing

3plus napisał(a):
Mordęga...ale Kazachy pokonane...

W II rundzie eliminacji LE Legia zagra z Baníkiem Ostrawa.
W losowaniach III rundy ta para będzie rozstawiona - wygrany w LE, a przegrany w LK. Pełne listy możliwych rywali będą znane po zakończeniu dzisiejszych meczów.

Ciężary, ale jakoś poszło Pray Pray Pray Pray

Pytanie, co oni mieli tam niby robić.............przygotowywać drinki, pilnować porządku, wynosić brudne gary, robić na kuchni......uj wi co jeszcze, niemniej nie mam koncepcji poza jakimś zboczeniem solenizanta laughing5 laughing5 laughing5 laughing5

No tak, a kto by miał żal, jak przytulił niezłą kasę, ale widzę, że nie pojmujesz zagadnienia, to może wyjaśnię jak dwulatkowi, chodzi o całą społeczność liliputów, bo co mają powiedzieć ci, co nic nie zarobili...???? laughing6 laughing6 laughing6 laughing6

Pytanie retoryczne, ale nie mam nadziei, że ogarniesz scratch scratch scratch scratch

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):

Kto bogatemu (mimo, iż mocno zadłużonemu) zabroni evil4 evil4 evil4 evil4

Myślę że ktoś za to beknie nie zdziwiłbym się jak by to byli kibice srealu angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Nieźle popjerdolony jesteś Brick wall Brick wall Brick wall Brick wall

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Fredek też swego czasu organizował niezłe orgie........może chciał go przebić occasion7 occasion9 occasion9 occasion7

Tutaj nie ma się z czego śmiać najwyżej z głupoty angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Niestety, ale nadmiar siana w kieszeni odbija się sianem we łbie toothy2 toothy2 toothy2 toothy2

Chyba Tobie blob3 blob3 blob3 blob3 blob3 blob3 blob3

Znowu bredzisz i pjerdolisz trzypotrzy, a potem będziesz beczał, że to ja zacząłem cwm21 cwm21 cwm21 cwm21

3plus napisał(a):

Kto bogatemu (mimo, iż mocno zadłużonemu) zabroni evil4 evil4 evil4 evil4

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Fredek też swego czasu organizował niezłe orgie........może chciał go przebić occasion7 occasion9 occasion9 occasion7

Tutaj nie ma się z czego śmiać najwyżej z głupoty angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Niestety, ale nadmiar siana w kieszeni odbija się sianem we łbie toothy2 toothy2 toothy2 toothy2

Burza po tym, co zrobił Yamal na urodzinach. Skończy się sądem?!

W sobotnią noc zorganizowano huczną imprezę urodzinową Lamine'a Yamala. Mimo że goście mieli zakaz używania telefonów, to w sieci pojawiają się zdjęcia, a także ujawniane jest to, co działo się na imprezie. Sprawie przyjrzało się nawet jedno ze stowarzyszeń. Zdaniem działaczy, Hiszpan złamał prawo i będą domagać się sprawiedliwości. A to nie koniec kontrowersji.

Lamine Yamal zatrudnił niepełnosprawne osoby. Zainteresowało się tym stowarzyszenie. Hiszpan może ponieść karę.

Sprawę nagłośniło ADEE, czyli Stowarzyszenie Osób z Achondroplazją i Innymi Dysplazjami Szkieletowymi oraz Karłowatością. Okazało się, że na imprezę zatrudniono osoby cierpiące na karłowatość. Co więcej, zdaniem organizacji zaangażowano je "wyłącznie w celach rozgrywkowych i promocyjnych", co jest zabronione. Dlatego też działacze nie zamierzają tak zostawić tej sprawy i Hiszpan może mieć kłopoty.

"Stowarzyszenie publicznie potępia zatrudnianie osób z karłowatością w ramach rozrywki na niedawnym przyjęciu z okazji 18. urodzin piłkarza Lamine'a Yamala. Organizacja oświadcza, że podejmie działania prawne i społeczne w celu ochrony godności osób z niepełnosprawnościami, uznając, że działania te naruszają nie tylko obowiązujące przepisy, ale także fundamentalne wartości etyczne społeczeństwa dążącego do równości i szacunku" - czytamy w oficjalnym oświadczeniu.

www.sport.pl/pilka/7,65082,321...

Swoją drogą małpeczce z Barki zaczęło już odpjerdalać smilebox smilebox smilebox smilebox

Modelka ujawniła, jakoby werbowano dziewczyny na 18-stkę Lamine'a Yamala: "Chcieli blondynek o KONKRETNYCH WYMIARACH". Padła nawet kwota.

Urodziny Yamala już budzą kontrowersje, a wszystko za sprawą zatrudnienia osób niskorosłych do zabawiania gości, za co grozi mu teraz sroga kara. Wygląda zresztą na to, że na tym nie koniec emocji wokół 18-stki piłkarza. Hiszpańska modelka ujawniła bowiem w programie "TardeAR", jakoby była w gronie dziewczyn, które próbowano zwerbować na potrzeby jego imprezy.

www.pudelek.pl/modelka-ujawnil...

Ulala, kontrowersyjna impra z Robciem w tle....Whistle Whistle Whistle Whistle

Impreza, na której bawił się Lewandowski, wzbudza olbrzymie kontrowersje. Aktywistka grzmi o dehumanizacji.

Lamine Yamal, świętując swoje urodziny, zdecydował się wynająć osoby niskorosłe w charakterze atrakcji na imprezie. To posunięcie nie tylko wywołało oburzenie w mediach, ale także zainteresowało hiszpański rząd, który wprowadził przepisy mające na celu ochronę godności osób z niepełnosprawnościami. Ola Petrus nie kryła swojego zdania na ten temat, a jej słowa odbiły się szerokim echem. Aktywistka i komiczka chorująca na achondroplazję w ostrych słowach skomentowała zachowanie młodego piłkarza, nazywając je "prostackim" i "dehumanizującym".

kliknij, aby powiększyć

3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Ale IGA daje...przed nią już tylko Williamsowe...icon_biggrin

1. Serena Williams - 94 mln $
2. Venus Williams - 42 mln $
3. Iga Świątek - 40 mln $

Ale o jednym trzeba pamiętać - o wartości dolara w tych i tamtych czasach Angel Angel Angel Angel

Jakaś różnica tam jest...ale to nie o to chodzi...
Ze współczesnych Iga jest na czele...laughing4

Różnica różnicą, ale zapewne dochodzi jeszcze różnica w wysokości honorariów za wygrane, które bądź co bądź z roku na rok rosną, bo i sami sponsorzy więcej łożą.
Tak więc te 94 melony były sporo trudniej do uciułania przez Williams aniżeli zrobiła by to obecnie.
W związku z tym Iga ma łatwiej gonić same suche liczby, niemniej nic jej nie umniejszam, zgromadziła jak na swój wiek bardzo duży kapitał z wygranych jak i pewnie reklam, bo akurat nie wiem, czy to tylko za grę w tenisa czy reszta też policzona Think

3plus napisał(a):
Ale IGA daje...przed nią już tylko Williamsowe...icon_biggrin

1. Serena Williams - 94 mln $
2. Venus Williams - 42 mln $
3. Iga Świątek - 40 mln $

Ale o jednym trzeba pamiętać - o wartości dolara w tych i tamtych czasach Angel Angel Angel Angel

TEAM Świątek na gali Wimbledonu king king king king

kliknij, aby powiększyć

Według Borka asystentem Urbana zostanie Jacek Magiera. Dla 48-latka byłby to powrót do tej roli. W przeszłości był w sztabie Urbana w Legii Warszawa.

Nowemu selekcjonerowi mają też pomagać Marcin Prasoł i Grzegorz Staszewski. Obaj pracowali z Urbanem w Górniku Zabrze. Trenerem bramkarzy ma zostać Józef Młynarczyk.

Z Urbanem będzie też współpracował nowy dyrektor reprezentacji Polski. Borek podał, że tę funkcję obejmie Adrian Mierzejewski.

Czytaj dalej pod linkiem: www.meczyki.pl/newsy/pilka-noz...

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie..pjerdolisz i pjerdolisz, wyraźnie napisałem zbudowane, czyli miałem na myśli tego pierwszego właściciela, który ZBUDOWAŁ violent1 violent1 violent1 violent1

Zbudował,gdzie byli zanim się zarząd zmienił i coś zbudował pomyśl za nim coś napiszesz angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Tak a propos co na ten temat uważają kibice londyńczyków Shhh Shhh Shhh Shhh

@lawalisrael1961
5 godzin temu
Moje szczególne podziękowania należą się Romanowi Abrahamovicowi za nadanie temu projektowi Chelsea zwycięskiego DNA
Gratulacje dla wszystkich kibiców Chelsea na całym świecie.

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Hipokryzja level hard bandhead bandhead bandhead bandhead

Nie taka jak z srealem czy peszegegiege angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Nie wiem co to "peszegegiege" laughing5 laughing5 laughing5 laughing5

Jak to twój ciapaty klub od żabojadów Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh?

Jaki mój, ochłoń człowieku, ja kibicuję Legii i Realowi Madryt laughing4 laughing4 laughing4 laughing4
A to, że czasami wolę fajnego trenera od jakiegoś innego kołka, to zawsze tak jest, że z kimś bliżej po drodze la la la la

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie..pjerdolisz i pjerdolisz, wyraźnie napisałem zbudowane, czyli miałem na myśli tego pierwszego właściciela, który ZBUDOWAŁ violent1 violent1 violent1 violent1

Zbudował,gdzie byli zanim się zarząd zmienił i coś zbudował pomyśl za nim coś napiszesz angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

To ty ciągle szukasz dziury w całym, by się na siłę odegrać, nie wiem, może za tą barkę, która nic w LM nie zdziałała angry3 angry3 angry3 angry3

Ja mam dzisiaj dobry dzień, bo moja LEGIA WARSZAWA opjerdoliła Amikę na ich stadionie hello1 hello1 hello1 hello1

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):

Nie taka jak z srealem czy peszegegiege angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Nie wiem co to "peszegegiege" laughing5 laughing5 laughing5 laughing5

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
Tak, wiem, Stal Mielec laughing8 laughing8 laughing8 laughing8

Nawet głupi by się domyślił ale innych nie ma angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ale jednak przez te kilka naście lat się wstydziłeś puke_l puke_l puke_l puke_l

Nawet już nie przeszkadza, że The Blues zbudowane dzięki ruskim oligarchom laughing2 laughing2 laughing2 laughing2

Tak, wiem, Stal Mielec laughing8 laughing8 laughing8 laughing8

O Legii Warszawa director evil4 evil4 director

Superpuchar jest NASZ Dancing Dancing Dancing Dancing

Ale jak tak spojrzeć na tą tablicę triumfatorek, to Navratilova jest prawdziwą hegemonką, no i jakaś King, ale tej nie znam.

3plus napisał(a):
Ale demolka...ruska znokautowana 6-0 6-0 icon_biggrin icon_biggrin icon_biggrin

Farbowana amerykanka Anxious Anxious Anxious Anxious

Koszulka dla Igi Dancing Dancing Dancing Dancing

kliknij, aby powiększyć

Iga idzie jak burza.....tfu tfu

Na to, że PZPN przestanie być "państwem w państwie" raczej bym nie liczył, gdyż status członkostwa w organizacjach UEFA/FIFA stanowi, iż żaden krajowy podmiot nie ma prawa mieszać się do władz danego związku, ponieważ grozi to wykluczeniem z w/w struktur.
Chyba, że ktoś kiedyś powoła do życia inne, albo sami sobie takie powołamy, ale na takie fanaberie jesteśmy zbyt ciency.

Ale może tym razem opcja miłego/grzecznego "tatusia" się sprawdzi, takiego przytulasa, co to pogłaszcze, wesprze dobrym słowem i jeszcze zaprowadzi do burdelu, by się synek rozprawiczył, może tego potrzeba tym rozkapryszonym primadonnom dontknow happy11 happy11 dontknow

A ja polecam Księgowego I i II oczywiście thumbup thumbup thumbup thumbup

A jednak! To ma być nowy selekcjoner reprezentacji Polski. Ujawniamy.

przegladsportowy.onet.pl/pilka...

3plus napisał(a):
Iga Świątek w Finale Wimbledonu...!!!
Dancing Dancing Dancing

Sabalenka poza turniejem więc wszystko przemawia za tym że powinna to wygrać.

Dokładnie, szósty finał, tym razem pierwszy trawiasty przed Igą.
Z Anisimową powinno być łatwiej, Iga będzie faworytką, poza tym jak dotąd wszystkie finały Iga wygrywała, więc ma ten potrzebny mental.
Będzie historyczny triumf na kortach Wimbledonu king king king king

Luis Enrique stworzył potwora thefinger thefinger thefinger thefinger

Co do obrony Królewskich, to nie mógł zagrać Arnold, no i trzeba nadmienić, że to dopiero początek pracy jak i reorganizacji gry przez Alonso.
Trzeba trochę poczekać, zanim w widoczny sposób przyłoży tam swoją rękę.
Na pewno potrzebne jest przemeblowanie kadry, bo kilku tłustym kotom nie chce się już za bardzo zapindalać.
Dwie bramki na samym początku, to ewidentne prezenty, podania od obrońców Realu do przeciwnika, a tam są wykonawcy, więc efekt do przewidzenia.
Rudiger to straszny niechluj wg mnie, już nie raz ani nie dwa zawalił im bramkę, taki nasz Bednarek evil4 evil4 evil4 evil4
Fajnie, że wrócił Carvajal.

PSG jest nie do zatrzymania, jak zaczęli (mistrz, puchar, LM), to nie mają zamiaru przestać, Luis Enrique idzie po czwartą koronę dla Paryżan.

Tutaj mecz PSG-Real live po zalogowaniu się do DAZN (free).

www.dazn.com/en-PL/fixture/Con...:bfrscntgyv98m16ybi7xlqwjb/bfrscntgyv98m16ybi7xlqwjb/2nscgjc0feh45c4iyvt1f6tko

To mogą być pomocnicy...

Jaskółki ćwierkają, że kadrę poprowadzi jednak Jasiu.......fju fju, zobaczymy Whistle Whistle Whistle Whistle

Iga w półfinale Wimbledonu toothy8 toothy8 toothy8 toothy8

Czyżby: Iga - Odrodzenie Think Think Think Think
Mam nadzieję, że tak, że trafiła z formą oraz mentalem, co akurat u niej jest ważniejszą stroną.

Iga Świątek awansowała w poniedziałek do drugiego w karierze ćwierćfinału Wimbledonu. Polka imponuje nie tylko postawą na korcie, ale też błyskotliwymi wypowiedziami. To oznacza tylko jedno - rywalki mają kłopoty. Kolejną będzie Ludmiła Samsonowa, która nigdy jej nie pokonała.

Czytaj dalej pod linkiem: www.meczyki.pl/newsy/plus/swia...

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie - przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit i ochłoń binky binky binky binky

Ale co tu chłonąć dobrze wiedzieli co robią angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Jprd, Ty znowu te wściekłe mordki, przecież Barka jest na cenzurowanym jeżeli idzie o transfery, więc chyba nie dziwne, że kolo nie chce zostać na lodzie, gdyby transfer pod kątem jakiejś kontroli się wysypał...............rozumiesz director director director director

Tu masz rację ale oni nie ciągną kasy od ciapatych angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ale co to ma do rzeczy d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

Kto ma kasę ten ma lepsze wejścia niestety evil4 evil4 evil4 evil4 evil4 evil4 evil4

To prawda, najwyraźniej ci obecnie biedniejsi za dużo wyłożyli swego czasu na centralę, by było łatwiej i skuteczniej biegać po boisku, a teraz trochę brakuje, bo zadłużenie mocno ciąży laughing5 laughing5 laughing5 laughing5

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):
No właśnie - przeczytaj jeszcze raz ostatni akapit i ochłoń binky binky binky binky

Ale co tu chłonąć dobrze wiedzieli co robią angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Jprd, Ty znowu te wściekłe mordki, przecież Barka jest na cenzurowanym jeżeli idzie o transfery, więc chyba nie dziwne, że kolo nie chce zostać na lodzie, gdyby transfer pod kątem jakiejś kontroli się wysypał...............rozumiesz director director director director

Tu masz rację ale oni nie ciągną kasy od ciapatych angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Ale co to ma do rzeczy d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

eryk7 napisał(a):
Martyr napisał(a):

A od roku miał się wylegiwać na RODOS i mieć na wszystko wywalone Whistle Whistle Whistle Whistle

eryk7 napisał(a):
Cd.,,Złoty pociąg poszukiwany. Taki plan przedstawili badacze.Zespół badaczy złotego pociągu dostał pozwolenie na rozpoczęcie jego poszukiwania. Grupa podzieliła się planem działań, jaki przedstawiła Nadleśnictwu Świdnica. Nie wszystkie jego etapy zostały zaakceptowane.''Think Think Think Think Think Think Think

wiadomosci.wp.pl/zloty-pociag-...

Ale co oni mogą znaleźć w taki sposób........chyba tylko kreta d'oh! d'oh! happy8 happy8

Prace inwazyjne dotyczące gruntu można prowadzić wyłącznie za pomocą łopat, szpadli i saperek. Można je wykonywać punktowo, na obszarze o bokach 30 na 30 cm i do głębokości 50 cm - dodał.

eryk7 napisał(a):
Tragiczne,,Potworna kontuzja piłkarza Bayernu. Nie da się patrzeć. Klękali nawet rywale.'' Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh?

sport.interia.pl/pilka-nozna/n...

Tutaj filmik...

www.tiktok.com/@karol_tomanski...

d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

eryk7 napisał(a):
Mógłbym odbić piłeczkę na temat podniety ale swoje już napisałem cyclops_ani cyclops_ani cyclops_ani cyclops_ani cyclops_ani cyclops_ani cyclops_ani

To dobrze, że rozumiesz gradację w tym aspekcie wave wave wave wave

Wiem, będę się teraz podniecał, ale to co gra Real, to poezja, pytanie, czy to już ręka Alonso binky binky binky binky

Real-BVB 2-0

Odnośnie Williamsa.........nie dla psa kiełbasa laughing6 laughing6 laughing6 laughing6

PSG z motorniczym Enrique jedzie dalej happy11 happy11 happy11 happy11

PS. Niesamowita końcówka, PSG gra w 9-ciu, a mimo to trafia drugi raz do bramki (Dembelak) i dobija Baya.
Następnie karny dla Baya, lecz po VARze anulowany i słusznie.
Fajne te mistrzostwa....

O 22:00 Real-BVB happy7 happy7 happy7 happy7

eryk7 napisał(a):
3plus napisał(a):
Baby to baby ale co Mistrzostwa Europy to ME.
Trzeba kibicować szczególnie że Helmutkom to należy się porządny wpierdol...toothy10

Może wpierdol to nie był ale nasza dziewczyna z sralcy tak samo nie ma z kim grać jak Lewy d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

Oooo, i tutaj pełna zgoda sad10 sad10 sad10 sad10

Ad vocem te cztery bramki zdobyte w reprezentacji...

www.facebook.com/LaczyNasPilka...

Duża tragedia w piłkarskim świecie...

"Marca" poinformowała, że w wypadku samochodowym na terenie Hiszpanii zginął Diogo Jota. Piłkarz Liverpoolu FC i reprezentacji Portugalii miał 28 lat. W pojeździe znajdował się także jego młodszy brat - Andre. Potwierdziła to Straż Obywatelska.

Wydawana w Madrycie gazeta przekazała, że tragiczny w skutkach wypadek miał miejsce w nocy z 2 na 3 lipca 2025 roku w prowincji Zamora w Hiszpanii. Samochód, którym podróżował Diogo Jota, nagle zjechał z drogi i stanął w płomieniach.

W pojeździe znajdował się również jego młodszy brat Andre, który również był piłkarzem i występował w portugalskim klubie Penafiel. "Marca" informuje, że obaj mężczyźni zginęli na miejscu.

sportowefakty.wp.pl/pilka-nozn...

Hmm, to kajzerka z SPC wobec tego ile powinna kosztować happy8 happy8 happy8 happy8

Po uja się tak od razu pultasz.......nie trzymasz ciśnienia czy co gościu angry3 angry3 angry3 angry3

Widać, że Ty mocno NAWIEDZONY sektą Barcelonki Anxious Anxious Anxious Anxious

98-miu na 116 nie może się mylić, niech żyje Cezary "discopolo" Kulesza......niech żyje hello1 hello1 hello1 hello1

Rób Pan porządek, znajdź godnego selekcjoneiro i jedziemy z tym gównem wav

PSG idzie jak burza po kolejne trofeum, tym razem w KMŚ, kolejnym rywalem zapewne Baya happy11 happy11 happy11 happy11

Czyżby Wuja comeback happy7 happy7 happy7 happy7

Będziemy mieli w Eklapie niezłego Huja la la la la

www.meczyki.pl/newsy/pilka-noz...

No to taka Barka powinna zostać zdegradowana do jakiejś III ligi Whistle Whistle Whistle Whistle

Zadłużenie FC Barcelony na 2025 rok, związane głównie z modernizacją Camp Nou w ramach projektu Espai Barça, szacowane jest na około 1,3 miliarda euro. Klub zaciągnął pożyczki, m.in. w JP Morganie i Goldman Sachs, na ten cel. Dodatkowo, Barcelona ma zobowiązania wobec innych klubów za transfery, wynoszące około 147 milionów euro.

www.bankier.pl/wiadomosc/Camp-...:~:text=Zadłużenie finansowe, w tym kredyty związane z,1,3 mld euro, według danych Football Benchmark.

Ale ja nie o tamtych, tylko o tych, którzy za słowa prawdy wypowiedziane przez Babiarza, bo w rzeczy samej taki jest właśnie przekaz tej pioseneczki, jest on wciąż poniewierany przez skvrwieli.

eryk7 napisał(a):
Kasperczak hm tylko że nasi mają inną mentalność niż ci co ich trenował ,,- Dostałem propozycję od Michała Listkiewicza i odmówiłem. Za czasów Grzegorza Laty do końca trzymano mnie w grze, a tak naprawdę byłem "słupem" - mówi nam Henryk Kasperczak. Podaje też nazwisko sensacyjnego kandydata na selekcjonera.'' Think Think Think Think Think Think Think

sportowefakty.wp.pl/pilka-nozn...

Nie no, gdzie tam, Henry już za stary jest, to nie jest Leo, nie ta charyzma, która w jego przypadku wystarczyła... Think Think Think Think

eryk7 napisał(a):
Ciekawe co z tego wyjdzie,,Będą szukać "złotego pociągu". Mają przekonanie. "Wagony są na 100 proc."
- Wagony są w tunelu na 100 proc., jak i również sam tunel znajduje się we wskazanym przez nas miejscu - twierdzi przedstawiciel grupy "Złoty pociąg 2025" w rozmowie z "Faktem". Poszukiwacze od lat szukają "złotego pociągu". Teraz kolejni badacze, być może już w sierpniu, rozpoczną prace wykopaliskowe.'' Think Think Think Think Think Think Think

www.o2.pl/informacje/beda-szuk...

Oby w końcu coś znaleźli faroah faroah faroah faroah

Swoją drogą ciekawe dlaczego tych poszukiwań nie kontynuuje Koper, ówczesny badacz, ewentualnie czemu siły i doświadczenie nie zostały połączone, tylko teraz przejął temat ktoś inny, któremu być może się uda, a inicjator zostanie na lodzie...

Tak więc mamy kolejną gorączkę złota.........podrzucaj linki wave wave wave wave

Lewaki wciąż się mszczą na Babiarzu za Olimpiadę.... angry3 angry3 angry3 angry3

Jak donoszą media, Przemysław Babiarz został odsunięty od komentowania nadchodzących Drużynowych Mistrzostw Europy w lekkoatletyce.

Dziennikarze Onetu ujawnili, że dyrektor TVP Sport Jakub Kwiatkowski podjął decyzję o odsunięciu Babiarza od komentowania tej jednej z najważniejszych imprez lekkoatletycznych w sezonie. Powodem ma być uraz Kwiatkowskiego związany z sytuacją sprzed roku i skandalu, jaki wybuchł po słowach Babiarza, które padły w trakcie transmisji ceremonii otwarcia Igrzysk Olimpijskich w Paryżu.

Taaa, uważasz, że w aglomeracji śląskiej takie bonza mieszkają Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo!

Jprd, za tą wczorajszą piłkarską szmirę trzeba było mega słono zapłacić...d'oh! d'oh! d'oh! d'oh!

A zapłacić trzeba było sporo. Standardowe bilety kosztowały kilkaset złotych, a wejściówki VIP - 10 i 50 tysięcy. Wydaje się, że sympatycy nie zapłacą kolejny raz tak dużych pieniędzy.

Czytaj dalej pod linkiem: www.meczyki.pl/newsy/pilka-noz...

Legia Warszawa Mistrz Polski Orlen Basket Ligi Dancing king king Dancing

A czytałeś to co napisałem powyżej compress compress compress compress

Wytrzeszcz oczu trochę czarował, jak na swoje lata, choć za bardzo się nie przemęczał, raczej dzielił i rządził w środku pola, zapewne celem wytrzymania jak najdłużej na placu.
Za to mrożące krew z żyłach sceny miały miejsce przy linii bocznej, zwłaszcza pod koniec meczu, gdzie jeden taki tłuścioch w koszulce z nazwiskiem Souza sposobił się do wejścia na murawę, by pokopać z galaktycznymi... tongue1 tongue1 tongue1 tongue1

- Najlepszy na boisku po naszej stronie Jędza (asysta), no ale on obok Grosika, jest wciąż czynnym piłkarzem, więc na tle pozostałych wyglądał jak Yamal icon_biggrin
- Peszkin w swoim stylu zmarnował do pustaka, zapewne za mało gorzołki w bidonie happy8
- Mila spasł się jak świnia, a przecież relatywnie niedawno zawiesił buty na kołku, widać efekt popuszczenia pasa zadziałał jak nigdy confused3
- Nasze prawe skrzydełko chodziło jak to w BVB za niedawnych czasów, no ale tam hasali Błaszczu i Piszczu, więc rozumieli się bez słów happy11
- Król Artur nie pomógł przy puszczonej bramce, ale i sama akcja była wyborna i tak naprawdę, szanse na wybronienie były niewielkie

Jak widać jeden Szczena potrafi odejść z godnością, nie potrzebuje do życia miliardów, wystarczą mu miliony, a Lewy zrobił się niesłychanie łasy na frukty, co widać, słychać i czuć.........a może to Anka tak go doi binky binky binky binky

eryk7 napisał(a):
Hehehehehehehe tak jak w takiej jednej państwowej firmie a myślę a nie pisze o polityce,,Czołowy działacz przerywa milczenie. Kulisy PZPN, dlaczego Kulesza jedynym kandydatem.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Czytaj więcej na sport.interia.pl/pilka-nozna/e...

Teraz we wszystkich SSP tak jest, a miało być inaczej......hehehehehehehe

No i mamy remis w play offach Orlen Basket Liga toothy8 toothy8 toothy8 toothy8

Legia zrobiła swoje i w piątkowy wieczór pokonała PGE Start 87:83. Efekt? W finale Orlen Basket Ligi znowu mamy remis.

W piątkowy wieczór PGE Start Lublin miał olbrzymią szansę, aby po raz pierwszy w swojej historii sięgnąć po tytuł mistrza Polski. Nie udało się to, więc decydujący pojedynek odbędzie się w niedzielę w lubelskiej hali Globus. Jego początek jest zaplanowany na godz. 17.30 i będzie transmitowany także na sportowych antenach Polsatu.

Czy to już koniec "polskiej" przygody w Barcelonce... Whistle Whistle Whistle Whistle

Barcelona może uznać dopiero rozpoczynające się letnie okienko transferowe za dość udane w jego początkowej fazie. Duma Katalonii oficjalnie potwierdziła bowiem już transfer Joana Garcii z Espanyolu, który ma być nowym numerem jeden w bramce zespołu Hansiego Flicka. Z kolei bardzo blisko finalizacji jest pozyskanie Nico Williamsa, którego warunki kontraktowe z klubem zostały już ustalone. Będzie to więc prawdziwa bomba transferowa tego lata w Europie.

Okazuje się jednak, że Joan Laporta ma jeszcze większe plany i chce przebić transfer Nico Williamsa kolejnym, wielkim nazwiskiem. Według informacji przekazanych przez serwis „El Nacional”, Barcelona pracuje już nad pozyskaniem Juliana Alvareza, który ma być największym transferem w 2026 roku. Gwiazdor Atletico Madryt byłby następcą Roberta Lewandowskiego i wraz z Laminem Yamalem oraz Nico Williamsem stworzyłby wymarzony tercet Laporty.

www.goal.pl/transfery/barcelon...

Czy po objęciu fotela trenera, w Legii do kompletu pojawi się syn rumuńskiej legendy futbolu, Ianis Hagi Think Think Think Think

Czy Ianis Hagi dołączy do Legii? W czwartek w rumuńskich mediach pojawiły się takie plotki, które szybko "przetoczyły się" do Polski. Zatem, czy jest coś na rzeczy? Goal.pl zajrzał za kulisy.

www.goal.pl/transfery/ianis-ha...

A to by była nie lada gratka, bo chłopak potrafi grać w piłkę....

Informacje
Stopień: Elokwentny
Ostatnia wizyta: 28 sierpnia 2025 08:45:25
Liczba wpisów: 331
[0,08% wszystkich postów / 2,08 postów dziennie]
Punkty respektu: 5

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,958 sek.

vkxcvwlr
muzjhoxn
pdynpgni
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
laweprwn
ergkmnwk
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat