PARTNER SERWISU
fbatoqkf
109 110 111 112 113

E-KANCELARIA GPF (Catalyst)

Bercik40
0
Wpisów: 494
Wysłane: 15 grudnia 2015 11:12:31
Nie dajcie się nabrać na propozycje Pawłowskiego, pieniędzy i tak raczej nie odzyskacie, zdejmiecie odpowiedzialność za zarządy Pawłowskiego w e-kancelarii. Każdy ruch i tak skończy się stratą na samym początku 90% kapitału a resztę w dalszej perspektywie Shame on you
Edytowany: 15 grudnia 2015 11:12

zgred
5
Wpisów: 1 225
Wysłane: 15 grudnia 2015 19:54:58
Skonsolidowany raport kwartalny
biznes.pap.pl/espi/pl/reports/...

Bercik40
0
Wysłane: 15 grudnia 2015 20:06:22
Głęboka analiza finansowa spółki Think

Aktywa trwałe 0 zł
Aktywa obrotowe 1,3 mln
Kapitał własny (minus) - 32 mln
Zobowiązania 33,4 mln

Wnioski

Toż to totalny bankrut Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo!
Co wy tu chcecie ratować, przecież prościej założyć nową spółkę !!!
Edytowany: 15 grudnia 2015 20:08

robertokot25
0
Wpisów: 1 241
Wysłane: 15 grudnia 2015 21:00:27
Szkoda kasy na świadectwo, ja miałem 3 drobne wpadki na catalyst i 0zł zwrotu - a tylko wygenerowało to dodatkowe koszty : kasa na świadectwa poszła, na notariusza, wysyłki pocztowe (teraz wiem że lepiej by było na browara przeznaczyć) - ja z tego całego cyrku wysnułem wniosek : jesteś poza catalyst/GPW = jesteś szczęśliwy i masz kapitał, miałem kiedyś EKA ale dawno temu sprzedałem lub wykupili jak sobie przypomnę że miałbym mieć to do tej pory to mnie wstrząsa.
Edytowany: 15 grudnia 2015 21:04

markosw
0
Wpisów: 93
Wysłane: 15 grudnia 2015 22:48:50
Po przeglądnięciu raportu to rzeczywiście jest wzorcowy bankrut. Nawet brak obsługi zadłużenia z tytułu wyemitowanych obligacji na kwotę 28,5 mln zł niewiele dało. Bez dokapitalizowania spółki wszelkie sztuczki z zamianą obligacji na akcje przedłużą tylko nieco istnienie spółki i dadzą złudne nadzieje na odzyskanie choćby części zainwestowanego kapitału. Dokapitalizowanie spółki w niezbędne miliony na dalszą działalność EKA może być moim zdaniem przeprowadzone tylko na dwa sposoby tj. przez: znalezienie inwestora strategicznego (wątpię czy znajdzie się chętny) lub przeprowadzenie emisji akcji. W przypadku tego drugiego wariantu to jestem ciekaw ilu obecnych obligatariuszy, którzy zostaną nowymi akcjonariuszami EKA (będą posiadali ok. 90% ogółu akcji w przypadku wejścia w życie proponowanej ugody) wyłoży kolejne pieniądze na zakup śmieciowych akcji? Oczywiście znów będą zachęcani, tak jak obecnie przez różne osoby, że jeżeli tego nie zrobią to nastąpi likwidacja spółki i brak jakiegokolwiek sposobu odzyskania zainwestowanego wcześniej kapitału. Może nie ma co się oszukiwać tylko wprost zapytać kto jest chętny na wyłożenie kolejnej kasy na ratowanie spółki i nie ma tu znaczenia czy będzie to objęcie kolejnej emisji obligacji, czy akcji.

Piotrek76
0
Wpisów: 29
Wysłane: 16 grudnia 2015 09:59:03
Cześć,
Niestety likwidacja nie daje nawet nadziei, układ zostawia choć nadzieję, ponieważ na forum brak innych pomysłów, dziś wysyłam podpisane papiery.

Pozdrawiam
Piotrek

Janekkow
0
Wpisów: 4
Wysłane: 16 grudnia 2015 14:02:35
Piotrek76 napisał(a):
Witam

Tak sobie tu gadamy i gadamy, ale czy ktoś podjął się jakichkolwiek działań będących alternatywą dla propozycji układowej jaką otrzymaliśmy? Od samego gadania nic nam się nie uda wywalczyć...

Dokładnie gadamy tak i gadamy a tutaj ani konkretów ani nic. Za chwile zostaniemy sami z syndykiem i bez spółki.

Może ktoś ma jakieś konkretne propozycje dotyczące układu na jakich warunkach i co.

Ja dostałem informacje od trzeciej osoby że w ostatním czasie syndyk zrobił zebranie z pracownikami i powiedział że chce sprzedać zorganizowaną częsć spółki razem z kontraktami, systemem itd i że jest 3 lub czterech zainteresowanych.

To powoduje że jak sprzeda to kase weźmie dla siebie. A nas wydyma i oszuka a jak dzwoniłem do niego to zawsze miły choć nie chce rozmawiać ale politycznie to mówi że jest szansa na układ.

Wiec ktoś ma jakiś konkret?

markosw
0
Wysłane: 16 grudnia 2015 17:59:36
Ja nie zamierzam dawać pełnomocnictwa jakiemuś radcy prawnemu i wyrażać zgody na ten układ, którego pewne zapisy są dla mnie niezrozumiałe. Mam prostą zasadę skoro czegoś nie rozumiem to nie podpisuję. Przede wszystkim dla mnie niezrozumiały jest podział przez 10 istniejących akcji, dzięki czemu powstaną akcje o wartości nominalnej 0,01 zł a następnie nowa emisja prawie 3 miliardów akcji aby wymienić je na wszystkie wyemitowane obligacje. Przecież ten sam efekt osiągnie się bez splitu akcji emitując ich ilościowo dziesięć razy mniej (o wartości nominalnej takiej jakie mają obecnie te akcje tj. 0,10 zł) z przeznaczeniem na operację konwersji obligacji. Ponadto po przejrzeniu raportu nie bardzo mogę doszukać się powodów optymizmu prezesa dotyczącego rentowność EKA już z początkiem roku, skoro po niecałych 8 miesiącach tego roku koszty działalności spółki są prawie 4-krotnie wyższe od przychodów dając stratę większą niż za cały ubiegły rok tj. w okresie gdy jeszcze były obsługiwane wszystkie wyemitowane obligacje a jednocześnie spółka nie przeszła wówczas tak "głębokiej restrukturyzacji kosztowej" jak w tym roku.
Ponadto nie mam żadnej pewności, że wyrażając zgodę na zaspokojenie mojej wierzytelności śmieciowymi akcjami EKA nie przyczynię się do tego, że ta ugoda może zostać wykorzystywana przez Pawłowskiego do obrony przed odpowiedzialnością karną (doszło do ugody i nie ma już pokrzywdzonych więc w czym problem).

Dobra informacja jest taka, iż dziś otrzymałem jako pokrzywdzony zawiadomienie z prokuratury o wszczęciu 8 grudnia śledztwa w sprawie Pawłowskiego, w którym to piśmie podano numery art. KK za które jak sprawdziłem grozi odsiadka do kilku lat. Tak więc Pawłowski powinien już szukać dobrego adwokata.
Edytowany: 16 grudnia 2015 18:07

kulcikriu
0
Wpisów: 27
Wysłane: 16 grudnia 2015 18:48:16
Dla mnie niestety sytuacja jest tak oczywista, że aż dziwię się nieco Waszym komentarzom.
Wybaczcie ostre słowo, ale propozycja układu jest niczym innym jak dalszym szukaniem baranów...
Jeśli jeszcze ktoś nie pogodził się ze stratą to chyba głównie to zaciemnia mu obraz.

Mówicie o nadziei jeśli zgodzicie się na konwersję? Proszę mnie nie rozśmieszać. Widziałem co spółka potrafiła zarobić mając do dyspozycji nasze 30 mln zł. Wiem ile zarobi nie mając nic.

Oczywiste jest dla mnie, że kiedy właściciel wierzy w ten biznes, to dokapitalizowuje spółkę, wykłada kasę,
płaci odsetki...
Takim gestem naprawdę nietrudno byłoby przekonać wieeelu do restrukturyzacji zadłużenia.
Zarząd doskonale o tym wie.
Każda inna propozycja niestety nie jest chęcią ratowania spółki, lecz rozmydlaniem sytuacji, wydłużaniem procesów...

Ja już kilka miesięcy temu wybrałem drogę szukania swojej kasy tam gdzie ona poszła, a nie tam gdzie jej już dawno nie ma.

Piotrek76
0
Wpisów: 29
Wysłane: 16 grudnia 2015 23:51:15
Dobrze że się odezwałeś. Jak realizujesz swoje działania ?
Piotrek

np
np
0
Wpisów: 118
Wysłane: 17 grudnia 2015 00:32:49
Witam,

Pojawiły się hurtowo nowe wcielenia, nowe super wizje w tym samym tonie, to może kilka pytań do tychże wcieleń.

Janekkow napisał(a):

...........syndyk ........... jak sprzeda to kase weźmie dla siebie. A nas wydyma i oszuka ........

Niby jak ma to ten złyyyyy syndyk zrobić ? Wartości w raporcie kwartalnym są jasno ukazane. Zobowiązania I kategorii upadłościowej blisko 1 mln. Wartości majątku do zbycia 1 mln, a jeszcze lecą koszty spółki wraz z upływem czasu. To niby co ma ten złyyyy syndyk wziąć dla siebie, i cytując "nas wydymać i oszukać" ?

Piotrek76 napisał(a):
Cześć,
Niestety likwidacja nie daje nawet nadziei, układ zostawia choć nadzieję, ponieważ na forum brak innych pomysłów, dziś wysyłam podpisane papiery.

Pozdrawiam
Piotrek

Układ zawiera się wtedy, gdy można na tym coś zyskać posiadając wierzytelność. Pytań jest wiele, a ponieważ proszony o to zarząd na dziś nie odezwał się zwrotnie na listową propozycję z naszej strony spotkania i przedyskutowania szczegółów jego propozycji dla obligatariuszy, to może Pan chociaż postara się odpowiedzieć. Kto i na jakich zasadach gwarantuje wpłatą na konto depozytowe sądu finansowanie układu ?. Chyba pomysłem na układ nie jest zamiana 100% długu na akcje po 0,01 zł i .... seria nowo emitowanych obligacji jakie M. czy inna duszyczka znowu określi "na nich nie można stracić" (M z uwagi na stosowne zawiadomienia prokuratury). Kto ma zarządzać firmą w układzie ? Jaki ma być przedmiot działalności firmy w układzie ? Co ze sprawami sądowymi i naprawieniem szkody przez sprawców krzywdy bezpośredniej wobec obligatariuszy?. Sprawne oczy obligatariuszy na pewno wychwyciły w raporcie kwartalnym fakt dokonania przez syndyka odpisu do zera (uznał za nieściągalne) ok. 1,6 mln pożyczek i 0,2 mln odsetek udzielonych przez EKA swoim spółkom zależnym. Pragnę przypomnieć, że te spółki nigdy nie rozpoczęły działalności, a pożyczki otrzymały. Kto zasiadał (zasiada) w organach tych spółek to chyba jasne. Zresztą KRS jest powszechnie dostępny. Innymi słowy obligatariuszy pieniądze zostały przetransferowane i dostały skrzydełek. Kwotę 5,6 mln odpisaną do 0,00 z FIZ pominę, bo każdy to w raporcie za III kwartał może odczytać. To rozumiem wróci jak każdy bezwarunkowo zaufa Panu prezesowi i jego wizji przyszłości EKA ?

Żeby było jasne, to pytania retoryczne. Żadnej merytorycznej konkretnej odpowiedzi się nie spodziewam.

Pragnę jednak wszystkich uczulić na zauważony już przez kilka osób fakt, pojawiania się cyklicznie bardzo przychylnych zarządowi EKA komentarzy pisanych przez nowo rejestrowane osoby. Na innych wątkach obligacyjnych faktycznie to się nie zdarza. EKA przed upadłością tworzyła wokół siebie piękny PR. Nie dajcie się Państwo na niego nabrać także tym razem. W tym konkretnym przypadku likwidacja może być lepszym rozwiązaniem. I piszę to mimo faktu posiadania przez nas w zanadrzu inwestora gotowego zawrzeć układ i wprowadzić na zgliszczach EKA nowy podmiot, który nie wymaga dofinansowania i generuje zyski. Nie mniej nie zamykamy się na każdą ofertę innej spółki jaka chce się upublicznić, a generuje wiele milionów przychodów rocznie. Chętnie taką poznamy, odwiedzimy, przygotujemy stosowne dokumenty bo da ewentualną szansę na większe zaspokojenie obligatariusza. Niecierpliwie czekamy też na odzew ze strony zarządu, o jaki zawnioskowaliśmy, a jaki obiecaliśmy obligatariuszom.

Pozdrawiam
Rafał Koźlak
NOMAD Partners Sp. z o.o.
Edytowany: 17 grudnia 2015 00:37

markosw
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 09:36:28
Jak widzę są jeszcze na tym forum osoby, które racjonalnie oceniają sytuację EKA a także zaproponowane warunki ugody, które w żaden sposób nie przyczynią się do zwiększenia szansy odzyskania przez obligatariuszy choćby nawet części kapitału. Nowozarejestrowane na tym forum osoby, dyskredytują działania syndyka jednocześnie chwaląc obecnego prezesa, próbują przekonać obligatariuszy do zawarcia ugody, która ma zapobiec rzekomemu dalszemu drenowaniu spółki z pieniędzy, jest moim zdaniem tylko chęcią odwrócenia przez nich uwagi od prawdziwych winowajców upadku EKA i być może także zamiarem ratowania ich skóry. Podejrzewam, że być może nawet to te osoby, które są związane z decyzjami podejmowanymi na niekorzyść EKA jak i jej wierzycieli, nagle teraz uaktywniły się na forum podszywając się pod pokrzywdzonych obligatariuszy, przekonują niezdecydowanych do zawarcia ugody z obawy, iż w wyniku prowadzonego śledztwa prokuratury zarzuty działań na szkodę obligatariuszy mogą być postawione nie tylko byłemu prezesowi ale i kolejnym osobom powiązanym z EKA.

Wypowiedź syndyka na temat ugody, która mnie bardziej przekonuje niż argumenty za jej zawarciem przedstawianych przez co niektóre tu osób na forum (np. ugoda daje nadzieje, nie dajmy się wydymać itp.), została wczoraj opublikowana na poniższej stronie:
obligacje.pl/pl/a/aktywa-e-kan...

Obligofighter
0
Wpisów: 9
Wysłane: 17 grudnia 2015 10:51:17
Bercik40 napisał(a):

Aktywa trwałe 0 zł
Aktywa obrotowe 1,3 mln
Zobowiązania 33,4 mln

Wnioski

Stary ale zrobiłeś głęboką analizę tyle to każdy wyczyta. Wynika z tego że główne zobowiązania spółki to obligacje 33,4 mln. pytanie nie jest o bilan a o RZiS jak wygląda. Z tego co pisał prezes do Nas to niby spółka zaczyna domykać biznes na bieząco. Istotne jest aby się zamykała a nawet generowała nadwyżki finansowe. Bo jeżeli z 33,4 mln zobowiązań znaczna większość jak nie całość z obligacje. Wtedy genralnie spółka jest można opowiedzieć obligatariuszy. Jak wyciagasz obligacje i koszty obligacji to masz kapitał dodatni. TAK?

Obligofighter
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 10:53:22
Bercik40 napisał(a):

Aktywa trwałe 0 zł
Aktywa obrotowe 1,3 mln
Zobowiązania 33,4 mln

Wnioski

Z raportu wynika jedno mamy wielkie G, i to co wcześniej ktoś pisał. Jak nie ma układu to nie ma nic. Syndyk sie zaspokaja i dzisiaj syndyk to pokazał. Generalnie jak gość wyciagnie na bieżąco spółkę to będzie mógł swoje koszty wszystkie pospłacać a potem to zlikwidować. ZAJEBISTA PERSPEKTYWA DLA NAS

Obligofighter
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 10:54:12
Bercik40 napisał(a):

Aktywa trwałe 0 zł
Aktywa obrotowe 1,3 mln
Zobowiązania 33,4 mln

Wnioski

Jak tak zrobi będę w niego jako obligatariusz napier....ał, i w były zarząd napier..lał. Jak sie da.

Obligofighter
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 10:56:39
Piotrek76 napisał(a):
Cześć,

Pozdrawiam
Piotrek

Piotrek racja jednoczyć, działać, egzekwować od sądu to co powinni robić.
Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo! Boo hoo!

Obligofighter
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 11:49:32
3some
Bercik40 napisał(a):

Aktywa trwałe 0 zł
Aktywa obrotowe 1,3 mln
Zobowiązania 33,4 mln

Wnioski

Bercik każdy czyta w takim razie to co chce. Bo czy tam tak:
Pozycje RZiS "2015-08-18 do 2015-09-30"
Przychody ze sprzedaży 340
Pozostałe przychody operacyjne 637
Przychody z działalności operacyjnej razem 977
Koszty działalności operacyjnej 565
Zysk (strata) na działalności operacyjnej 412
Przychody (koszty) finansowe -3
Zysk (strata) przed opodatkowaniem 409
Podatek dochodowy 0
Zysk (strata) netto 409

Generalnie od czasu upadłości likwidacyjnej faktycznie Nasz Wodzu Syndyk coś tam zrobił. Jest 409 tys zysku netto. Pytanie czy zostanie to utrzymane w kolejnych okresach.
Podejrzewam że bilansowo kapitały, odpisy itd faktycznie musiał dokonać i wyczyścic wszystko co możę aby było to jednorazowo odliczone od wyniku. Przecież to jest proste jak budowa cepa.

Zakładam że jak syndyk wszedł do firmy w w sierpniu to do dzisiaj zrobił jeszcze wiekszą redukcje kosztów bo daje mu taką możliwość prawo. Wiec w pozycji koszty w VI kw 2015 powinnismy mieć jeszcze mniej. Pytanie jak wyglada w kolejnym kwartale pozycja przychody.

Do syndyka: Wodzu tak dalej. Cisnąć koszty w górę przychody bedzie dobrze. A jak nie to

3some 3some 3some zobaczymy

Obligofighter
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 12:21:17
Słuchajcie szukam i szukam. I za cholerę nie mogę znaleźć sprawozdania finansowe go jednostkowego spółki za ten okres??!?!?!? Jakaś masakra!!!
Z tego co się orientuje to takowe także powinien Syndyk opublikować. Kurcze a tego nie zrobił. Jak to jest czy ktoś mi powie widzę skonsolidowane ale nie ma jednostkowego?
Czyżby świadome działanie, czy błąd a może niestaranność??? Chyba że się mylę i nie widzę nigdzie tego sprawozdania. Co teraz czy jak nie opublikował jednostkowego to akcje odwieszą czy nie???
Kurcze nie możliwe????!?!? Przecież nie można być aż tak nie kompetentnym i nie publikować pełnego sprawozdania co się tam dzieje!!!!!! Mam wrażenie że to Monty Pyton. Panie Syndyku czy Pan nas słucha czy nie!!!!!!!!!!!!!!

Merkantylny Fachowiec
0
Wpisów: 2
Wysłane: 17 grudnia 2015 13:16:32
np napisał(a):
Witam,

Pojawiły się hurtowo nowe wcielenia, nowe super wizje w tym samym tonie, to może kilka pytań do tychże wcieleń.

Janekkow napisał(a):

...........syndyk ........... jak sprzeda to kase weźmie dla siebie. A nas wydyma i oszuka ........

Niby jak ma to ten złyyyyy syndyk zrobić ? Wartości w raporcie kwartalnym są jasno ukazane. Zobowiązania I kategorii upadłościowej blisko 1 mln. Wartości majątku do zbycia 1 mln, a jeszcze lecą koszty spółki wraz z upływem czasu. To niby co ma ten złyyyy syndyk wziąć dla siebie, i cytując "nas wydymać i oszukać" ?

Piotrek76 napisał(a):
Cześć,

Pozdrawiam
Piotrek

Układ zawiera się wtedy, gdy można na tym coś zyskać posiadając wierzytelność. Pytań jest wiele, a ponieważ proszony o to zarząd na dziś nie odezwał się zwrotnie na listową propozycję z naszej strony spotkania i przedyskutowania szczegółów jego propozycji dla obligatariuszy, to może Pan chociaż postara się odpowiedzieć. Kto i na jakich zasadach gwarantuje wpłatą na konto depozytowe sądu finansowanie układu ?. Chyba pomysłem na układ nie jest zamiana 100% długu na akcje po 0,01 zł i .... seria nowo emitowanych obligacji jakie M. czy inna duszyczka znowu określi "na nich nie można stracić" (M z uwagi na stosowne zawiadomienia prokuratury). Kto ma zarządzać firmą w układzie ? Jaki ma być przedmiot działalności firmy w układzie ? Co ze sprawami sądowymi i naprawieniem szkody przez sprawców krzywdy bezpośredniej wobec obligatariuszy?. Sprawne oczy obligatariuszy na pewno wychwyciły w raporcie kwartalnym fakt dokonania przez syndyka odpisu do zera (uznał za nieściągalne) ok. 1,6 mln pożyczek i 0,2 mln odsetek udzielonych przez EKA swoim spółkom zależnym. Pragnę przypomnieć, że te spółki nigdy nie rozpoczęły działalności, a pożyczki otrzymały. Kto zasiadał (zasiada) w organach tych spółek to chyba jasne. Zresztą KRS jest powszechnie dostępny. Innymi słowy obligatariuszy pieniądze zostały przetransferowane i dostały skrzydełek. Kwotę 5,6 mln odpisaną do 0,00 z FIZ pominę, bo każdy to w raporcie za III kwartał może odczytać. To rozumiem wróci jak każdy bezwarunkowo zaufa Panu prezesowi i jego wizji przyszłości EKA ?

Żeby było jasne, to pytania retoryczne. Żadnej merytorycznej konkretnej odpowiedzi się nie spodziewam.

Pragnę jednak wszystkich uczulić na zauważony już przez kilka osób fakt, pojawiania się cyklicznie bardzo przychylnych zarządowi EKA komentarzy pisanych przez nowo rejestrowane osoby. Na innych wątkach obligacyjnych faktycznie to się nie zdarza. EKA przed upadłością tworzyła wokół siebie piękny PR. Nie dajcie się Państwo na niego nabrać także tym razem. W tym konkretnym przypadku likwidacja może być lepszym rozwiązaniem. I piszę to mimo faktu posiadania przez nas w zanadrzu inwestora gotowego zawrzeć układ i wprowadzić na zgliszczach EKA nowy podmiot, który nie wymaga dofinansowania i generuje zyski. Nie mniej nie zamykamy się na każdą ofertę innej spółki jaka chce się upublicznić, a generuje wiele milionów przychodów rocznie. Chętnie taką poznamy, odwiedzimy, przygotujemy stosowne dokumenty bo da ewentualną szansę na większe zaspokojenie obligatariusza. Niecierpliwie czekamy też na odzew ze strony zarządu, o jaki zawnioskowaliśmy, a jaki obiecaliśmy obligatariuszom.

Pozdrawiam
Rafał Koźlak
NOMAD Partners Sp. z o.o.

Panie RK fajnie że Pan działa mam nadzieję że plan który przedstawił Pan poniżej uda się zrealizować. Bo rozumiem jako obligatariusz że za Panem jest inwestor zainteresowany spółką i Pan reprezentuje takiego inwestora. Czy ten inwestor chce wejść do spółki i poprowadzić na niej nową działałalność? Bo jeżeli tak tu uważam to za bardzo dobry pomysł. W momencie w jakim wchodzi inwestor i proponuje nowy zakres działalności spółki daje faktycznie szansę o której Pan pisze. Czy my jako obligaariusze jesteśmy w takiej spółce czy nie? Jaki byłby Nasz stan prawny. W końcu ktoś zaczyna pisać o nowych propozycjach a nie tylko konwersja i konwersja. Im więcej propozycji i działania tym więcej szansy że coś nam się uda odzyskać.

Bercik40
0
Wysłane: 17 grudnia 2015 16:43:24
Ludzie w tej spółce nic nie ma oprócz długów. A tu świetlaną przyszłość snujecie proponuję pójść do kina na kolejną część Star Wars i przenieść się w świat fantastyki Liar

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

109 110 111 112 113

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,459 sek.

atewucbu
mdomaffx
rjebxauj
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
huhwipyq
mymwmopw
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat