PARTNER SERWISU
ailktwpt
16 17 18 19 20
Joker
127
Wpisów: 2 050
Wysłane: 17 stycznia 2010 13:21:35 przy kursie: 4,75 zł
Aktywność na wątku, że gdybym nie wiedział, to bym pomyślał że spółka na historycznych maksach i płynność jak w wig5.
A tu tymczasem historyczne minima i co raz bardziej kurczący się arkusz. Kurs był po 1,1 i do 1,2 leżało 500k.
Dziś jesteśmy po 0,95 i do 1,2 leży 500k.

Mimo, iż mam tego dużo (za dużo) i brane wysoko (za wysoko) to stwierdzam, iż nie ma na dzień dzisiejszy o czym pisać. Krótkiej sprzedaży nie ma na ZRE a o długiej pozycji będzie można pomyśleć powyżej .99

Z unii płynie nowy strumień pieniędzy, samorządy ogłaszają kolejne przetargi. Zobaczymy,czy któryś wygra Henczke z NavimorInvest. Zapewne także od tego jak będzie się układała ich współpraca, zależy czy ten podmiot trafi do grupy.
Póki co mamy ciszę informacyjną.
Bardzo istotnym czynnikiem, być może najistotniejszym jest moda.. a raczej jej brak na spółki Macieja N.
Patrząc także przez pryzmat prognoz, symulacji, analogii przedstawianych przez Wojciecha Białka taka zmiana nastawienia prezentowana przez 'inwestora1234' po prostu mnie nie dziwi, a wręcz ją rozumiem. Tylko przy tym arkuszu i rachunkach jakie mam pod sobą pewnie gdybym zastosował podobną strategię wyrysowałbym dołek. A wycena spółki poniżej 30 mln jestem przekonany że w dłuższym okresie się nie utrzyma. Dlatego cierpliwie czekam, czasami dobierają po kilka sztuk.
A tu wykres uwzględniający split. Widać że dolna linia kanału nie uruchomiła fali wyprzedaży, najwidoczniej mało istotna. Wsparcia .89 oraz .76
Opór .99->1,08-1,1
Choć mnie interesuję .76 lub 1.25->1.6->1.8

kliknij, aby powiększyć
Edytowany: 10 kwietnia 2010 08:45

irfy
0
Wpisów: 1 143
Wysłane: 21 stycznia 2010 14:07:00 przy kursie: 4,70 zł
inwestor1234 napisał(a):
Bardzo wnikliwa analiza moich wpisów. Sprawdziłem, kupiłem po .92 do tego opłaty, więc wyszło po .93. Wyjdę min. .95.

Chyba ktoś dziś stracił cierpliwość :) Pytam z czystej ciekawości, w celach, że tak powiem - akademickich - dałeś radę wyjść po .95, czekasz, czy przetrawiasz stratę?
Czmychnąć na czas, by móc jeszcze raz :)
A tu do posłuchania :) www.youtube.com/watch?v=_-clFZ...

inwestor1234
0
Wpisów: 27
Wysłane: 21 stycznia 2010 15:29:07 przy kursie: 4,70 zł
Mogłem wczoraj sprzedać, ale pakiet nie jest za duży, więc z czysto akademickiej ciekawości postanowiłem go zostawić aż do wyjścia z tego korytarza .93 - .95. Lubię taki dreszczyk emocji. A poza tym szkoda mi Waszego towarzystwa. Jak wyjdzie w góre, to dam urosnąć. Jak w dół - sprzedam natychmiast.

Strategia dla drobnych ciułaczy:
kupno po .93, sprzedaż .95
Po setnym obrocie powinno się coś uzbierać.

mily
0
Wpisów: 193
Wysłane: 22 stycznia 2010 15:22:24 przy kursie: 4,60 zł
Zarząd ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A. z siedzibą w Chojnicach ("Spółka") informuje, iż w dniu 22 stycznia 2010r. w związku z brakiem możliwości dokonania pomiędzy stronami, ( które w dniu 26 listopada 2009 roku zawarły ze Spółką porozumienie określające zasady przekształceń struktury własnościowej w Henczke – Budownictwo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Płocku ("Porozumienie"), o którym Zarząd Spółki informował raportem bieżącym nr 132/2009 ), szczegółowych ustaleń co do realizacji Porozumienia, strony odstąpiły od zamiaru realizacji Porozumienia.

Zarząd ZAKŁADU BUDOWY MASZYN „ZREMB-CHOJNICE” S.A. ( Spółka ) , działając na podstawie § 29 ust.3 Regulaminu Giełdy Papierów Wartościowych S.A. w Warszawie informuje, że Spółka nie stosuje zasady określonej w części II pkt.2 „Dobrych Praktyk Spółek Notowanych na GPW” , zgodnie z którą Spółka zapewnia funkcjonowanie swojej strony internetowej w języku angielskim, przynajmniej w zakresie wskazanym w części II pkt.1.
Zasada ta powinna być stosowana najpóźniej począwszy od dnia 1 stycznia 2009 roku.

Na powyższą decyzję wpływ mają wysokie koszty związane ze stosowaniem tej zasady. Spółka zapewnia funkcjonowanie strony internetowej w wersji angielskiej w ograniczonym zakresie, zamieszczając raporty bieżące i podstawowe dane o Spółce.

W przypadku zaistnienia nowych uwarunkowań uzasadniających umieszczenie informacji w języku angielskim na stronie internetowej Spółki, przedmiotowa kwestia będzie ponownie rozważona przez Zarząd Spółki.

Zarząd ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A. z siedzibą w Chojnicach ("Spółka") informuje, iż w dniu 26 listopada 2009r. podpisał z Wielozadaniowym Przedsiębiorstwem Robót Inżynieryjnych WPRI Sp. z o.o. z siedzibą w Bielsku Białej ("WPRI"), Inwestexpert Corporate Finance Sp. z o.o. z siedzibą w Płocku ("Inwestexpert"), osobami fizycznymi – wspólnikami WPRI posiadającymi łącznie z Inwestexpert udziały w kapitale zakładowym WPRI stanowiące 99,63 % kapitału zakładowego WPRI, przy udziale Henczke – Budownictwo Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością z siedzibą w Płocku ("Henczke"), porozumienie w którym określone zostały zasady przekształceń struktury własnościowej w Henczke ("Porozumienie"). Strony Porozumienia ustaliły, iż Spółka w docelowej strukturze kapitałowej Henczke posiadała będzie 1053 udziały w kapitale zakładowym Henczke, które stanowiły będą 52 % kapitału zakładowego Henczke.

Inwestexpert i osoby fizyczne ("Nowi wspólnicy") obejmą łącznie w kapitale zakładowym Henczke udziały stanowiące 48 % kapitału zakładowego Henczke. Podwyższony kapitał zakładowy Henczke zostanie pokryty przez Nowych Wspólników wkładami pieniężnymi. Po wykonaniu Porozumienia WPRI nie będzie posiadało żadnych udziałów w kapitale zakładowym Henczke, zaś Henczke przejmie pakiet udziałów stanowiących 99,63 % kapitału zakładowego WPRI.

W wyniku realizacji Porozumienia, Spółka będzie pośrednio (poprzez swoją spółkę zależną Henczke) podmiotem dominującym w stosunku do WPRI. WPRI zajmuje się prowadzeniem działalności w zakresie budownictwa inżynieryjnego oraz wodociągów i kanalizacji. Usługi świadczone przez WPRI realizowane są głównie w branżach budowlanej i gospodarki komunalnej. WPRI planuje w roku 2009 osiągnąć przychody na poziomie około 15.000.000 zł oraz zysk netto w wysokości około 200.000 zł.

Strony ustaliły, iż wszelkie czynności niezbędne do wykonania Porozumienia zostaną wykonane, w tym podpisane zostaną wszelkie dokumenty, w terminie do dnia 31 stycznia 2010 roku. Porozumienie nie przewiduje żadnych kar umownych, zaś wszelkie ewentualne roszczenia mogą być dochodzone wyłącznie na zasadach ogólnych.

irfy
0
Wysłane: 22 stycznia 2010 17:58:34 przy kursie: 4,60 zł
mily napisał(a):
(...) ciachnąłem, co by nie trzeba było przewijać - przyp. irf.

