Temat:
11BIT
myślę, że ten cytat lepiej podsumowuje wspomnianą już recenzję: Cytat:It's still essentially the same game I've played before, but it feels remarkably different on Xbox, all thanks to one little blue man. Even replaying old missions allowed me to rethink my approach and change tactics based on this little guy, leaving me wanting to go through it all again. www.joystiq.com/2012/01/30/com...czyżby yet another happy landing?
|
|
Temat:
KGHM
jeszcze parę tygodni temu włochy się chwiały w posadach, rzucano ratingami na lewo i prawo, a trend był wzrostowy. Poszła wypowiedź premiera, poszły większe pakiety -> kurs poszedł w dół i zaczęła się panika. Słabe ręce się zgrały, dzisiejsza poranna sytuacja była już na granicy paranoi, prawie - 10%. Przestańmy wszystko zwalać na kryzys/recesje itd, nie neguje jego wpływu na giełdę, ale nie można wszystkiego nim usprawiedliwiać. Teraz zagrała psychologia i ciągle niestety jest na pierwszym miejscu.
|
|
Temat:
KGHM
prawie 10% w dół, a nie ma jeszcze 10 rano :). Erupcja weekendowej paniki. Dzisiaj KGHM też pociągnie wig
|
|
Temat:
11BIT
chyba nie doplacaja do interesu
|
|
Temat:
11BIT
@Vach
heheh, wlasnie sprawdzalem transakcje kiedy przeczytalem twoj post. Prawde rzeczesz. Obrony nie bylo
|
|
Temat:
11BIT
no wlasnie nie rozumiem czemu mialoby sie to tyczyc sytuacji w spolce, skoro maja taki plan wydawniczy, dobre wyniki itd. Takiego spadku oczekiwalem pare dni temu po tym calym cyrku z darowizna, myslalem ze sie przewalily czarne chmury = /
|
|
Temat:
11BIT
ciekawe czemu tak nagle .... :/
|
|
Temat:
11BIT
@frog, widzisz postraszyłeś i już kurs 3% w dół :D, zaprawdę jesteś potężny :D
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Moja subiektywna analiza sytuacji podpowiada, że właścicielom 11B nie opłaca się sprzedawać akcji na rynku. O wiele więcej zarobią: - wypłacając coroczne dywidendy z zysku, który wierzę że potrafią wypracować, - budując spółkę wartą kilka razy więcej i sprzedając udziały inwestorowi branżowemu,
Myślę podobnie, ale jestem bardzo świeży na giełdzie więc zawsze, kiedy ktoś z "wyjadaczy" potwierdzi moje tezy [ chociażby subiektywnie i teoretycznie ] jakoś lżej patrzeć na czerwone wykresy :P
|
|
Temat:
11BIT
Cytat:Obecnie wali się szeroki rynek fakt jest faktem, prawie wszystko na czerwono :/ Cytat:A jeżeli tak, to gdy one wygasną, minie tydzień, drugi, miesiąc, drugi, a komunikatu o sprzedaży nie będzie brak komunikatu o sprzedaży opierasz jak rozumiem o wypowiedź imć WD Cytat:Tylko że założyłem spółkę z gośćmi, których szanuję i podziwiam, żeby wspólnie robić biznes. Sprzedaż akcji wyrzuciłaby mnie z biznesu i musiałbym od nowa szukać partnerów. A po co, jak już znalazłem. ? Czy są jeszcze jakieś inne źródła?
|
|
Temat:
11BIT
na tę chwile ponad 18% w dół znowu do poziomu 12 pln. Ciekawe czy wygaśnięcie lockupów w lipcu zepchnie kurs jeszcze niżej
|
|
Temat:
11BIT
osobiście niestety nie :(
:D
|
|
Temat:
11BIT
w takim razie co tłumaczy ten spadek? Korekta po wzrostach? Prawie 10% się chybnął kurs = /
|
|
Temat:
11BIT
po reakcji kursu, widzę że raport musi być ekstra
|
|
Witam
jako, że mamy lekki dołek może czas się wybrać na zakupy? Czy są jakieś spółki podobne [ pod względem możliwości wzrostu itd do silvano fasion gropu [ SFG ], City Interactive SA [ CIA ] czy MWT? Z tego co pamiętam spółki te dały w tamtym roku solidnie zarobić
|
|
no właśnie, spodziewałem się nieco innej sytuacji dzień przed premierą sklepową. Może ktoś chce zbić kurs przed dniem jutrzejszym, albo.....: kontakt24.tvn.pl/temat,klopoty..."rzut" na popularność - 2,41 :) jeszcze jeden edyt, wiem że problemy z aktywacją były już tutaj wspomniane, chodziło mi oto, że wiadomość o tym ukazała się w dość dużym portalu informacyjnym
|
|
Temat:
CIGAMES
myślicie, że jest sens teraz wchodzić? Czy jednak korekta będzie sięgać poziomu 26 pln? A może grają na zbicie ceny przed 14 kwietnia?
|
|
Temat:
CIGAMES
a może chcą trochę zbić kurs, przed 12 [ premierą snipera ] kwietnia i kupić większe transze?
|
|
Temat:
SILVANO
Czegoś nie rozumiem, raport dobry, prognozy dobre, skup akcji w planach [ i trakcie ]. A kurs w dół :(
|
|
Temat:
SILVANO
co to za wyprzedaż? Duże transze latają [ po 20k ( jedna ) :) ]
|
|
Temat:
SILVANO
kiedy te spadki się skończą :(, liczyłem na okopanie się w okolicach 9, a to nawet nie jest jakakolwiek granica :(
|
|
Temat:
SILVANO
fazib napisał(a): Prawdopodobnie wracamy w okolice ceny wejścia na giełdę.
Oj mógłbyś mieć rację :), starczyłoby w sam raz na małego tripa na kube :D
|
|
Temat:
SILVANO
koszyk napisał(a): Biorąc pod uwagę "trynd", od niedowartościowania do przewrtościowania - bedzie drozej.
myślisz, że od poniedziałku będzie wracać do wzrostu? Dzisiaj zrobiłem coś głupiego = D i wolałbym, żeby ta prognoza się potwierdziła. Jestem od 3 z kawałkiem. = )
|
|
Temat:
SILVANO
Nestor napisał(a):Zgodnie z przewidywaniami, mamy dzisiaj lekka korekte. Jak myslicie, do ilu to moze zjechac? myślę, że 9 to dolny limit, ale chyba nie powinno aż tak zlecieć [ vide ostatni tydzień]. A może to po prostu piątkowa realizacja zysków? Duże transakcje leciały dzisiaj [ największa chyba po 40k ]. Zresztą zobaczymy. Ciekaw jestem czy od poniedziałku będziemy nadrabiać straty. Dzisiejszy ranek był bardzo obiecujący. Jeszcze mały edyt. Jestem świeży, więc moje mądrości proszę traktować z dużą dozą rezerwy :)
|
|
Temat:
SILVANO
jak myślicie, okopiemy się przy 9 plnach? Czy raczej będzie szło w dół?
|
|
Temat:
SILVANO
Jestem przewściekły, czekałem rok na podobny skok, i w piątek rano sprzedałem akcje bo chciałem pójść w coś bardziej dynamicznego. Mam za swoje
|
|
Witam
Szukałem już trochę, ale nie mogę znaleźć nic poza aktualnymi wiadomościami o spółce, chodzi mi o notowania giełdowe przez kanał rss, jakieś pomysły? :)
I lekki offtop, czy jest jakiś kalendarz debiutów giełdowych? :D Ale nie tych, które były tylko tych co mają być :)
Proszę wybaczyć jeżeli pytania są laickie, jestem dość świeży w temacie :)
pozdrawiam
|
|
Temat:
SILVANO
a tak się dzisiaj rano zastanawiałem, skąd ten skok nagły, ilu inwestorów :). Ja też trzymam, chociaż miałem kryzys przy wejściu smta na gpw. Btw sorry za offtop, ma ktoś przepis na notowania giełdowe przez rss?
|
|
Temat:
SILVANO
WD zaprawdę jesteś wszechmocny, wystarczyła ta krótka analiza, żeby kurs poszedł w dół = D. Sam już teraz nie wiem, trzymać czy sprzedawać?
|
|
Temat:
SILVANO
wyżej mocniej dalej teraz pierwsza dziesiątka! = ). 5 pln dawno nie widziane :). Tylko talin coś dzisiaj okopał się przy €1,18. Ciekawe kto będzie równał
|
|
Temat:
SILVANO
Cytat:Ja! Trzymam od 3,30! Już jest nieźle :). Ktoś coś wie a propos raportu? Przy 5 pln sprzedaje :)
I ja:) trzymam juz od okolo pol roku a sprzedaje przed Euro 2012:) Gdzie Ci sie tak spieszy iie?
może i racja, ale jak świat ma się skończyć w 2k12 to nie wiem czy jest sens :D
|
|
Temat:
SILVANO
Ja! Trzymam od 3,30! Już jest nieźle :). Ktoś coś wie a propos raportu? Przy 5 pln sprzedaje :) :)
|
|
Temat:
SILVANO
ale się dzisiaj wszystko pie***ło :(
|
|
Temat:
SILVANO
przydałby się raport, kupiłem chyba 2 miesiące temu i czekam na jakiś zysk, jakikolwiek ....
Co do notowań to faktycznie dziwne, jakby grała jedna osoba :P
|
|
Temat:
SILVANO
ja też trzymam! :)
|
|
Temat:
ROVESE
Kupowałem jak cersanit stał po 13,45 :), także ponad 3 zeta na sztuce mam
edyt.
sprzedałem wszystko, i tak na plus :)
|
|
Temat:
ROVESE
damn, nie wiem co robić, ostatnio jak miała być realizacja zysków na agorze to sprzedałem przy 17 zeta, po czym powędrowało na 20 21, nie chcę znowu przyftopić
|
|
Temat:
ROVESE
Myślicie, że będzie atak na 17 jutro?
|
|