PARTNER SERWISU
pfqgkvzk
chudziak

chudziak

Ostatnie 10 wpisów
Dlaczego w notowaniach ciągłych na Onecie nie mogę znaleźć tej spółki gielda.onet.pl/indeksy-i-akcje...
Czy mi na oczy padło czy co confused5

Ja też kupiłam KGHM ale po 122 zł i po przeczytaniu artykułu ze głównej strona to d'oh!

sicc napisał(a):
A na ile ten abonament dają ? :)

Czy to naprawdę takie trudne przejrzeć wątek liczący 2 strony zanim się zada pytanie - abonament jest na 3 miesiące.

krzysztofk83 napisał(a):
A byłaby jakaś szansa na jakąś promocyjną zniżkę dla osób zamawiających online i posiadających już abonament na stockwatch :D?

confused5

A ja kiszę Synthos - kupiony po 4,28 zł i nie mogę podjąć decyzji angry3 a za chwilę będę bez dostępu do internetu .

U mnie na komputerze "z Operą" jest w porządku. Na drugim "z Windows'em" też występuje to przesunięcie o którym pisze Mikeroz
PS W tym drugim przypadku miałam na myśli Chrome - dopiero jak przeczytałam wpis mathu co zobaczyłam co napisałam .

Ten sam jasnowidz przewidywał, że wybory wygra PIS a "Palikot" nie wejdzie do sejmu i co...?

Dzięki , nie ma problemu mogę, jak już wiem, szukać przez "szukajkę" .

Czy rzeczywiście można przeczytać tylko ostatnich 10 postów danego użytkownika bo niestety nie mogę znaleźć opcji by móc przeczytać więcej ?
W profilu danej osoby jest tylko możliwość "ostatnie 10 wpisów".

zrobiłam cyclops_ani , nie ma na forum opcji zaznaczenia płci a mój nick jak się okazuje bywa mylący book
PS Ale teraz nie wiem co dalej do weekendu Lubawa a może HB albo co innego Think

Scarry nas chyba udusi , że tak się szarogęsimy w Jego wątku ( ale nic nie mam do napisania by zakładać swój). Sprzedałam wczoraj KGHM po 139 - kupiony za 132 i Boryszew za 0,57 kupiony za 0,49 zł z prozaicznej przyczyny - dzisiaj od godz 9 do godz 18 ie było u mnie prądu .

mathu napisał(a):
EURPLN już 4.35, czyli pod wsparciem.

Trochę mi głupio wyskakiwać tutaj z takim pytaniem ( ale najwyżej mod usunie). Pod koniec stycznia chce się wybrać na narty i potrzebuję euro czy wg Was już kupować czy poczekać ( zaliczkę wpłaciłam wg kursu 1euro=4,47zł angry3 )

Scarry napisał(a):
w kazdej chwili , dosłownie w każdej, może wyskoczyć Merkel czy ktoś inny i powiedziec papa Grekom

Wiem , że przewidujesz, że właśnie w któryś weekend tak się zdarzy. Mam tylko nadzieję, że jeszcze nie w ten. Ja w pracy nie mam możliwości korzystania z internetu i jak się dorwałam to już było za późno ale zapas na stratę jeszcze mam , jakby co Anxious .

No i zostałam z KHGM z weekend liczyłam na co najmniej 140 i się spóźniłam ze zleceniem confused3 - Scarry miałeś rację z tym KGHM .

bankrucik jak w sobotę kupujesz akcję ?

Scarry no właśnie ja mam wątpliwości czy w ogóle pójdą. Dopytuję sie tak bo dziś rano dałam zlecenie kupna Sythos'a ale niestety "nie załapałam" się bo cena poszła w górę w efekcie te prawie 7% i teraz wydaje mi się , że nie ma co liczyć na kolejne 5 % ale pewnie się mylę .Eh?

Scarry napisał(a):
kupujemy rano akcje klasycznie - KGHM, GETIN, SYNTHOS

Scarry czy kupujesz te akcje z zamiarem trzymania ich przez dłuższy okres ? I jak to ma się do Twego przekonania , że dna jeszcze nie osiągnęliśmy a jeśli zamierzasz je w krótkiej perspektywie sprzedać to czy nie obawiasz się , że po dzisiejszych wzrostach prawie 7% ( KGHM i Synthos) już w najbliższym czasie nie wzrosną .Z góry przepraszam jeśli odpowiedź na to pytanie jest dla Was oczywista - jestem mało obeznana z instrumentami giełdowymi , połowy tego co piszecie nie rozumiem ( póki co), moja "gra" to kupowanie akcji na Rynku Głównym GPW i sprzedawania z marnym bo marnym ale zyskiem 2-3 %.

v3nom napisał(a):
Albo kompletnie nie rozumiem o co Tobie chodzi albo masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem Angel Link "popularne wątki" pokazuje wszystkie aktywne wątki, czyli to o co pytasz i to co już napisałem wcześniej. Do tego masz tam opcję "pokaż aktywne wątki od: godziny, wczoraj, tygodnia", etc.

Przeczytałam ,ze zrozumieniem ale ... z góry ,niesłusznie założyłam ,że nie o to mi chodzi confused5 ,zmylił mnie przymiotnik "popularne" . Teraz sprawdziłam i jest to ta opcja, która daje te możliwości o które mi chodziło - dziękuję za wyrozumiałość.

Mnie bardziej chodziło nie o to by odhaczyć fora jako przeczytane bo te opcję to widzę ale właśnie by móc po dłuższym czasie od ostatniej wizyty bez trudu przejrzeć to co pojawiło się na forum od mojego ostatniego logowania nie tylko w tych najpopularniejszych wątkach ( po prostu taka opcja jest na innym forum - dla jasności zupełnie innym tematycznie i jest bardzo praktyczna )

PS Pisząc ten post zauważyłam ,że zacytować mogę przedostatni post a przy tym pisanym przez v3nom'a nie ma możliwości "odpowiedz cytując".

Brakuje mi na forum ( albo nie mogę znaleźć) opcji typu - "Zobacz posty nieprzeczytane" by po kliknięciu otwierało się okno z wątkami , które mają nowe wpisy - chcę to czytam ,nie chcę to odhaczam jako przeczytane.

Liczę ,że w moim mieście, onegdaj wojewódzkim, tę książkę uda mi się zakupić ( wolę wersję papierową ) oraz mam nadzieję ,że jako początkująca coś z tej książki zrozumiem bo czytając niektóre wątki i posty to jakbym bym w innym języku czytała confused5

mathu napisał(a):
City, CDP i 11bit to naprawdę pewniaki, tylko trzeba poczekać na dobrą cenę

To jaka jest wg Ciebie ta dobra cena dla tych spółek Eh?

Dzięki za objaśnienie.
PS To coś tak jak ja - jestem małym ,niedouczonym graczem a chciałabym być dużym inwestorem - bankrucik ,wybacz ten off topic w Twoim wątku Angel.

bankrucik napisał(a):
a na Miskach

Z góry przepraszam bo pewnie to jakas podstawowa wiedza confused5 ale co to są te Miski Think

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 6 grudnia 2013 09:38:58
Liczba wpisów: 25
[0,01% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,398 sek.

nxyacpjt
feisriov
rqenehdx
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
egyebyly
jxljcpeo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat