wtorek78 napisał(a):z analizy - po wzroscie tym ponad 20% mamy wlasnie te swieczki nijakie.
Jest to kanal wzrostowy po wybiciu - czyli flaga - wyjscie bylo w piatek gora ale sie nie udalo bo wysypano wig20 na -4% trudno w takich waruknach o pomoc nowych inwestoró - czyz nie? ale wracajac do analizy to wyglada na wyzej wspomniana flage i powiedzialbym ze te 8.40 to moze byc nawet jutro a optymistycznie ze peknie jutro - to chcialbyma - jednak spokojnie zadowoli mnie zamkniecie powyzej 8 zł i konsolidacja pod 8.40zł. A dopiero w nastepnym tygodniu albo w piatek kolejny atak tym razem 10.00
No i na koniec musze dodac ze podaz jest znikoma co widac przy spadkowych sesjach na indeksach tex sie trzyma.
To znaczy ze jeszcze ma potencjal boo obecne wzrosty nie zadawalaja inwestorow - nie dziwie sie zupelnie jak spadlo z 40 na 4 to generalnie dopiero ci co teraz wchodza to zarobili mam na mysli w tej fali wiec kazde nastepne podejscie moze uruchomic podaz ale nie sadze ze w tych obecnych okolicach.
hej hej, witamy na forum STW
tutejszy watek o Techmexie jest zdecydowanie najlepszy ze znanych mi na glownych gieldowych forach. milo Cie tu widziec.
a jesli chodzi o TEX... podobnie jak Pirx sadze, ze zeszly tydzien to byla korekta

naturalnie dowiemy sie jutro, pewnie dosc szybko bedzie to jasne. rzeczywiscie pewne jest ze nie widzac zadnej aktywnosci podazy. przy duzych obrotach spolka tak naprawde chodzi na szerokim spreadzie, i wieksze ilosci trudno kupic.
jesli chodzi o AT, to ja pamietam jak na Hotstocku przy kursie 5,20-5,10 (przy kturym kupowalem) kategorycznie odradzono mi zainteresowanie papierem, bo pojawily sie na nim trzy czarne kruki, i koniec wzrostow.
In the name of all that which does not suck!