Co za brednie i zwyczajne kłamstwa
"Ta produkcja ma zawojować świat, czyli sprzedać się w liczbie ponad 1 mln sztuk w dwa lata."
"Polscy twórcy gier uważani są w świecie za jednych z najlepszych, więc jeśli nie zawiedzie promocja, można spodziewać się powtórki sukcesu "Wiedźmina""
"Jesteśmy na najwyższym poziomie, jeśli chodzi o grafikę i grywalność."
Wiecie co mi sie wydaje? Że prezes Majka chce przestać być prezesem i pójść do banku po kasę. Innego wytłumaczenia dla tych bredni nie widzę.
szooler napisał(a):Oczywiście,już na początku się ubezpieczam od krytyki,Nico raczej nie będzie polskim Microsoftem.
Ale,do rzeczy,cofnijmy się nieco w czasie.Jak powstawał Facebook albo Google?Właściciele Della czy Microsoftu też zaczynali od warsztatów.
Szooler ja wiem, ale to co prezentuje NGS to jest śmiech na sali. Oni nie potrafią robić gier, a codziennie na tym rynku powstaje kilkadziesiąt nowych tytułów lepszych od ich wiekopomnego dzieła, które tworzą od pięciu lat. Cała ta spółka to jedna wielka ściema, jak wiele innych polskich gier, które miały zawojować świat.
Crime Cities, Reah, VOTER Golem.
Popatrzcie tu:
Przeczytajcie opis. Sytuacja była identyczna! Wiele lat trąbienia o przełomowej grze która zakasuje gigantów, a wyszła jak zwykle wielka kupa. Majka łże w żywe oczy dokładnie tak samo, jak robili to polscy twórcy gier w latach 90.
Zresztą poszukajcie sobie kto im to wydaje w Europie i jakie gry wcześniej dystrybuował.
The recovery in profitability has been amazing following the reorganization, leaving Barings to conclude that it was not actually terribly difficult to make money in the securities market.