Czyli znów jakieś mętne przetasowania własnościowe. Mnie osobiście interesowałby raczej terminarz raportów, a także ich zawartość, z liczbami.
Co do formy samej wiadomości - niestety nijak nie da się z niej określić "wskaźnika Miłego", choć brak emot-ikonek wskazywałby na umiarkowany pesymizm autora Angel To jednak czyste dywagacje. Czekamy na potwierdzenie... hmmm... trendu blackeye
Edytowany: 22 stycznia 2010 17:59

siekoo
0
Wpisów: 1 746
Wysłane: 25 stycznia 2010 10:15:25 przy kursie: 4,65 zł
Cytat:
(...)Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB-CHOJNICE" S.A. informuje, że w dniu 25 stycznia 2010r. zawarł umowę na dostawę kontenerów offshorowych, na rynek norweski, na łączną wartość 1.599.500,00 (jeden milion pięćset dziewięćdziesiąt dziewięć tysięcy pięćset ) PLN.(...)

www.bankier.pl/wiadomosc/ZREMB...
Zawżdy znajdzie przyczynę, kto zdobyczy pragnie...
Edytowany: 25 stycznia 2010 10:15

pop
pop
0
Wpisów: 3 427
Wysłane: 27 stycznia 2010 09:40:58 przy kursie: 4,55 zł
Puściłem małe zleconko na sprzedaż 100 akcji po 0,88 by uruchomiły się SL i ustawiłem się dosyć nisko z kupnem,ale widocznie nie było ich zbyt dużo,bo poszły zlecenia S tylko po 0,88...d'oh!

irfy
0
Wysłane: 27 stycznia 2010 11:09:50 przy kursie: 4,55 zł
pop napisał(a):
Puściłem małe zleconko na sprzedaż 100 akcji po 0,88 by uruchomiły się SL i ustawiłem się dosyć nisko z kupnem,ale widocznie nie było ich zbyt dużo,bo poszły zlecenia S tylko po 0,88...d'oh!

No to pewnie przyskrzyniłeś forumową "Jolę", jeśli ustawił SL akurat tam, a reszta albo czeka, albo już wyszła. Oczywiście, oprócz M.N i "kamiennego akcjonariatu" :)

buldi
0
Wpisów: 5 068
Wysłane: 27 stycznia 2010 11:12:40 przy kursie: 4,55 zł
pop napisał(a):

No to już wiem kto mi stopa wypucował w testowanym portfelu.Angel

pop
pop
0
Wysłane: 27 stycznia 2010 12:59:04 przy kursie: 4,55 zł
buldi napisał(a):
pop napisał(a):

No to już wiem kto mi stopa wypucował w testowanym portfelu.Angel

Sorry,ale gdyby nie ja,to mógl to zrobic ktos inny
Ja troszkę nabyłem spekulacyjnie-nie dlatego,że wierzę w fundamenty,bo te akurat mnie raczej rozczarowują,ale może coś da się ugrać,w końcu miły nazywał mnie i Irfego "groszołapem",wię warto było kiedyś sprzedawać z małą stratą,by teraz kupic sporo taniej...3some

pop
pop
0
Wysłane: 27 stycznia 2010 13:12:59 przy kursie: 4,55 zł
No to jako nowy akcjonariusz ,dzis ja zamieszczam komunikat o nowej umowie...:blackeye

"27.01.2010 12:48
ZREMB-CHOJNICE SA zawarcie umowy

27.01. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 3/2010

Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB- CHOJNICE" S.A. informuje, że w dniu 27 stycznia 2010r. podpisał umowę, na wykonanie izolacji kontenerów wojskowych na rynek niemiecki, na łączną wartość 499.002,42 (czterysta dziewięćdziesiąt dziewięć tysięcy dwa 42/100) złotych.
Termin dostaw ustalono na I i II kwartał 2010 roku.
Umowa nie przewiduje dochodzenia kar umownych.
Umowa ta stanowi kolejną część realizacji negocjowanego kontraktu na cele wojskowe, o którym Spółka informowała w raporcie bieżącym nr 131/2009 i wcześniejszych.
Ze względu na charakter umowy, umowa ta została uznana za ważną dla Spółki."

irfy
0
Wysłane: 27 stycznia 2010 14:46:26 przy kursie: 4,55 zł
emzeta76 napisał(a):
Dobre informacje niby sie sypia a kurs jak lecial tak leci...

Ponieważ nie chodzi tu o samą obecność informacji, a raczej o ich "ciężar gatunkowy". Fakt, że firma zdobywa kontrakty i sprzedaje swoje produkty/usługi nie jest niczym nadzwyczajnym - to ich działalność statutowa Angel Problem Zrembu polega na tym, że biorąc pod uwagę ich marże - opublikowane kontrakty są po prostu dziadowskie. Innymi słowy - zarabiamy, ale mało. Stąd takie a nie inne zachowanie się kursu. Przynajmniej moim zdaniem Angel

pop
pop
0
Wysłane: 27 stycznia 2010 15:00:38 przy kursie: 4,55 zł
irfy napisał(a):
emzeta76 napisał(a):
Dobre informacje niby sie sypia a kurs jak lecial tak leci...

Ponieważ nie chodzi tu o samą obecność informacji, a raczej o ich "ciężar gatunkowy". Fakt, że firma zdobywa kontrakty i sprzedaje swoje produkty/usługi nie jest niczym nadzwyczajnym - to ich działalność statutowa Angel Problem Zrembu polega na tym, że biorąc pod uwagę ich marże - opublikowane kontrakty są po prostu dziadowskie. Innymi słowy - zarabiamy, ale mało. Stąd takie a nie inne zachowanie się kursu. Przynajmniej moim zdaniem Angel

Też tak myślę...Te kontrakty ostatnio mają małą wartość i jest ich dużo mniej,niż podawali np.w IV kwartale,ale będzie to mieć raczej znaczenie w wynikach za I kwartał,może IV kwartał nie będzie najgorszy,choć rewelacji się nie spodziewam.Ale i tak pewnie sprzedam to dużo szybciej-przynajmniej mam nadzieję-niż ukaże się raport...blackeye

mily
0
Wysłane: 29 stycznia 2010 15:41:08 przy kursie: 4,55 zł
podaje terminy przekazywania do publicznej wiadomości raportów okresowych w 2010 roku:

Skonsolidowane Raporty kwartalne:
- za IV kwartał 2009r. - 01 marca 2010r.
- za I kwartał 2010r. - 17 maja 2010r.
- za III kwartał 2010r. - 15 listopada 2010r.

Skonsolidowany Raport półroczny:
- za 2010r. - 31 sierpnia 2010r.

Jednostkowy i Skonsolidowany Raport roczny:
- za 2009r. - 30 kwietnia 2010r.

Joker
127
Wpisów: 2 050
Wysłane: 1 lutego 2010 20:33:41 przy kursie: 4,50 zł
Trochę do Was nie zaglądałem. Ale widzę że na wątku bez zmian ;)
Dzisiaj najniższy close od kwietnia 2009.
Grają na wymęczenie. I udaje się im. Miejmy nadzieję że Krzysztof Kosiorek Sobolewski oddelegowany do kontenerków nie spieprzy sprawy.
Ja wstrzymałem się z transakcjami, nie kupuję, nie sprzedaje, czekam..

pop
pop
0
Wysłane: 3 lutego 2010 09:47:26 przy kursie: 4,50 zł
ZREMB-CHOJNICE SA zawarcie umowy

03.02. Warszawa (PAP/ESPI) - Raport bieżący 5/2010

Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB-CHOJNICE" S.A. informuje, że w dniu 03 lutego 2010 roku podpisał umowę na dostawę kontenerów na rynek norweski, na łączną wartość 576.540,00 (pięćset siedemdziesiąt sześć tysięcy pięćset czterdzieści) złotych.
Termin dostaw ustalono sukcesywnie do końca kwietnia 2010 roku.
W umowie przewidziano możliwość dochodzenia kar umownych w wysokości 0,3% wartości kontraktu za każdy dzień zwłoki, nie więcej jednak niż 15% wartości kontraktu.
Ze względu na charakter umowy, umowa ta została uznana za ważną dla Spółki

mily
0
Wysłane: 3 lutego 2010 14:56:53 przy kursie: 4,50 zł
Zgodnie z § 5 ust.1 pkt 21 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebędącego państwem członkowskim, Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB-CHOJNICE" S.A. informuje, że w dniu 03 lutego 2010 roku Spółka otrzymała zawiadomienie od Pana Krzysztofa Kosiorek-Sobolewskiego o złożeniu rezygnacji z pełnienia funkcji Członka Rady Nadzorczej z dniem 03 lutego 2010r.
W Radzie Nadzorczej ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A. Pan Krzysztof Kosiorek-Sobolewski pełnił funkcję Sekretarza Rady Nadzorczej

pain10 tongue7 violent2 violent3

Krzysiu why?????????????????

irfy
0
Wysłane: 4 lutego 2010 12:52:55 przy kursie: 4,40 zł
pop napisał(a):
Podaż groźnie przyciska,ostatnie wsparcie trzeszczy...d'oh! Coraz trudniej coś ugrać na tym papierze.
Irfy,przy jakim poziomie nabywać w razie przełamania wsparcia...?Wiem,że nie uważasz się za wielkiego speca od AT,ale wyczucie tutaj masz świetne.

Moje wyczucie już od paru miesięcy podpowiada mi, żeby trzymać się od tego papieru z daleka Angel Serio. Obserwuję go pilnie, ponieważ jest świetnym przykładem "spółki-muchołapa" - niby ładny rating, niby rozwijają się, tworzą grupę, niby coś zarabiają, chociaż mało tego. Jednak kurs ciągle leci na pysk, łapiąc przy okazji kolejne ofiary, czekające na "odbicie". Osobiście widzę to tak - ja wskoczę tu wtedy, kiedy (jeżeli w ogóle) zaczną się jakieś poważniejsze wzrosty, czymkolwiek byłyby spowodowane. Na razie nie ma sensu, zbyt ryzykowne. Technicznie widzę tu obecnie próby wskoczenia w kanał 0.8-0.9 i kiszenia się na tym poziomie, ale w taki sam sposób jak teraz - praktycznie nie da się nic ugrać Angel Jednocześnie zaznaczam, że wyraziłem swoje prywatne zdanie, nie będące rekomendacją, naganianiem, odganieniem ani żadną inną niezdarną próbą wpłynięcia na kurs Angel

mily
0
Wysłane: 4 lutego 2010 15:09:07 przy kursie: 4,40 zł

KOMISJA NADZORU FINANSOWEGO
Raport bieżący nr 8 / 2010
Data sporządzenia: 2010-02-04
Skrócona nazwa emitenta
ZREMB-CHOJNICE S.A.
Temat
Powołanie Prezesa Zarządu.
Podstawa prawna
Art. 56 ust. 1 pkt 2 Ustawy o ofercie - informacje bieżące i okresowe

Treść raportu:
Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB-CHOJNICE" S.A. działając na podstawie § 5 ust. 1 pkt 22 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebedącego państwem członkowskim, informuje, że w dniu 04 lutego 2010 roku Rada Nadzorcza ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A. zgodnie z § 10 pkt 5 Statutu Spółki podjęła uchwałę o powołaniu z dniem 04 lutego 2010 roku, w skład Zarządu Spółki, Pana Krzysztofa Kosiorek-Sobolewskiego na okres wspólnej kadencji i powierzyła mu pełnienie funkcji Prezesa Zarządu.

Wykształcenie:
Pan Krzysztof Kosiorek –Sobolewski posiada wykształcenie wyższe, jest absolwentem Wydziału Inżynierii Materiałowej Politechniki Warszawskiej oraz absolwentem Wyższej Szkoły Zarządzania i Marketingu w Warszawie ze specjalnością zarządzania z elementami marketingu z wykorzystaniem technik informatycznych.

Doświadczenie zawodowe:
- od 31.07.2009r. - Członek Rady Nadzorczej Henczke-Budownictwo Sp. z o.o.
- od 23.07.2008r. - Prezes Zarządu S1sp. z o.o.
- od 01.10.2007r. do 04.02.2009r.- Prezes Zarządu STORMM S.A.
- od 29.05.2007r. do 03.02.2010r. – Członek Rady Nadzorczej ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A.
- od 18.05.2007r. - Członek Rady Nadzorczej Firmy Handlowej JAGO S.A.
- od 05.03.2007r. - Prezes Zarządu Park Bronisze Sp. z o.o
- od 14.12.2006r. do 30.10.2007r. - Prezes Zarządu Mostostal-Export-Dom Sp. z o.o.
- od 14.04.2006r. do 14.12.2006r. - Członek Zarządu Mostostal-Export-Dom Sp. z o.o.
- od 15.02.2006r.do 20.05.2008r. - Członek Rady Nadzorczej Budopol Wrocław S.A.
- od 1994 roku prowadzi własną działalność gospodarczą (firma zajmująca się dystrybucją) , aktualnie w formie Spółki Jawnej

Pan Krzysztof Kosiorek-Sobolewski nie wykonuje innej działalności konkurencyjnej w stosunku do Spółki, nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej, oraz nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu.
Pan Krzysztof Kosiorek-Sobolewski nie jest wpisany w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych prowadzonym na podstawie ustawy o KRS.

Zarząd Zakładu Budowy Maszyn "ZREMB-CHOJNICE" S.A. działając na podstawie § 5 ust. 1 pkt 22 Rozporządzenia Ministra Finansów z dnia 19 lutego 2009r. w sprawie informacji bieżących i okresowych przekazywanych przez emitentów papierów wartościowych oraz warunków uznawania za równoważne informacji wymaganych przepisami prawa państwa niebedącego państwem członkowskim, informuje, że w dniu 04 lutego 2010 roku Rada Nadzorcza ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A. zgodnie z § 13 pkt 2 Statutu Spółki podjęła uchwałę o dokooptowaniu na Członka Rady Nadzorczej ZBM "ZREMB-CHOJNICE" S.A. Pana Krzysztofa Niebrzydowskiego do czasu dokonania wyboru przez najbliższe Walne Zgromadzenie Akcjonariuszy.

Wykształcenie:
Pan Krzysztof Niebrzydowski jest absolwentem:
09.2007 – 06.2008 New York University, School of Continuing and Professional Studies,
Certyfikat z Marketingu: Strategy and Branding
09.1999 – 10.2003 Wyższa Szkoła Przedsiębiorczości i Zarządzania im. Leona Koźmińskiego w Warszawie.
Tytuł magistra na Kierunku Zarządzanie i Marketing
09.1995 – 07.1998 Wyższa Szkoła Biznesu – National Louis University w Nowym Sączu
Tytuł licencjata na kierunku Zarządzanie i Marketing

Doświadczenie zawodowe:
11.2009 – teraz Członek Zarządu Family Frost Sp. z o.o.
12.2008 – teraz Dyrektor Marketingu Jago S.A.
03.2009 – 11.2009 Członek Rady Nadzorczej Jago S.A.
06.2007 – 09.2009 Członek Rady Nadzorczej Stormm S.A.
09.2002 – 12.2007 MARKETING MANAGER w TelePizza Poland
03.2002 – 09.2002 PROMOTION MANAGER w TelePizza Poland
02.2001 – 11.2001 PRODUCT MANAGER w firmie Internet Idea S.A.
08.2000 – 02.2001 PRODUCT MANAGER w firmie Kamis Przyprawy S.A.
03.1999 – 08.2000 JUNIOR PRODUCT MANAGER w firmie Kamis Przyprawy S.A.

Pan Krzysztof Niebrzydowski nie wykonuje innej działalności konkurencyjnej w stosunku do Spółki, nie uczestniczy w spółce konkurencyjnej jako wspólnik spółki cywilnej, spółki osobowej lub jako członek organu spółki kapitałowej, oraz nie uczestniczy w innej konkurencyjnej osobie prawnej jako członek jej organu.
Pan Krzysztof Niebrzydowski nie jest wpisany w Rejestrze Dłużników Niewypłacalnych prowadzonym na podstawie ustawy o KRS.

Kamil
0
Wpisów: 637
Wysłane: 12 lutego 2010 15:11:32 przy kursie: 4,15 zł
Mam parę pytań mam nadzieję że jesteście w stanie mi pomóc. Skąd wziął się tak wspaniały wynik w 3 kwartale 09? Czy jest to związane z przewartościowaniem firmy Henczke budownictwo którą Zremb przejął? Jeśli tak, to dlaczego WD zapisał go do wyniku operacyjnego? Czy zrobił ktoś z was projekcję jak wyglądałyby wskaźniki C/Z i C/ZO gdyby nie było tego skoku? Czy spółka chwaliła się prognozami zysku na 4Q i rok 2010? Cena robi się kusząca, ale ten 3 kwartał zaciemnia pełen obraz..
Aktualnie: MRB(100%)

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE ZREMB

16 17 18 19 20

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 1,141 sek.

zdthzkqm
sidkhcvr
lowdmxei
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
btupiyge
keduqtqp
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat