nfxkdnvs
Advertisement
PARTNER SERWISU
wtbgjbby
85 86 87 88 89
topfacet
178
Wpisów: 3 453
Wysłane: 6 czerwca 2012 19:28:08 przy kursie: 9,65 zł
Pytanie do przedstawiciela spółki- jak idą prace nad nowymi projektami i kiedy możemy oczekiwać jakiegoś demo?

GRAF78
93
Wpisów: 1 574
Wysłane: 9 czerwca 2012 01:14:20 przy kursie: 9,98 zł
oj nie ładnie zamiast nowych gier mamy projekt nowej emisji akcji serii E

Uchwała nr 04/06/2012
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki
11 bit studios S.A.
z dnia 22 czerwca 2012 roku
w sprawie przyjęcia porządku obrad Walnego Zgromadzenia
„Zwyczajne Walne Zgromadzenie spółki 11 bit studios S.A. z siedzibą w
Warszawie przyjmuje niniejszym następujący porządek obrad Walnego
Zgromadzenia:
1. Otwarcie Zgromadzenia.
2. Podjęcie uchwały w sprawie odtajnienia wyboru członków Komisji
Skrutacyjnej.
3. Wybór Komisji Skrutacyjnej.
4. Wybór Przewodniczącego Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia.
5. Stwierdzenie prawidłowości zwołania Walnego Zgromadzenia oraz jego
zdolności do podejmowania uchwał.
6. Podjęcie uchwały w sprawie przyjęcia porządku obrad.
7. Rozpatrzenie i zatwierdzenie Sprawozdania Zarządu z działalności spółki w
2011 roku oraz sprawozdania finansowego Spółki za rok obrotowy 2011.
8. Podjęcie uchwały o podziale zysku wykazanego w sprawozdaniu
finansowym za rok 2011.
9. Udzielenie członkom Zarządu absolutorium z wykonania przez nich
obowiązków w roku obrotowym 2010.
10. Udzielenie członkom Rady Nadzorczej absolutorium z wykonania przez nich
11. Podjęcie uchwały w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki z
pozbawieniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy Spółki w
drodze subskrypcji prywatnej, emisji akcji serii E, zmiany Statutu Spółki
.
12. Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia zgody na ubieganie się o
wprowadzenie do obrotu w Alternatywnym Systemie Obrotu prowadzonym
przez spółkę Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. akcji
wyemitowanych w ramach emisji akcji serii E oraz dematerializacji akcji serii
E.
www.11bitstudios.pl/files/docs...

przydały by się jakieś wyjaśnienia w tej sprawie, nie tak dawno pol roku temu (po emisji serii D w drodze subskrypcji prywatnej) Zarząd zapewniał że nie planuje kolejnej emisji akcji a mamy co mamy

topfacet
178
Wysłane: 9 czerwca 2012 02:31:32 przy kursie: 9,98 zł
Trochę mijasz się z prawda, przede wszystkim projekty pojawiły się już 25 maja w ogłoszeniu o zwołaniu WZA.

Znajduje się tam tez obszerne uzasadnienie konieczności emisji akcji:

newconnect.pl/?page=1045&p...

Ostatni link.

Dodatkowo Zarząd informował po ostatniej(nieudanej) emisji akcji, ze będzie szukał źródeł finansowania nowych projektów i jednym z nich może być właśnie taka emisja.

Tak jak pisałem uzasadnienie jest obszerne i wszystko wyjaśnia.

Scarry
193
Wpisów: 4 958
Wysłane: 9 czerwca 2012 09:23:12 przy kursie: 9,98 zł
@topfacet
WatchDog napisał(a):
Redaktor opracowujący notkę trochę przesadził. Pół miliona ma uruchomić reakcję łańcuchową, czyli wystarczyć na pierwszą grę i duży kawałek drugiej, a kolejne będą finansowane z wpływów z poprzednich.

tak wygląda deklaracja Watchdoga z pierwszej strony tego wątku
cóż... szkoda że dzieje się inaczej
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD
Edytowany: 9 czerwca 2012 09:26

GRAF78
93
Wpisów: 1 574
Wysłane: 9 czerwca 2012 11:36:20 przy kursie: 9,98 zł
topfacet napisał(a):
... Tak jak pisałem uzasadnienie jest obszerne i wszystko wyjaśnia...

ja nie jestem zadowolony z wyjaśnień, domyślam się że może prowadzono rozmowy z jakimś fundem (być może jest to Giza Polish Ventures który objął też 19,8 proc. akcji Vivid Games??) i emisja jest skierowana dla niego.
Puki co czekam na wyjaśnienia bo gotówka w kasie zgodnie z raportem jest a nowych gier nie ma

topfacet
178
Wysłane: 10 czerwca 2012 03:39:25 przy kursie: 9,98 zł
GRAF78 napisał(a):
topfacet napisał(a):

ja nie jestem zadowolony z wyjaśnień, domyślam się że może prowadzono rozmowy z jakimś fundem (być może jest to Giza Polish Ventures który objął też 19,8 proc. akcji Vivid Games??) i emisja jest skierowana dla niego.
Puki co czekam na wyjaśnienia bo gotówka w kasie zgodnie z raportem jest a nowych gier nie ma

Od poczatku bylo wiadomo, ze nowe gry beda w III kwartale tego roku. I obecnie wiemy juz tez ze beda to 4 produkty.
Co do emisji, to pewnie bedzie dla jakiegos PE lub OFE.

WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 11 czerwca 2012 23:05:34 przy kursie: 9,96 zł
Scarry napisał(a):
@topfacet
WatchDog napisał(a):
Redaktor opracowujący notkę trochę przesadził. Pół miliona ma uruchomić reakcję łańcuchową, czyli wystarczyć na pierwszą grę i duży kawałek drugiej, a kolejne będą finansowane z wpływów z poprzednich.

Zasady są takie, że wszystko co powiem może być użyte przeciwko mnie, stąd komunikację z rynkiem zostawiam osobom upoważnionym i oficjalnemu kanałowi.
Myślę, że nie ma wątpliwości iż plan został zrealizowany wręcz z nawiązką [nagród Apple Design Award, Best of Mac App Store itd. nie było w planach]. Prognozy także zostały wykonane, ale wszystko się dzieje za wolno. Czas płynie za szybko na tak dynamicznie zmieniającym się rynku.
Nowa emisja to nowa inwestycja w znacznie szerszą skalę działania, w praktyce więcej premier rocznie pod różnymi tytułami. Pod efekty tej strategii zostały też podniesione prognozy. Wszystkim przy okazji przypominam o rozlicznych ryzykach związanych z inwestycjami w papiery wartościowe, jak i z realizacją zamierzeń biznesowych.
Edytowany: 11 czerwca 2012 23:06

piotrch
0
Wpisy: 808
Wysłane: 12 czerwca 2012 00:26:33 przy kursie: 9,96 zł
Czy ktoś z akcjonariuszy wybiera sie na walne? Przydałoby sie wiecej szczegółów dotyczących tej emisji i jej celu.

Z wypowiedzi WD wnioskuje, że chodzi o wiekszą liczbe projektów i o wiekszą "powierzchnie" rynku pokrywaną przez produkty spółki. Nie mniej jednak ciekawi mnie, jakie to bedą produkty? Na jakie platformy? O jakim czasie realizacji począwszy od stadium alfa do sprzedaży detalicznej? O jakim potencjale sprzedażowym? Z jakiego gatunku? Jak dystrybuowane?

Czy w ogóle możemy sie spodziewac chociaż orientacyjnych odpowiedzi na powyższe pytania?

Fantomas
0
Wpisów: 379
Wysłane: 12 czerwca 2012 00:49:44 przy kursie: 9,96 zł
topfacet napisał(a):
Od poczatku bylo wiadomo, ze nowe gry beda w III kwartale tego roku. I obecnie wiemy juz tez ze beda to 4 produkty.

W wywiadach przedstawiciele spółki mówią o 3 grach: 1 większej i 2 na platformy mobilne.
Specjalnie bym nie wierzył, że wszystkie gry wyjdą w 3. kwartale. To mało realne. Zresztą sam fakt emisji o tym świadczy.

