PARTNER SERWISU
itydxopu
Malioner

Malioner

Ostatnie 10 wpisów
Spółka już trochę odreagowała. Jakie widzicie dalsze perspektywy ? Te dzisiejsze spadki to efekt Dominikany ?

Czy da się ustalić po ile Letamor Hldgs nabył akcje ? Mają zdaje się jeszcze 700k do wywalenia (lockup na rok)

W komunikacie podano również:
Cytat:
Wypowiedzenie umowy przez Bank PEKAO S.A. oraz wstrzymanie przez mBank S.A. możliwości korzystania przez Spółkę z produktów kredytowych nie spowoduje na dzień dzisiejszy dla Spółki i Grupy Kapitałowej BRIJU znaczących negatywnych skutków finansowych, z uwagi na fakt, że przy obecnym poziomie obrotów wykorzystanie posiadanych limitów kredytowych w rachunkach bieżących jest na bardzo niskim poziomie. Uwzględniając dalszą perspektywę działania, Spółka podejmie starania celem pozyskania nowego źródła finansowania działalności.

Coraz ciekawsza ta sekwencja, pytanie czy informacje spłynęły po sesji czy w trakcie?

No to faktycznie idealnie. I pytanie: fundy to kupiły czy indywidualni ? Teraz chyba wszyscy wyprzedają. Ciekawe czy obroni linie trendu na 15.5

Ja myśle że jak nie ma trupa w szafie to będzie rosnąć, popatrzcie na wykres briju 12-14.08.15 widzę tutaj analogie. Ryzyko oczywiście każdy musi ocenić samodzielnie

A ja wierze w kursowyzwalacze, szkoda że na południe:(

Cytat:
Zarząd BRIJU SA informuje, że w dniu 6 lutego 2017 roku powziął od Letamor Holdings Limited (akcjonariusz) informację o prowadzonym przeglądzie strategicznym opcji relokacji portfela inwestycyjnego akcjonariusza, obejmującym również możliwość sprzedaży części lub całości posiadanego pakietu 1.500.000 akcji spółki, stanowiących 25,09% wszystkich akcji i 18,80% ogólnej liczby głosów na walnym zgromadzeniu spółki.

www.stockwatch.pl/komunikaty-s...

Kod:
Proszę pamiętać o dodaniu cytatu. Podmieniono link na rodzimy

Taka fajna spółka, wyniki super. Wygląda że spadek nie ma podłoża fundamentalnego. Ktoś ma jakiś cynk lub pomysł co się dzieje ? Prezes jedzie na ferie i wyciąga hajs?:)

A czy ta reorganizacja:

Wpłynie jakoś na wycene spółki?

Skrojona na wzrosty a leci na południe. Czy ktoś może jakiegoś newsa zapodać, bo generalnie wyniki dobre a wyprzedaż nieadekwatna

Czy ktoś z szanownych forumowiczów mógłby się podzielić swoimi przemyśleniami na temat bitcoina, czy widzicie dalszze perspektywy dla tego projektu ?

Czy ktoś moze przeanalizować wpływ tych operacji na przyszły kurs VST?

Kod:
mod: podmieniono linki na wewnętrzne

Cześć Morfeusz zapisujesz się na akcje BGŻ? Analizowałeś może już tą spółkę ?

Może i w Katowicach się odbędzie jeżeli zbierze się liczne grono :) Morfeuszu czy przewidujesz tournee po Polsce :)

Panowie jakie wizje przyszłe dla spółki widzicie w kontekście raportu, który wg mnie nie był zbyt udany. Ktoś się wypowie?

Ja czytam :) Nie było ruchu bo i ze spółki nie było jakichś ważnych informacji. Dzisiaj pojawiło się takie oto pozytywne info: lynk

Ostatnie publikacje i prognozy są dla spółki optymistyczne:
link1
Wprowadzono 28 mln akcji serii T o wartości 50 gr:
link2

Jak dla mnie są to bardzo dobre informację, chyba że jestem w błędzie to niech mnie ktoś poprawi.

Witam,

Ktoś się orientuje co się dzieje z kursem? Spada mimo, że mamy dobre informacje:
Calatrava wchodzi do sWig80, poniżej treść raportu o nabyciu akcji przez prezesa
Cytat:

Zarząd CALATRAVA CAPITAL S.A. z siedzibą w Warszawie podaje do publicznej wiadomości, że w dniu 09.02.2011 r. został powiadomiony przez Pawła Narkiewicza o nabyciu przez niego 100.000 akcji Spółki CALATRAVA CAPITAL S.A. z siedzibą w Warszawie. Akcje zostały nabyte w dniu 8 lutego 2011 roku w wyniku transakcji zawartej na rynku giełdowym. Średnia cena transakcyjna wyniosła 0,36 złotych za akcję.

Przed dokonaniem wyżej wskazanych transakcji Paweł Narkiewicz posiadał 25.011.844 akcji CALATRAVA CAPITAL S.A., które stanowiły 12,94% udziału w kapitale i głosach na Walnym Zgromadzeniu Spółki.

Obecnie Paweł Narkiewicz posiada 25.111.844 akcji, które stanowią 12,99% udziału w kapitale i głosach na walnym zgromadzeniu Spółki.

Witam wszystkich w tym wątku:)

Morfeuszu, jakie są Twoje prognozy dla Wig'u na rok 2011 i 2012 - czy wogóle zajmujesz się analizą szerokiego rynku, czy ograniczasz się tylko do konkretnych spółek ?

Pozdro

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 20 września 2021 11:18:53
Liczba wpisów: 23
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,211 sek.

cmmyctse
fdakgltb
ostokxwz
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
wlyavcud
xznaavju
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat