Cytat:Czesc Wojtek, kreski wszystkim pokazuja to samo co innego z interpretacja.
Może nie do końca to samo - bo kwestia kto z czego korzysta to te kreski są trochę inne ;).
Cytat:1. IPX - AD na plasko, macd i rsi spadaja - wniosek spodziewam sie konca korekty i proby przejscia 4
Sam mam to w portfelu jak wiesz, więc dalej jestem nastawiony pozytywnie. Obrót w korekcie osłabł, faktycznie w grudniu możemy zobaczyć atak na 4,0 zł.
Cytat:2. kgh - kurs rosnie obroty spadaja - licze na to ze bedzie nizej.
Wykres trochę przypomina mi srebro. O long bym się obecnie z pewnością na tym nie pokusił.
Cytat:3. KPX - to dla mnie ciekawostka - sma 50 od dolu przebije sma200 - zloty krzyz? robi sie tam wasko i moze zapachniec wybiciem - jakies zagrozenia?
Konsolidacja - coś się może z tego urodzi. Złotych krzyży nie używam bo z reguły są spóźnione, bardziej dla mnie liczy się kierunek średnich - a SMA 200 ciągle spada. Przy wybiciu 12-12,70 na obrocie może być ciekawie.
Cytat:4. LBW - technicznie fajnie raczej poza tym AD - pewnie jakby popatrzec z bliska to jakiegos rgr sie znajdzie - tu planuje zajac pozycje
Korekta trendu wzrostowego, spory upside, AD bym się tak mocno nie przejmował jeszcze - spójrz na tygodniowe.
Cytat:5. Duo - duzy wol na wzroscie may na spadku - tu planuje zajac pozycje
Jest ciekawy - tyle że przed sobą ma silny opór na 2,0zł. Po sforsowaniu tego upside bardzo interesujący (100%).
Gratki GRJ - niezły papier, szkoda tylko że obrotami nie robi potwierdzeń (głównie dlatego go nie mam;p). Obecna korekta to "wina" fibo 38,2% plus psychologii na 30zł - pytanie dokąd ta korekta zejdzie.