Jeśli nad Anomaly pracowało 12 osób (a jeszcze ponoć ma być wersja na PSN) to przy 4 produktach liczba pracowników musiała wzrosnąć i to sporo (w marcu bieżącego było 21 osób). Dlatego spółka potrzebuje dodatkowych pieniędzy, jeśli nie chce płacić pracownikom stołami do cymbergaja.

Zastanawiające jest co się takiego nagle stało, że spółka zmieniła plany i tak przyśpieszyła tempo prac. Z jednego produktu zrobiła się nagle równoczesna praca nad 4 grami (trzeba doliczyć wersję Anomaly na PS3). Chyba konkurencja na rynku jest coraz to większa, a jedna gra nie przynosi aż takich pieniędzy, żeby dać finansowe bezpieczeństwo w razie klapy następnego projektu.
Jeśli te 2 gry na urządzenia mobilne nie okażą się drugim Angry Birds to wynik finansowy będzie zależał od tej "większej" (cokolwiek to znaczy) gry. A to się okaże raczej w przyszłym roku, a nie w obecnym.

Scarry
193
Wpisów: 4 958
Wysłane: 12 czerwca 2012 09:23:16 przy kursie: 9,29 zł
WatchDog napisał(a):
Scarry napisał(a):
@topfacet
WatchDog napisał(a):

Zasady są takie, że wszystko co powiem może być użyte przeciwko mnie, stąd komunikację z rynkiem zostawiam osobom upoważnionym i oficjalnemu kanałowi.
Myślę, że nie ma wątpliwości iż plan został zrealizowany wręcz z nawiązką [nagród Apple Design Award, Best of Mac App Store itd. nie było w planach]. Prognozy także zostały wykonane, ale wszystko się dzieje za wolno. Czas płynie za szybko na tak dynamicznie zmieniającym się rynku.
Nowa emisja to nowa inwestycja w znacznie szerszą skalę działania, w praktyce więcej premier rocznie pod różnymi tytułami. Pod efekty tej strategii zostały też podniesione prognozy. Wszystkim przy okazji przypominam o rozlicznych ryzykach związanych z inwestycjami w papiery wartościowe, jak i z realizacją zamierzeń biznesowych.

dziękuje ale naprawdę nie musisz mnie pouczać na temat ryzyka giełdowego (jak myślę również reszty). Natomiast ja Ci wskazuję niekonsekwencję między Waszymi (Twoimi) deklaracjami rozwoju firmy bez drukowania akcji bez PP a rzeczywistością.

Zakładam że tak bardzo doświadczony team jaki macie w 11bit powinien był w 2010 roku wiedzieć że wszystko będzie się dziać tak szybko. W 2010 działo się chyba równie szybko, więc stwierdzenie że idziecie za wolno i musicie robić akcje emisji bez PP uważam za Waszą porażkę a nie dopasowanie do rynku. W moim mniemaniu z rynku NewConnect 11bit ciągle jest jedyną firmą rozrywkowego softwaru, która może nawiązać w przyszłości rywalizację z CIA i CDRED, aczkolwiek nie zamierzam bezkrytycznie patrzeć na takie kroki jak wyżej wspomniany.

pozdrawiam i życze dalszego rozwoju już bez takich emisji
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD
Edytowany: 12 czerwca 2012 09:34

11bit
0
Grupa: Emitent
Wpisów: 31
Wysłane: 12 czerwca 2012 17:39:34 przy kursie: 9,29 zł
topfacet napisał(a):
Pytanie do przedstawiciela spółki- jak idą prace nad nowymi projektami i kiedy możemy oczekiwać jakiegoś demo?

Prace idą zgodnie z harmonogramem. Gry są już na mocno zaawansowanym etapie tworzenia. Wersji demo nie planujemy.

11bit
0
Wysłane: 12 czerwca 2012 17:44:36 przy kursie: 9,29 zł
GRAF78 napisał(a):
oj nie ładnie zamiast nowych gier mamy projekt nowej emisji akcji serii E

Uchwała nr 04/06/2012
Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia Spółki
11 bit studios S.A.
z dnia 22 czerwca 2012 roku
w sprawie przyjęcia porządku obrad Walnego Zgromadzenia
„Zwyczajne Walne Zgromadzenie spółki 11 bit studios S.A. z siedzibą w
Warszawie przyjmuje niniejszym następujący porządek obrad Walnego
Zgromadzenia:
1. Otwarcie Zgromadzenia.
2. Podjęcie uchwały w sprawie odtajnienia wyboru członków Komisji
Skrutacyjnej.
3. Wybór Komisji Skrutacyjnej.
4. Wybór Przewodniczącego Zwyczajnego Walnego Zgromadzenia.
5. Stwierdzenie prawidłowości zwołania Walnego Zgromadzenia oraz jego
zdolności do podejmowania uchwał.
6. Podjęcie uchwały w sprawie przyjęcia porządku obrad.
7. Rozpatrzenie i zatwierdzenie Sprawozdania Zarządu z działalności spółki w
2011 roku oraz sprawozdania finansowego Spółki za rok obrotowy 2011.
8. Podjęcie uchwały o podziale zysku wykazanego w sprawozdaniu
finansowym za rok 2011.
9. Udzielenie członkom Zarządu absolutorium z wykonania przez nich
10. Udzielenie członkom Rady Nadzorczej absolutorium z wykonania przez nich
11. Podjęcie uchwały w sprawie podwyższenia kapitału zakładowego Spółki z
pozbawieniem prawa poboru dotychczasowych akcjonariuszy Spółki w
drodze subskrypcji prywatnej, emisji akcji serii E, zmiany Statutu Spółki
.
12. Podjęcie uchwały w sprawie wyrażenia zgody na ubieganie się o
wprowadzenie do obrotu w Alternatywnym Systemie Obrotu prowadzonym
przez spółkę Giełda Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. akcji
wyemitowanych w ramach emisji akcji serii E oraz dematerializacji akcji serii
E.
www.11bitstudios.pl/files/docs...

przydały by się jakieś wyjaśnienia w tej sprawie, nie tak dawno pol roku temu (po emisji serii D w drodze subskrypcji prywatnej) Zarząd zapewniał że nie planuje kolejnej emisji akcji a mamy co mamy

Nieprawda. Informował w styczniu, zaraz po zamknięciu emisji serii D. Cytuję:

"Komentarz Zarządu do emisji akcji serii D

W wyjątkowo trudnej sytuacji na rynkach kapitałowych Spółka pozyskała od inwestorów kwotę niższą od planowanej, ale pozwalającą na rozpoczęcie realizacji nowych projektów.

Zarząd zaznacza, że będzie kontynuował proces pozyskania kapitału, aby w pełni zrealizować zakładane cele. Na dzień dzisiejszy koncentrujemy się na jak najlepszym wykorzystaniu szansy rynkowej i mimo pozyskania z emisji kwoty mniejszej niż zakładana, podtrzymujemy plany rozwojowe i prognozy przedstawione w raporcie bieżącym 39/2011."

link tutaj:
www.newconnect.pl/index.php?pa...

11bit
0
Wysłane: 12 czerwca 2012 18:23:38 przy kursie: 9,29 zł
GRAF78 napisał(a):
topfacet napisał(a):

Gotówka w kasie gier nie robi. Jak pisałem wcześniej, pracujemy nad nowymi projekami, które ukażą się w III kwartale.

11bit
0
Wysłane: 12 czerwca 2012 18:33:00 przy kursie: 9,29 zł
piotrch napisał(a):
Czy ktoś z akcjonariuszy wybiera sie na walne? Przydałoby sie wiecej szczegółów dotyczących tej emisji i jej celu.

Z wypowiedzi WD wnioskuje, że chodzi o wiekszą liczbe projektów i o wiekszą "powierzchnie" rynku pokrywaną przez produkty spółki. Nie mniej jednak ciekawi mnie, jakie to bedą produkty? Na jakie platformy? O jakim czasie realizacji począwszy od stadium alfa do sprzedaży detalicznej? O jakim potencjale sprzedażowym? Z jakiego gatunku? Jak dystrybuowane?

Czy w ogóle możemy sie spodziewac chociaż orientacyjnych odpowiedzi na powyższe pytania?

Oczywiście, zapraszamy na Walne.

Gry, które wydamy w III kwartale to gry na urządzenia mobilne. Czas realizacji to 6 do 10 miesięcy w zależności od projektu. Jedne skierowane do grupy 'casual', inne do graczy. Obie grupy o dużym potencjale sprzedażowym. Dystrybucja oczywiście tylko elektroniczna - App Store, Android Market i inne kanały (telekomy, producenci sprzętu, itp.).

piotrch
0
Wpisów: 808
Wysłane: 15 czerwca 2012 18:29:20 przy kursie: 9,20 zł
Watchdog, jeśli moge prosic o komentarz.
Jaką przewage ma w ogólności (z ekonomicznego punktu widzenia), jak i w tym wypadku (11bit), dla spółki, emisja papierów udziałowych ponad dłużne? Tzw. podstawe, czyli bezzwrotnośc świadczenia w zamian za papiery udziałowe oraz różnice konstrukcyjne obu form- znam. Ale... co jeszcze?

Po działaniu spółki od paru miesiecy wyraźnie widac, że tą forme finansowania (kapitałem + wyłączenie prawa proboru) spółka promuje. I nie da sie ukryc, że jeśli ma to byc stała tendencja to jest to niepokojące. Z drugiej strony, jak również wskazywał kolega graf - gotówka jest na koncie - problemów z obsługą obligacji zapewne by nie było, gdyby jednak w gre wchodziła emisja obligacji.

Czemu wiec spółka nie zdecydowała sie na obligacje?

Jak dla mnie finansowanie kapitałem miałoby sens, jeśli oferta nabycia akcji skierowana byłaby do kolejnego podmiotu instytucjonalnego, lub innego akcjonariusza/szy o perspektywie długoterminowej, który/rzy objąłby/jeliby pakiety powyżej 5%. W przeciwnym wypadku ponownie może zdarzyc sie sytuacja, że ewentualne sukcesy spółki nie bedą dyskontowane przez rynek w obawie przed podażą nowych akcji.

Fantomas
0
Wpisów: 379
Wysłane: 15 czerwca 2012 19:00:22 przy kursie: 9,20 zł
Sytuacja jest chyba dość prosta: załóżmy, że emitujesz obligacje i finansujesz nimi produkcję nowych gier - jeśli zrobią klapę to nie masz z czego spłacić kapitału i odsetek, przychody z Anomaly są zbyt niskie żeby zapewnić byt spółce (i spłatę wierzycieli)- w efekcie mamy bankructwo.
Poza tym wątpię, żeby fundusze czy banki z chęcią przeprowadziły emisję obligacji dla tego typu spółki, przy tak wysokim ryzyku inwestycyjnym % musiałby być wysoki.

Przy emisji akcji oczywiście rozwadniasz co się da rozwodnić, ale nie ma zagrożenia plajty. W razie czego - robimy kolejną emisję. Akcjonariusze się wkurzą - no ale co komu zrobią ?

Cała sprawa obrazuje podstawową słabość ryku gier: bezsensowny sposób finansowania ich produkcji. Brakuje konstrukcji papieru dłużnego dającego udziały w przychodach z konkretnego tytułu.
Edytowany: 15 czerwca 2012 19:00

