PARTNER SERWISU
aswancgj
212 213 214 215 216
Mieszko
0
Wpisów: 431
Wysłane: 4 czerwca 2011 17:08:20 przy kursie: 17,70 zł
irfy napisał(a):
. Teraz młodzież bardziej obyta, ale ma tę wadę, że chce wszystkiego i to na wczoraj. Więc Oil to dla nich ideał:) Sądząc po wypowiedziach na różnych forach takich smarkatych Buffetów jest całkiem sporo.
Z kolei za KOV biorą się ludzie, którzy jakieś pojęcie o giełdzie mają i po cichu liczą na wzrosty w przyszłości, nie jakieś spektakularne windy w stylu Oila, tylko raczej drugi KGHM, tyle że bez upierdliwych związków zawodowych.I styl gry na obu spółkach też inny.

Jest jeszcze jedno. Gra na spółkach wydobywczych wydaje się nie wymagać żadnej wiedzy. Nie trzeba rozumieć tajników księgowości, wyczuwać trendów makroekonomicznych, prognozować perspektyw rozwoju sektora, etc etc. Wystarczy siedzieć przy komputerze i w odpowienim momencie, kiedy serwisy rzucą hasło "JEST ROPA" wciskać ENTER. To prawie jak gra w Wiedźmina albo inna strzelaninę. Jest hasło do ataku, i wtedy - kto szybciej klika, wygrywa.
Z tego co pamiętam, to i na KOV sporo takich graczy się przewinęło (wnioskuję w oparciu o fora internetowe) ale wszyscy się sparzyli i teraz cierpią traumę i moczenie nocne. Zresztą, wystarczy spojrzeć na to, co teraz wypisuje się na wątkach Oila: setki ludzi dopiero teraz dowiaduje się, co właściwie to info znaczy.
Pozdrawiam
Mieszko

del-201504191
0
Wpisów: 854
Wysłane: 4 czerwca 2011 17:27:28 przy kursie: 17,70 zł
Według naszych rozmówców szanse mają brytyjsko-rosyjskie konsorcjum TNK-BP i jeden z chińskich potentatów paliwowych. Być może szansę dostaną jeszcze fundusze private equity, które też złożyły oferty, ale im trudno będzie udowodnić, że zagwarantują gdańskiej spółce dostęp do złóż ropy, na czym szczególnie zależy Skarbowi Państwa.
www.rp.pl/artykul/533474,66805...
www.wnp.pl/artykuly/prezes-kul...

Pewne jest, że OFE mają cash w ostatnim czasie i szukają spółek antytrendowych, KOV w żadnym stopniu nie zależy od polskiej gospodarki i jej sytuacji makroekonomicznej, jest dobrym miejscem na dywersyfikację portfela, prawdziwą dywersyfikację:
www.parkiet.com/artykul/105993...

Pozytywne są trzy sesje wzrostu KOV na spadającym co chwilę o 5% OIL. Wcześniej takiego zjawiska nie było. Jest kupiec, który jak zwykle się nie ujawnia.

Odnośnie M-19: "Niezwykle zaawansowane są prace związane z podłączeniem do produkcji odwiertu na polu Makiejewskoje. Wykonany w drugiej połowie 2010 r. M-19 jest obecnie przyłączany do urządzeń przesyłowych, umożliwiających dystrybucję gazu".
media.kulczykoilventures.com/p...

kliknij, aby powiększyć

Foto prac przy O-14 bieżące. Dostępne na stronie KOV w komunikatach, ale mojej osobie do tej pory nie znane. Wrzucam jako ciekawostkę, że KUB-GAS naprawdę istnieje i pracuje ;-).
W moich wypowiedziach staram się zachować zarówno umiar jak i obiektywizm. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę każdego postu. | Polecam: http://www.ampfutures.pl
Edytowany: 4 czerwca 2011 17:46

del-201504191
0
Wysłane: 4 czerwca 2011 17:49:50 przy kursie: 17,70 zł
Ukraina M-19 media.kulczykoilventures.com/p...
Brunei Lukut-1 media.kulczykoilventures.com/p...
Brunei Lempuyang-1 media.kulczykoilventures.com/p...
Urządzenia produkcyjne Ukraina: media.kulczykoilventures.com/p...

Asów w rękawie jest dużo pozostawionych na później (Lukut-1 czy złoże Jerudong, blok M).

Nie wiem dlaczego ten redaktor tutaj (http://www.rp.pl/temat/523485.html) stwierdził, że większość ludzi nie dowierza projektom inwestycyjnym, bo nie są one w Polsce i obawia się, że to zapis księgowy ;-). Powinni bardziej eksponować fotki realnych prac w mediach w takim razie. Zwłaszcza wśród środowiska dziennikarskiego aby sami to wrzucali do newsów.
W moich wypowiedziach staram się zachować zarówno umiar jak i obiektywizm. Jestem otwarty na konstruktywną krytykę każdego postu. | Polecam: http://www.ampfutures.pl
Edytowany: 4 czerwca 2011 17:59

Zyawa
0
Wpisów: 28
Wysłane: 4 czerwca 2011 18:27:48 przy kursie: 17,70 zł
Z jakich argumentów wysnuta został na tym wątku teza,że do sfinalizowania transakcji zakup OML 42 niezbędna jest ustawa dot.polityki złożami Izb Nigerii. W treści Raportu bieżącego nr 26/2011 z dnia 2011-05-06 wyszczególnione są warunki ważności umowy. Mowa jest o zgodach ministra ds. ropy. Nie sądzę aby podpisywali umowę, w której odwoływano by się do przepisów, które dopiero powstaną. Widzę zadowolenie wśród forumowiczów z faktu dopuszczenia "do interesu" ludności lokalnej. Jestem optymistą ale w tym elemencie upatruje największe zagrożenie dla sfinalizowania. Otóż nie zapominajmy, że dopiero 3 lata temu zakończyła się wojna Ruchu na Rzecz Wyzwolenia Delty Nigru (MEND) z Rządem Nigerii. Mając to na uwadze można mieć obawy co do decyzji Rządu Nigerii. Z drugiej jednak strony nie sądzę aby bez badania nastawienia Rządu podejmowano się takiego przedsięwzięcia.
Co do Lotosu, nie wydaje mi się aby Rosjanie albo Chińczycy mieli szansę, polityka, polityka weźmie górę.

Bruno 12
0
Wpisów: 333
Wysłane: 4 czerwca 2011 18:56:23 przy kursie: 17,70 zł
Też mi się wydaje,że ta ustawa nie ma związku z decyzją ministra ds.ropy w sprawie OML-42.Dużym plusem jest zaangażowanie spoleczności lokalnej w projekt [ aktywa otrzymują za darmo ].Myślę ,że spokojnie możemy zaufać fachowcom K.I.Nim doszlo do decyzji o przystąpieniu, do konsorcjum ,przebadano wszystkie za i przeciw.A o wielu "za" pewnie nigdy się nie dowiemy.Sam J.Kulczyk zadal pytanie- "gdzie dzisiaj jest bezpiecznie inwestować ".Odniósl się w ten sposób do " bezpiecznej Ameryki" i upadku L.M.

Zyawa
0
Wysłane: 4 czerwca 2011 20:48:21 przy kursie: 17,70 zł
Wydaje mi się, że sposób informowania w dużej mierze wynika z faktu, że Kov jest podlega prawu kanadyjskiemu, które jest bardziej restrykcyjne. Nie bez powodu w każdej informacji Oil-a na dole jest notka,że informacja nie jest kierowana (...) nie pamiętam dokładnie na terenie Kanady i USA.
Nie czuję dyskomfortu z faktu, że informacje dot. KOV są słabo przyjmowane przez rynek. Jestem na parkiecie dość długo i pamiętam kilka takich spółek, choćby wspominając Optimusa, który pozwolił uzyskać znakomitą stopę zwrotu. Jestem inwestorem średnio i długo terminowym więc nie narzekam na nagłe chwilowe skoki kuru. Zapewne jakbym miła więcej czasu pograłbym DT na Oil-u lub mds. Nie wiem dlaczego jest tworzona atmosfera wrogości pomiędzy akcjonariuszami Oil-a i KOV. Twierdzenie, że kolejność podawania informacji przez spółki ma znaczenie jest dość ciekawe ale wydaje mi się, że dla normalnego inwestowania to nie ma znaczenia. Ku mojemu zadowoleniu wątpię aby DT szybko chwycili się KOV.

del-201504191
0
Wysłane: 4 czerwca 2011 22:06:01 przy kursie: 17,70 zł
W 2008 roku Kijów płacił 179,5 USD za 1000 metrów sześciennych rosyjskiego gazu. Po rosyjsko-ukraińskim konflikcie gazowym na przełomie lat 2008-2009 Tymoszenko porozumiała się z premierem Rosji Władimirem Putinem, że cena błękitnego paliwa dla Ukrainy wyniesie 450 dolarów za 1000 metrów sześciennych. Obecne władze Ukrainy uważają tę umowę za niekorzystną.

Tymoszenko nazwała wówczas te ustalenia sukcesem. Wyjaśniała też, że wynegocjowała u Rosjan 20-procentową zniżkę, która spowoduje, że średnia roczna cena za rosyjski gaz dla Ukrainy wyniesie niespełna 229 dolarów za 1000 metrów sześciennych.

Tymczasem, według prognoz ministerstwa energetyki Ukrainy w trzecim kwartale bieżącego roku Kijów zapłaci Moskwie 350, a w czwartym kwartale 400 dolarów za tysiąc metrów sześciennych błękitnego paliwa.

gazownictwo.wnp.pl/janukowycz-...

Zanim przetestują porządnie Brunei to Ukraina będzie warta 3x razy tyle co dzisiaj.
Edytowany: 4 czerwca 2011 22:07

Bruno 12
0
Wpisów: 333
Wysłane: 5 czerwca 2011 00:17:39 przy kursie: 17,70 zł
stopa sześcienna (cu ft) = 0,028316846592 m3 .Kov dostaje za 1000m sześć.317$.Dobrze liczę???

lancet
0
Wpisów: 188
Wysłane: 6 czerwca 2011 12:47:09 przy kursie: 17,70 zł
Na zwyżkę z 1,68 do 1,77 przewinęło się na chwilę obecną ponad 23 mln. akcji, czyli średnio zwyżka o 1 gr. "kosztuje" ok.2mln akcji, czyli te 10 gr zwyżki to 20% free floutu. Jest to moim zdaniem totalnie absurdalne i pokazuje jak niesprawiedliwe jest traktowanie przez GPW akcjonariuszy indywidualnych poprzez stosowane marże transakcyjne w stosunku do hochsztaplerów legitymizujących się potężnymi obrotami. Przy śladowych marżach można to czynić "ad defecatum mortum". Na marginesie, trzeba obiektywnie przyznać, że spółka konkurencyjna jest giełdowym fenomenem i na chwilę obecną z obrotem ponad 100 milionowym, większym od całego Wigu-20, jest wręcz zjawiskiem społecznym, wskazującym głównie na ilość prymitywnie myślących towarzyszy giełdowych. Chylę czoła przed bezmiarem tego zjawiska. Był kiedyś na giełdzie Elektrim ale Petrolowi mógłby co najwyżej "buty wiązać". Wprawdzie ten inicjator tych wspaniałości jest bliski bankructwa ale folkloru dodaje niewątpliwie najwięcej. Egzystuje nadal bo ma odbiorców tych szlagierów. To jak disco-polo.
Edytowany: 6 czerwca 2011 12:56

Scarry
193
Wpisów: 4 958
Wysłane: 6 czerwca 2011 13:15:20 przy kursie: 17,70 zł
@rabbit

ale dlaczego tak piszesz? Jakie masz pojęcie o biznesie jeśli przykładem biznesu miałby byc KOV?

czy KOV daje w jakikolwiek sposób zarobić akcjonariuszom? Czy spekulacyjnie czy mid-term ? (Bo nie wierzę że więcej niż paru z Was będzie czekać 4-5 lat do komercyjnego wydobywania ropy jak sama spółka zapowiada). Jeśli nie daje to swoje epitety możesz kierować pod innym adresem. KOV to taki sam sprzedawca marzeń jak Petrol, tylko robi mniej zamieszania przy tym.

Przecież praktycznie NIKT z Was na KOV nie zarobił bo nie było jeszcze ani jednej takiej serio konkretnej okazji, a na Petrolu sporo ludzi jest zadowolonych (ok.. tych kupujących po 200 zł akcje pomijam, choć wtedy DT też odchodził piękny :D:D) .
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD
Edytowany: 6 czerwca 2011 13:21

rabbit
0
Wpisów: 1 202
Wysłane: 6 czerwca 2011 13:31:23 przy kursie: 17,70 zł
Scarry napisał(a):
@rabbit

ale dlaczego tak piszesz? Jakie masz pojęcie o biznesie jeśli przykładem biznesu miałby byc KOV?

czy KOV daje w jakikolwiek sposób zarobić akcjonariuszom? Czy spekulacyjnie czy mid-term ? (Bo nie wierzę że więcej niż paru z Was będzie czekać 4-5 lat do komercyjnego wydobywania ropy jak sama spółka zapowiada). Jeśli nie daje to swoje epitety możesz kierować pod innym adresem. KOV to taki sam sprzedawca marzeń jak Petrol, tylko robi mniej zamieszania przy tym.

Przecież praktycznie NIKT z Was na KOV nie zarobił bo nie było jeszcze ani jednej takiej serio konkretnej okazji, a na Petrolu sporo ludzi jest zadowolonych (ok.. tych kupujących po 200 zł akcje pomijam, choć wtedy DT też odchodził piękny :D:D) .

Odpiszę Tobie chociaż wiem że moder to wykasuje.

KOV nie handluje akcjami żeby na nich zarabiać.Na dzisiaj handluje ropą i gazem (śladowe ilości ropy też sprzedaje na Ukrainie)
Jestem cierpliwy a 5 lat to minimum.Mój target to 100 tys bbl/d i dopiero zrealizuje pierwszy zysk na akcjach.Oczywiście nie wykluczam pestymistycznej wersji i będzie to wcześniej.Ale taką mam perspektywę.
Praktycznie ja jestem zarobiony na akcjach,więc skoro nie masz dokładnej informacji na ten temat to nie pisz czegoś czego nie wiesz.

KOV sprzedawca marzeń powiadasz?
Przeczytałeś może jak Warren Buffett dorobił się miliardów?Kupował marzenia.Sprzedawał fakty.Tak w wielkim skócie.
"Żeby wygrać trzeba grać"

Scarry
193
Wpisów: 4 958
Wysłane: 6 czerwca 2011 13:34:23 przy kursie: 17,70 zł
@rabbit

ale jakie prawdziwe fakty kupiłeś na KOV?
1. Nigeria - na razie nici, czekamy na określenie się nowej władzy
2. Syria - to samo, wojna domowa
3. Sułtanat Brunei - gazowana "brunejanka" póki co.

kupiłeś marzenia, które kiedyś mogą być faktami, dokładnie odwrotnie niż radzi Warren Buffet.

Kupujesz Kolego marzenia i plany firmy, takie same jak akcjonariusze OIL, tylko mniej rozgrzane emocjami zmian kursowych, bo na OIL dochodzą potężne emocje przez bardzo duży zakres zmian kursu walora, których nie ma na KOV.
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD
Edytowany: 6 czerwca 2011 13:37

del-20160301
0
Wpisów: 1 491
Wysłane: 6 czerwca 2011 14:04:36 przy kursie: 17,70 zł
Scarry napisał(a):
@rabbit

ale jakie prawdziwe fakty kupiłeś na KOV?
1. Nigeria - na razie nici, czekamy na określenie się nowej władzy
2. Syria - to samo, wojna domowa
3. Sułtanat Brunei - gazowana "brunejanka" póki co.

kupiłeś marzenia, które kiedyś mogą być faktami, dokładnie odwrotnie niż radzi Warren Buffet.

Kupujesz Kolego marzenia i plany firmy, takie same jak akcjonariusze OIL, tylko mniej rozgrzane emocjami zmian kursowych, bo na OIL dochodzą potężne emocje przez bardzo duży zakres zmian kursu walora, których nie ma na KOV.

Scarry,

Wydaję mi się, że powinieneś przeczytać sobie jak wygląda poszukiwanie ropy i gazu. Ile trzeba wykonać odwiertów statystycznie, zanim nastąpi wywiercenie produkcyjnego. Wtedy się wypowiadaj o Brunei. To raz.
Dwa spółka to inwestycja w moim założeniu na 3-4 lata. Spodziewam się w tym czasie kwartał do kwartału wzrostu przychodów a co za tym idzie wartości spółki.
Trzy, jeśli chcesz zarobić 1000% w miesiąc to pomyliłeś spółki.
Cztery emocje są wszędzie, bo grasz własnymi pieniędzmi.
Co do Syrii, to prace cały czas trwają więc piszesz bzdury. Poszukaj sobie planu prac to będziesz wiedział co, gdzie i kiedy.
Na Nigerię czekamy. Do debiutu AIM pewnie już będzie i takie są założenia KOV. Mnie to ryba bo nie czekam na 100% w jeden dzień w przeciwieństwie do Ciebie.

Co do OIL i KOV to ja widzę jedną zasadniczą różnicę. Kurs KOV jest stabilny. Nie muszę cały dzień siedzieć z palcem na enterze zastanawiając się czy za godzinę będzie 5 złoty czy 11. Chcesz grać DT. Droga wolna. Tutaj tego nie będzie i kropka. Filozofia tej spółki jest inna o czym świadczy ujawnienie się pierwszego Fundu na WZA w spółce. Fundy DT nie grają, bo nie mogą sobie pozwolić na stratę 50% kapitału w jeden dzień. Spółka spektakularnie nie rośnie, ale zapomniałeś o jednym szczególe. Jej wartość też nie spada.
Edytowany: 6 czerwca 2011 14:07

rabbit
0
Wysłane: 6 czerwca 2011 14:35:38 przy kursie: 17,70 zł
Panowie szukaliście gdzieś w necie kiedy jest szansa podpisania umowy?Mignęło mi chyba 8 czerwiec ale w wyszukiwarce,plik był uszkodzony i pdf się nie otworzył.Potem nie znalazłem nic więcej.
Może ktoś znalazł jakiś śled?

rabbit
0
Wysłane: 6 czerwca 2011 14:38:33 przy kursie: 17,70 zł
Krzysiek9 napisał(a):
Jednym zleceniem kupna zebrano wszystko co stało na 1,78. Od rana na to czekano, aż się tylko uzbiera określona liczba akcji. Widać było, że od rana na poszczególnych poziomach na S narastała liczba akcji dostępnych do kupienia. W końcu ktoś to zebrał z pierwszego poziomu. Przed nami prawie 200tys akcji na 1,80. Zobaczymy jak długo ten poziom się ostoi.

@rabbit
O-14 to zasoby warunkowe oznaczane symbolami C1, C2, C3. Dopiero po odwiertach i testach można te zasoby przekwalifikować na P1-P3.

Mógł byś jeszcze mi napisać jak się przelicza (procentowo wartość złoża) C2 2 3 a potem P1-3 Jaki procent kasy idzie do wartości księgowej/wartości firmy.Był temat już wałkowany ale nie zapisałem sobie.
Chodi mi o ile zwiększa się wartość po przekfalifikowaniu.Bo rozumiem że przekształca się złoże w którym jest odwiert a nie wszyskie które są na danej koncesji.
Może inaczej O-9 to złoże P-1 a kilka kilometrów dalej O-14 to jescze C 3 ponieważ to są dwa różne zbiorniki gazu.Tak to rozumiem.
Z góry dzięki.
Edytowany: 6 czerwca 2011 14:48

gipson
0
Wpisów: 9
Wysłane: 6 czerwca 2011 18:06:49 przy kursie: 17,70 zł
www.upstreamonline.com/live/ar...">Info na szczescie nie bezposrednio zwiazane z KOV, ale warto miec na uwadze nigeryjskie realia. Pokazuje, ze celem atakow 'partyzantow' nie jest biznes naftowym, czy jakis tam 'zachodni biznes', ale raczej okreslone koncerny naftowe.

Cytat:
'Violent storm' ahead for Nigeria

Nigerian militants today announced an imminent attack on “oil industry targets and occupying government forces” deployed by Abuja in the creeks.

The action is supposedly triggered by the involvement of Italian state-owned oil company Eni in “attacks on the innocent citizens of Libya¿. and (its) participation in the theft of crude oil over decades” in the Niger Delta.

In a communiqué issued to journalists by pseudonymous spokesperson Jomo Gbomo, the militant Movement for the Emancipation of the Niger Delta (Mend) warns oil companies in Nigeria “not to be misled by the seeming calm in the creeks as it is merely preceding a very violent storm”.

JuanPreciado
0
Wpisów: 193
Wysłane: 6 czerwca 2011 19:39:17 przy kursie: 17,70 zł
Powtarzam to za każdym razem ale Nigeria jest krajem CHORYM. Tylko najwięksi mają tam szansę powodzenia. Wszystko (dołowienie wszystko) opiera się o łapówki. Wiadomości mam z pierwszej ręki. Ciekawe jak KOV sobie tam poradzi ale nie dziwię się, że nie ma szturmu po wejściu do tego kraju.

kastalto
0
Wpisów: 434
Wysłane: 6 czerwca 2011 19:55:51 przy kursie: 17,70 zł
Poza kwestią zasadniczą czyli spełnieniem warunków określonych w komunikacie odn. Nigerii zastanawiają mnie takie sprawy:
- skoro jednym z głównych problemów eksploatacji ropy w Nigerii jest flarowanie gazu, to czy Neconde poradzi sobie z tym jakoś. Jakie nakłady będą wymagane żeby to wpuścić w rurociąg. Jeśli ten gaz możnaby sprzedać to czy to będzie opłacalne skoro wielcy tego nie robili...
- nawet jeśli uruchamianie wydobycia będzie postępowało to może to nie być sukcesem... jeśli ropy nie będzie można sprzedać - np ze względu na sabotaż na shellowskich rurociągach.
- ciekaw też jestem czy Nigeria należy do OPEC i czy stosuje się do ustalanych limitów produkcyjnych. Jeśli tak to ciekawe jak to się przekłada na limity wydobycia z poszczególnych koncesji...

Pytanie te pewnie nie doczekają się odpowiedzi póki co, będziemy obserwować rozwój wydarzeń...

k.

kastalto
0
Wpisów: 434
Wysłane: 6 czerwca 2011 19:59:17 przy kursie: 17,70 zł
JuanPreciado napisał(a):
Powtarzam to za każdym razem ale Nigeria jest krajem CHORYM. Tylko najwięksi mają tam szansę powodzenia. Wszystko (dołowienie wszystko) opiera się o łapówki. Wiadomości mam z pierwszej ręki. Ciekawe jak KOV sobie tam poradzi ale nie dziwię się, że nie ma szturmu po wejściu do tego kraju.

Akurat tego bym się nie obawiał. Zauważ że konstrukcja konsorcjum wygląda na przemyślaną. Lokalni partnerzy KOV będą MOCNO zainteresowani żeby wydobycie szło jak należy. To ich rola żeby wypracowywać odpowiednie dojścia i "przyspieszać" urzędowe sprawy, w przeciwnym razie KOV by z nimi nie weszło do spółki bo i po co?!

k.

Zyawa
0
Wysłane: 6 czerwca 2011 21:01:52 przy kursie: 17,70 zł
Nigeria należy do OPEC od 1971 roku.
Shell nie sprzedał tylko tego OML 42 ale jeszcze chyba ze dwa pola.
Kierownictwo Shella podkreślało, że nie chce wychodzić całkowicie z Nigerii, a te transakcje to jakaś restrukturyzacja. Wszystko jest w sieci, nie chce mi się teraz szukać linków. Na wszystkie twoje wątpliwości znajdziesz w internecie odpowiedzi, i to w oryginale. Pozdrawiam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE SERINUS

212 213 214 215 216

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,312 sek.

bjnuwkzs
chpgndwv
xtpbkpro
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
tzypcrnx
doruppja
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat