A po co real time ?
Ktoś chce ktoś niech płaci...
Strona powinna być nie_taka_jak_inne ale ciekawa...
Poza tym moim zdaniem robienie wszysktiego na wybór użytkownika za chwilę Cię przygniecie...
Rubryka alternatywne indeksy:
a tam Ty dokładasz jak chcesz to widzieć przy naszej pomocy
ps. zrozumiałem że chcesz zrobić aby każdy mógł swój indeks stworzyć, myślę żeby zacząć od czegoś prostszego dla Ciebie
ps.2 dla mnie ogólnie zauważalnym trendem jest chodzenie ludzi po internecie bez celu...lub w przypadku inwestujących {większości} szukanie gotowych rozwiązań i wzorców typu patrzcie tutaj rgr tam inny kosmos...
zaczniesz publikować tego typu analizy masz dyskutantów całe mnóstwo łącznie z udowadnianiem sobie który lepszy.
tymi wskaźnikami które masz niewielu potrafi się w ogóle obsłużyć nie wspomne o analizowaniu, nie dasz metod które będą udokumentowane i wytłumaczone to będziesz tak "wisiał na tej linie".
stawiasz sobie wyzwania do wdrożenia a jak widzisz masz 1000 użytkowników z których parunastu aktywnych...
dlaczego użytkownik ma wracać do Ciebie ? dla mnie jakby miał np. 10 metod analizy które byłyby np. 1 raz na tydzień czy miesiąc przez kogoś wizualnie przedstawione i podsumowane toby czekał z ustęsknieniem wchodząc na stronę częściej
moim zdaniem musisz mieć wędkę z marchewką a dzisiaj ja jej nie czuję...oprócz Twojego udzilanai się na forum w zależności od próśb użytkowników...
nie wiem coś takiego jak spółka miesiąca czy tygodnia ale coś cyklicznego ?
robienie samemu analiz to jedno {taka możliwość} a dostanie cyklicznie to drugie
to są wolne myśli wynikające z moich obserwacji i nic nie sugerujące tylko przedstawiające widok okiem Dapiego...