piotrch
0
Wpisów: 808
Wysłane: 15 czerwca 2012 21:10:55 przy kursie: 9,20 zł
Stąd zaznaczyłem, że problem niewypłacalności i ewentualnego bankructwa poniekąd "załatwia" zysk wypracowywany na dotychczasowych produktach. Świadom jestem, że gdyby AWE wypracowywało tyle gotówki, że jeszcze by na dywidende zostawało, to nie byłoby o czym rozmawiac - skoro sie emituje kolejne akcje, to tak na pewno nie jest. Z drugiej strony tu nie chodzi o dokapitalizowanie spółki z problemami ale dokapitalizowanie spółki dynamicznie sie rozwijającej i chcącej rozszerzac swoją oferte produktową. Od tych kilku lat jak tu jestem na SW zaobserwowałem, że redakcja SW relatywnie chetnie wyjaśnia różne zawiłości funkcjonowania spółek publicznych, stąd komentarz dot. metod finansowania może nieco naświetlic mi (i innym użytkownikom) powody, dla jakich 11 bit decyduje sie wciąż akurat na taką a nie inną forme. Prawdą jest natomiast, że drobnica może co najwyżej potupac nóżkami, ale czy niskie koszty przeprowadzenia subskrybcji prywatnej to wystarczający powód, by ciągle wyłączac PP?
P.S. W polsce istnieje konstrukcja obligacji przychodowych, które dają uprawnienie do zaspokojenia sie z przychodów lub z majątku inwestycji. Problem polega na tym, że dostosowane są do specyfiki i potrzeb podmiotów, które mogą je emitowac (zwiazki publiczno-prawne na potrzeby np. inwestycji środowiskowych + ogólnie ujmując inwestycje drogowe).

WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 17 czerwca 2012 10:26:48 przy kursie: 9,20 zł
piotrch napisał(a):
Watchdog, jeśli moge prosic o komentarz.
Jaką przewage ma w ogólności (z ekonomicznego punktu widzenia), jak i w tym wypadku (11bit), dla spółki, emisja papierów udziałowych ponad dłużne? Tzw. podstawe, czyli bezzwrotnośc świadczenia w zamian za papiery udziałowe oraz różnice konstrukcyjne obu form- znam. Ale... co jeszcze?

Na tym etapie rozwoju dociążanie długiem rodzi niepotrzebne ryzyka, tak jak napisał Fantomas, oraz dodatkowe koszty.
Kapitał dłużny jest tani gdy ma fizyczne zabezpieczenie, a działalność jest w fazie stabilnego wzrostu lub jest dojrzała - regularny powtarzalny wynik. Inaczej trzeba godzić się na boleśnie wysokie oprocentowanie.
Obecnie przy 3,2 mln zł kapitałów własnych i 1,5 mln zł EBITDA może dałoby się zaciągnąć kredyt na 1 mln zł. To za mało na zrobienie skoku, o który tutaj chodzi. Celujemy znacznie wyżej niż to gdzie obecnie jesteśmy. Czy się uda trafić to zupełnie inna sprawa, ale nie ma żadnego sensu stać w miejscu, w którym nie jest się już startupem, ale jeszcze się nie jest nawet małym w kategoriach światowych.
Edytowany: 17 czerwca 2012 10:27

topfacet
178
Wysłane: 25 czerwca 2012 21:46:42 przy kursie: 9,00 zł
Pojawiły się uchwały z walnego, nowe akcje zostaną zaoferowane po cenie minimum 9 złotych.

www.stockwatch.pl/komunikaty-s...
Edytowany: 26 czerwca 2012 05:21

Frey
115
Wpisów: 1 082
Wysłane: 29 czerwca 2012 09:14:58 przy kursie: 9,32 zł
Pozwolę sobie na małe podsumowanie i proszę o korektę jak gdzieś się mylę. wave
Cena minimalna nowych akcji 9 zł, a do tego nieprzekraczalny termin do ich objęcia 31.08.2012 r.
Stanowcze zapisy, które wskazują raczej na to, że zainteresowani tymi akcjami w takiej cenie już są. Jeśli nie - to żeby uplasować emisję, kurs będzie musiał być wyżej i to w stosunkowo niedługim czasie (max 2 miesiące), bo kto obejmie po 9 zł, jak będą tańsze akcje na giełdzie. To ostatnie pewnie da się osiągnąć informacjami o nowych grach - które przecież spodziewane są właśnie w 3 kwartale b.r.
Czyli po okresie stagnacji zapowiada się ciekawie... #:hello1

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE 11bit

85 86 87 88 89

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,361 sek.

qigdqeik
mpldelzj
lhhwuacn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wfahtucj
gospkrip
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat