Problem z otworzeniem strony - Helpdesk - Forum StockWatch.pl
AD.bx ad0a2
StockWatch.pl
AD.bx ad0b
Witamy Gościa Szukaj | Popularne Wątki | Użytkownicy | Zaloguj | Zarejestruj

Problem z otworzeniem strony

citrom
Dołączył: 2009-07-25
Wpisów: 37
Wysłane: 11 listopada 2010 10:50:54
Witam,

Nie otwieraja mi sie strony stockwatch.pl. Jedynie moge wejsc na forum.
Strona wygalada, jakby sie ladowala, ale nic sie nie dzieje.

Wszystkie inne strony internetowe dzialaja prawidlowo.

Jest to problem po mojej stronie, czy po stronie stockwatch?

Pzdr
Citrom

WatchDog
WatchDog PREMIUM
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 601
Wysłane: 11 listopada 2010 11:14:22
Spróbuj przeczyścić przeglądarkę, może przymuliła. Ostatnio zmienialiśmy javascripty, warto je przeładować wciskając CTRL-F5. Daj znać czy pomogło, jeśli nie to wyloguj się i zobacz czy wtedy będzie lepiej - a nuż coś stało się w Twoim profilu.

citrom
Dołączył: 2009-07-25
Wpisów: 37
Wysłane: 11 listopada 2010 23:16:01
Dzieki! Skasowanie temp'ow w tym automatycznie zapamietanych hasel pomoglo.

Cos profil musial sie skopac.

Citrom
Edytowany: 11 listopada 2010 23:21


Mikeegoo
Dołączył: 2010-01-14
Wpisów: 53
Wysłane: 12 listopada 2010 15:16:29
Ostatnio BOS zmienil wysokosc prowizji na: 0,38% (min. 5zl) i 0,15% (min. 5zl) przy daytrainding'u.

Na Stockwatchu w ofercie domow maklerskich sa stare dane.

Teresa
Teresa PREMIUM
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Dołączył: 2008-07-31
Wpisów: 4 713
Wysłane: 12 listopada 2010 15:21:06
Może niezbyt odpowiedni wątek Wybrałeś ale i tak dzięki za info.



A wiesz przynajmniej dlaczego przegrałeś?...

bodek75
bodek75 PREMIUM
Grupa: SubskrybentP1
Dołączył: 2011-02-10
Wpisów: 12
Wysłane: 11 lipca 2012 18:03:22
Witam
Parę tygodni temu wysłałem e-maila o problemie, ale nie otrzymałem odpowiedzi i przeszukując forum nie znalazłem wpisu o nurtującej mnie sprawie, tak więc postanowiłem poryszyć temat na forum.
Od dłuższego czasu nie otwiera mi sie zakładka "forum" - dotyczy to sytuacji gdy korzystam z tableta (system android); pozostałe elementy działają bez zarzutów.
Sprawdzałem także na innym urządzeniu z systemem android i sytuacja jest taka sama.
Pozdr

WatchDog
WatchDog PREMIUM
Grupa: Bus Driver
Dołączył: 2008-07-25
Wpisów: 8 601
Wysłane: 11 lipca 2012 22:26:35
Pod jakim adresem wysłałeś maila? Sprawdziłem wszystkie skrzynki i go nie widzę.

Czy coś wyskakuje w ramach "nie otwiera mi się zakładka"? Jakiś komunikat o błędzie, pusta strona, czy w ogóle coś widać?

bodek75
bodek75 PREMIUM
Grupa: SubskrybentP1
Dołączył: 2011-02-10
Wpisów: 12
Wysłane: 12 lipca 2012 11:08:04
Jeżeli chodzi o wysłanie maila to użyłem odnośnika "kontakt". Natomiast co do problemu z otwieraniem forum to pojawia sie biała strona. Z góry dziekuję za zajęcie się nurtującą mnie sprawą.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

Nie możesz tworzyć nowych wątków.
Nie możesz odpowiadać w wątkach.
Nie możesz usuwać swoich wpisów.
Nie możesz edytować swoich wpisów.
Nie możesz tworzyć ankiet.
Nie możesz głosować w ankietach.

Kanał RSS głównego forum : RSS

Forum wykorzystuje zmodfikowany temat SoClean, autorstwa J. Cargman'a (Tiny Gecko)
Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,203 sek.

AD.bx ad3a
AD.bx ad3b
AD.bx ad3c
AD.bx ad3d