PARTNER SERWISU
xzcezfvl
zala82

zala82

Ostatnie 10 wpisów
Panie prezesie czy aż tak jest pan zapracowany,że nie ma pan chwilki dla akcjonariuszy?Jeżeli tak to może chociaż (No comment),będzie mile widziane!!!Pozdrowienia dla wszystkich akcjonariuszy!!!

Panie prezesie pytanie do pana!!!1)A mianowicie co z raportem niezależnego eksperta w sprawie Nigerii,czy jest on już opracowany ,oraz czy zostanie opublikowany?Z góry dziękuję za odpowiedź!!!

demo.e-pap.pl/espi?plik=dane/2... mamy espi odnośnie tranzakcji pakietowej!!!Wesołych świąt!!!

O co chodzi ,czyżby cisza przed burzą???A może pan prezes umieści jakiś komentarz ile ukraińscy biurokraci mają czasu na wydanie decyzji odnośnie przekształceń koncesji!!!Z góry dziękuję!!

Trzymam kciuki żeby jeszcze przekształcenie koncesji w wydobywczą odbyło się w tym roku!!!Czy jest taka możliwość???

Też się zastanawiam nad rozumieniem tego zdania że ,,został zamknięty w niedzielę"może oficjalne podpisanie będzie dzisaj!!!

Do Bruno 12 :a NA JAKIEJ PODSTAWIE SĄDZISZ ŻE KOV SPRZEDA AKTYWA NIGERYJSKIE?BARDZO PROSZĘ O KOMENTARZ!!!

Co do tych terminów to kolego spojrzyj na to z punktu widzenia branży poszukiwawczo wydobywczej to jest norma w tej dziedzinie!!!

Też jestem zainteresowany komentarzem pana prezesa co do zaistniałej sytuacji a raczej informacji!!!

Może ktoś lepiej władający angielskim przetłumaczy te linki !!!

A ja bym miał prośbę do pana prezesa żeby troszkę częściej zaglądał na nasze forum i czasami rozwiał kilka wątpliwości!!!(W miarę możliwości prawnej!!!)Z góry dziekuję!!!

af.reuters.com/article/investi... czy któryś z kolegów mógł by to przetłumaczyć fachowo ,ponieważ mój angielski jest troszkę kiepski!!

xp32 zdaje sobie z tego sprawę kolego że w przeszłości Ukraina nie była w stanie ruszyć kursu lecz byliśmy na innych pułapach cenowych!A testy 0-12 mogą stanowczo wpłynąć na wydobycie!Pożyjemy zobaczymy !Ja i tak czekam na cenę +500!

Co tam syria!!! Testy 0-12 powinny być już na ukończeniu w najbliższych dniach!

Mam pytanie do pana prezesa odnośnie ukazywania się komunikatów na espi.Czy mogły by się one ukazywać w godzinach pracy giełdy,oraz czy mogły by się ukazywać nie w piątek a w inne dni?Z góry dziękuję za zwrócenie uwagi na moje zapytanie!

Cytat:
KOV przystąpiła do realizacji kolejnego odwiertu na polu Olgowskoje. O-14 jest już czwartym odwiertem wykonywanym przez Spółkę od czasu przejęcia, w czerwcu 2010 r.

media.kulczykoilventures.com/p... informacja na temat ukrainy!!!

Masz rację kolego co do perspektyw !Wyniki są zaje jak na to branżę!a cena stoi?

Kolego również dodam że kulczyk już myśli o wykorzystaniu gazu na miejscu!Wypowiedź bardzo wymowna i pozytywna !

Nigeria została delikatnie poruszona!!!

10:30 Jan Kulczyk można oglądać na necie www.tvncnbc.pl/518631,live.htm...

Pozytywne artykuły a kurs stoi w miejscu ????Czyżby po WZA nikt nie chciał zarobić na kov?Same zapytania?

Zestawienie zaangazowania OFE w akcje (tabela)KOV 3 6,08% www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm... może wiecie które fundusze posiadają akcyjki naszego kova?

575 milionów $, a więc niżej od wymienianych dotychczas 800 czy 600 mln.Gdzieś kolego w Afrykańskiej prasie to znalazłem!

A jeżeli chodzi o ryzyko to kov stanowi 80% mojego portfela i nie ukrywam że w najbliższych dniach może to być nawet 100%!Ta spółka jest po prostu niedowartościowana ,a i może lekko spekulowana przez konkurencje!Ale jeżeli poczytać na forum i przeanalizować argumenty można wyciągnąć wnioski co do ceny akcji na poziomie dnia dzisiejszego powinno być co najmniej 3 zł,nie licząc Nigerii i kredytu z EBOR!Pozdrowienia dla wytrwałych 2012= +500!

www.bt.com.bn/business-nationa...

La Jolla Cove Investors Inc Arm Advisory oferuje usługi doradztwa finansowego. The firm provides mergers and acquisition, business development, and strategic advisory services. Firma świadczy fuzje i przejęcia, rozwój biznesu, doradztwo strategiczne i usługi. Additionally, it offers asset backed loans, equity and debenture financing, and stock loans services. Dodatkowo oferuje kredyty zabezpieczone aktywami, funduszy kapitałowych i dłużnych, a także usługi pożyczki papierów wartościowych. The firm is based in La Jolla, California. Firma z siedzibą w La Jolla w Kalifornii. La Jolla Cove Investors, Inc., Advisory Arm operates as a subsidiary of La Jolla Cove Investors Inc. La Jolla Cove Investors Inc Arm Doradczy działa jako spółka La Jolla Cove Investors Inc

Mały ruch na forum a obroty nadal pozostają wyżej od średniej ,bardzo plusowa sytuacja!

Just spoke to someone at AED and was advised that the update on well testing will probably be announced tomorrow. I would suggest that we won't yet have an update on the Blue zone at this stage and more likely we'll get more info on testing the Pink zone IMO.

I do not have any expertise in the O & G Industry but IMO the water now affecting the testing has come from below or the bottom of the Pink zone. This water problem should not affect the Blue zone unless it has it's own water source and we won't find that out until they perforate the casing in the Blue Zone and test it. IMO both zones are still in play. Australijskie forum!!!Na forum jestem nowy!od niedawna jestem też Akcjonariuszem Kov!jEŻELI MOŻECIE KOLEDZY I KOLEZANKI POWIEDZCIE MI O CO CHODZI Z TYMI STREFAMI?gDZIE ONE SIĘ ZNAJDUJĄ?

Informacje
Stopień: Obeznany
Ostatnia wizyta: 11 czerwca 2013 14:53:04
Liczba wpisów: 65
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,248 sek.

tjrxgamo
ukmmkmao
jnifqzun
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mpbjjoto
cmqxntyk
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat