Temat:
11BIT
nie wiem czy zauważyliście, ale razem z premierą TWOM została przeceniona seria Anomaly i znajduje się na miejscach: Anomaly Warzone Earth - 195 in Strategy Games (iPhone) Anomaly2 - 136 in Strategy Games (iPhone) Anomaly Defenders - 134 in Strategy Games (iPhone), 198 in Strategy Games (iPad) źródło: www.topappcharts.com/search.ph...
|
|
list otwarty od CD Projekt Cytat:Patrząc na to co udało nam się dotychczas osiągnąć stanęliśmy przed wyborem ostatecznej daty premiery. Decyzja była trudna, jednak po dogłębnym przemyśleniu oczywista. Grę mogliśmy wydać zgodnie z pierwotnym planem pod koniec tego roku, ale uznaliśmy, że dodatkowe kilka miesięcy umożliwi nam uzyskanie jakości, z której będziemy w pełni zadowoleni i jakiej oczekują od nas gracze. Tym samym wyznaczyliśmy datę premiery gry Wiedźmin 3 Dziki Gon na luty 2015.
|
|
Temat:
CIGAMES
głównie chodziło mi o to, czemu na wątku 11bit nie napiszesz, że "to jest serwis inwestorów giełdowych a nie graczy"? ...może się czepiam, ale zasady powinny być takie same na wszystkich wątkach, nieważne czy spółka jest super czy nie i czy jesteś jej akcjonariuszem czy nie.
|
|
Temat:
CIGAMES
Scarry napisał(a):fajnie, ale wybacz bo chyba pomyliłeś serwisy takim wpisem - to jest serwis inwestorów giełdowych a nie graczy. Uważam że jedyna rzecz z tego co napisałeś warta podzielenia się z innymi to że multiplayer okazał się failem i mało ludzi nim się interesuje (co było bardzo łatwe do przewidzenia tak btw) [czytaj - małe szanse na pozyskanie dodatkowej kasy z jakichś kolejnych dodatków, rozszerzeń MP]
Scarry, to ciekawe, że na innych wątkach producentów gier nie bulwersują Cię tak prywatne opinie o grach i o tym jak komuś się grało. Weźmy np. taki 11bit gdzie dużo jest Twoich wpisów i gdzie użytkownicy opisują swoje odczucia o grach dosyć często, a jakoś nie piszesz że to jest serwis inwestorów a nie graczy. W ogóle to tam mało krytyki jest z Twojej strony, a tutaj odwrotnie ...ciekawe.
|
|
Temat:
11BIT
gamingo napisał(a):A tymczasem... zagraceni.pl/wreszcie-w-matecz...Cytat:2 kwietnia zaczynam pracę w szeregach 11 bit studios, czyli firmy odpowiedzialnej za Anomaly: Warzone Earth, Anomaly Korea, Funky Smugglers i tę czwartą grę, której tytułu zawsze zapominam. Sleepwalker’s Journey, przypomniało mi się. Zajmował się będę “projektem” i tyle właśnie mogę powiedzieć, zwłaszcza, że to spółka akcyjna. Z tego ostatniego faktu wynika wiele ciekawych spostrzeżeń, które może poczynić każdy, kto potrafi posługiwać się Google’em i nie przerażają go raporty giełdowe. W skrócie – 11 bit studios to bardzo dobry biznes. Pytanie za 100pkt: O kim mowa? Chodzi o Cubitussa, a tutaj trochę więcej o nim. Poproszę 100pkt Cytat:Mam 32 lata i gram od drugiej klasy podstawówki, kiedy to dostałem swoje pierwsze ZX Spectrum. Edukacja growa obejmowała wszystkie obowiązkowe etapy (tak, kiedyś nawet na dwa tygodnie zamieniłem się z kumplem atarowcem i oddałem w jego ręce Commodore’a – oczywiście zepsuł), obecnie doszedłem do ostatniego stopnia wtajemniczenia, czyli wieczornego leżenia na kanapie z padem w garści. Lubię czasami zagrać na pececie, ale zazwyczaj źle się to kończy.
|
|
Temat:
MEDAPP
AnitaT napisał(a): Ja osobiście znam osobę odpowiedzialną za kontakty z nadzorem na rynkiem NewConnect, która taki telefon otrzymała w dniu planowanego podania wyników kwartalnych. Pani zatelefonowała i stwierdziła, że po wynikach za poprzednie kwartały widać, że nie zrealizują prognozy, a nie ukazała się jeszcze odpowiednia korekta. I zadała pytanie: Czy ma rację, czy może się myli? Uzyskała odpowiedź od mojego znajomego, że ma rację i jej nie zrealizują.
To przez telefon podaje się takie informacje? A może ktoś się podszywał pod taką Panią z nadzoru? wyciągnęli poufne informacje, a później sypali akcje. Wiesz... w Anglii podszyli się pod królową i księcia Karola żeby wyciągnąć informacje ze szpitala.
|
|
Temat:
11BIT
Frog napisał(a):Wyniki rankinguAnomaly zajęła drugie miejsce w rankingu... Cytat:Most Innovative Game Papa Sangre - Somethin' Else (winner)
Anomaly Warzone Earth - 11 Bit Studios Epicwin - Tak Fung Finger Balance - Coconut Island The Line - Ant Hive Games Nie ma nigdzie napisane, że zajęła drugie miejsce... reszta gier jest wymieniana w kolejności alfabetycznej.
|
|