Tak było wczoraj. Oczywiście środkowy trójkąt to przegięcie z mojej strony. Stosując analogię to zasięg tego wybicie może być wypasć wg mmnie na ~6500 o ile mądre głowy będą robić coś konkretnego w eurozonie
|
|
|
|
No cóż. Jest ryzyko jest zabawa. Nie wybronili 200 sesyjnej na tygodniowym. Wygląda coraz bardziej niedźwiedzio. Ale jest jeszcze mała iskierka nadziei. Przyszły tydzień wskaże ostatecznie kierunek
|
|
Dobre trunki
|
|
Zamkną się powyżej 1150. Stawiam 10 do 1
|
|
krewa napisał(a):kokospl napisał(a):Zadnego lizania nie bedzie , jutro nastepne -6% thonk napisał(a):Zamknięcie tygodnia >1150 szczypta szacunku dla czytelników - może jakieś uzasadnienie? Srednia 200 na tygodniowym. Kieruję się tu nieco analogią z roku 2004 a także własnym wyczuciem, które jak każdy wie może zawieść. Poza tym spadki są już na wyrost. Wg mnie klepanie denka
|
|
Zamknięcie tygodnia >1150
|
|
Na S&P500 na wykresie tygodniowym średnia 200 na 1150. Taka moja mała uwaga
|
|
Temat:
KCI
a co to znaczy śmieć?
|
|
Witam wszystkich. Czasem was czytam bo mądrze prawicie, ale czy nie jest możliwy taki scenariusz, że gdy już wszyscy spodziewają się dalszych spadków i myślą że to co teraz się dzieje w USA to odbicie zdechłego kota, grubas zrobi psikusa i zawróci lecąc prędko na pn. Pozostawiając w tyle wszystkich zdezorientowanych i tych na ES i bez papierów.
|
|
Temat:
BARLINEK
www.budujemydom.pl/component/o...Bogaty Chińczyk, a takich tam coraz więcej nie kupi Chinskiego auta tylko z Europy... no bo jest z Europy,a co z Europy to lepsze i wiemy o tym my, a oni głupszi od nas. Kupują mnóstwo marek europejskich, nawet jak sa produkowane u nich. Barlinek to jedna z tych marek.
|
|