Vox napisał(a): to zależy tylko i wyłącznie od porannych futów na S&P. jutro rano przekonamy się czy będzie luka.
Jaka stronke polecacie do śledzenia futures na Sp500?
|
|
Jaką usiakowa strone polecacie gdzie sa publikowane dane o statystyczne z usa i pojawiaja sie tam najszybciej po publikacji. Pytam w kontekscie DT na FW, gdzie liczą sie minuty, sekundy od publikacji.
|
|
Vox napisał(a):jankesi zaczynają operację "nurek" czy 2300 na FW padnie? No i 2300 na FW padło...
|
|
Temat:
INSTALKRK
Informacja z ostatniej chwili: "Zarząd Instal Kraków S.A. informuje, że w dniu 26.10.2009 roku podpisał z Gminą Czernichów z siedzibą w Czernichowie Umowę na wykonanie zadania p.n. "Budowa oczyszczalni ścieków w Wołowicach - etap I".
Termin realizacji Umowy określony został na 15.12.2010 roku, natomiast jej wartość wniosła 9,6 mln zł brutto."
|
|
Bardzo ładny ten nowy wygląd serwisu, dobre kolory, widac wyraźną różnice w przejrzystości. No i widzę ze serwis rozpoczął pobieranie opłat...o czym już była od jakiegoś czasu było słychac na forum.
|
|
Temat:
GANT
Kamil, no to dzisiaj się chyba doczekałeś na tej spółce wyczekiwanego od chyba 6 miesięcy wzrostu i wogóle jakiegos głębszego ruchu... :-) Może nowy prezes rozkręci ten walor.
|
|
Temat:
SOBIESKI
|
|
Temat:
IDMSA
A ja odciąłem dzisiaj kupony po 2.83  życze powodzenia tym co maja lepsze nerwy...
|
|
Thx, i już więcej nie zaśmiecam ;-)
|
|
Witam, Od kilku tygodni czytam ten wątek w celach edukacyjnych :-) Niestety do pełnego zrozumienia brakuje mi wiedzy na temat niektórych skrótów, których używacie w dyskusji, chodzi mi konkretnie o s-ki - l-ki. Może mnie ktoś oświecić...
|
|