Witam! Też mam niewykupione obligacje serii B8 PCH Capitals. Z informacji powiązanych z grupą - spółka zależna, Runicom, wypłaciła mi dziś odsetki za przedostatni okres serii A4. Wykup za 3 miesiące. Ale nie wpadajmy w euforię... PCH Capital też wypłacał terminowo odsetki, aż do momentu wykupu, z którego się nie wywiązał.
wirek
|
Temat:
SERINUS
Witam! Śledzę uważnie ten wątek, ale zdaje się coś mi umknęło. Kilku forumowiczów twierdzi, powołując się na słowa Redface, że cena emisyjna w Londynie musi być wyższa od warszawskiej. Szukałem, ale takiej wypowiedzi Redface nie znalazłem. Dla uspokojenia mnie, a może nie tylko mnie, może ktoś wie w jakim poście to było napisane?
ps. jestem posiadaczem, zazwyczaj optymistycznie nastawionym :)
|
Temat:
BENEFIT
W tekscie komunikatu, w podanym przez Ciebie linku, jest wprost napisane: "...w wyniku pierwszej oferty publicznej...". Wiele wyjaśni Ci rozdzał 32 prospektu emisyjnego (ROZDZIAŁ 32. WSKAZANIE WŁAŚCICIELI PAPIERÓW WARTOŚCIOWYCH OBJĘTYCH SPRZEDAŻĄ) i rozdział 4 ( ROZDZIAł 4. ROZWODNIENIE) Cały prospekt tu: ri.benefitsystems.pl/akcept.as...
|
Temat:
BENEFIT
Ty piszesz, ja czytam :) Warto dodać, że cene emisyjną ustalono na poziomie 107zł (czyli bliżej dolnej granicy zaproponowanego wcześniej przedziału cenowego 105zł -125zł).
|
Temat:
JOKE
|
Temat:
SERINUS
ARWENA napisał(a):Mam pytanko. Od dzisiaj Kov miał być notowany w WIG40 a nie jest. Dlaczego? Nie od dzisiejszej sesji, ale po dzisiejszej sesji. www.gpw.pl/komunikaty/?ph_tres...
|