PARTNER SERWISU
hrsineha
aqua-man

aqua-man

Ostatnie 10 wpisów
Otrzymałem takie samo pismo.Czy ktoś może pomóc ?

Witam,

Czy NOMAD PARTNERS w ramach porozumienia z obligatoriuszami (do którego dołączyłem) działa jeszcze coś w tej sprawie ? Pisałem kilka maili oraz wiadomości na FB i zero odzewu.

Dzięki za odp.

Czy do maila dołączacie skany dokumentów m. in. świadectwo depozytowe itp. ? Czy po prostu wysyłacie swoje dane osobowe i liczbę sztuk oraz jaka seria obligacji ?

Ja też nie zawarłem ugody i w sierpniu w całości spłacili mi serię A wraz z odsetkami (także ustawowymi).

i jak wrażenia Zgred?

Ja także muszę przenieść papiery z XTB... jakie biuro polecacie ??

W XTB świadectwo depozytowe 100 zł ! Przy 19 sztukach obligów rentowność strasznie spada... brak słów !!!

też dokupiłem kilka sztuk.... myślę, że kurs nie odzwierciedla sytuacji spółki. pozdrawiam.

Też nic nie dostałem w odpowiedzi.

w takim razie też wyślę bez świadectwa :)

@zgred

Same dane wysłałeś czy razem z Kopią świadectwa depozytowego ?

A jeśli zamawiałeś Kopię świadectwa depozytowego w XTB to długo czekałeś na nią ?

Ja póki co nie wysłałem z racji tego, że posiadam 2 sztuki MLX0813 a za Kopię świadectwa depozytowego XTB życzy sobie 100 zł ode mnie. Wysłałem maila do Milmexu z zapytaniem czy sfinansują mi te 100 zł bo to przecież im zależy na tej kopii i to oni mają problemy z wykupem . W przeciwnym wypadku rentowność ww. papierów wyjdzie mi na minus, gdyż obligi posiadam kilka miesięcy.

Jak chcę złożyć zlecenie wyskakuję okno z informacją: "Dla wybranego papieru nie jest zdefiniowany rynek" a następnie drugie okno "Wystąpił błąd odczytu rynku z serwera! "

Dziwna sprawa.

A też tak macie że jak próbujecie zrobić zlecenie na ten papier (dokładnie ta seria co opisujecie wyżej) to wyskakuje błąd w Sidomie? Mam rachunek w XTB.

Papiery wykupione w terminie. pozdrawiam.

Ja mam trochę więcej niestety... zobaczymy co z tego wyjdzie.

Ja dostałem wczoraj w XTB.

To kiedy możemy się spodziewać konkretnych cen abonamentów/SMS jeśli chodzi o dostęp do narzędzi obligacji (kalkulator, analizy) ??

Zgodzę się z kolegą powyżej. A np. SMS lub przelew 4 zł netto za 24 h -> analizy + kalkulator. Jeśli chodzi o całoroczny abonament dla obligacji to tak naprawdę ciężko określić tu kwotę, gdyż na forum zapewne mamy inwestorów, którzy trzymają na rachunku kilka tysięcy a są i tacy, którzy mają po kilka milionów. Nikt nie wpisał propozycji ceny rocznego abonamentu obligacji, więc na początek może ja zacznę - 100 zł + VAT. Tyle osobiście mógłbym przeznaczyć na rok, bo trochę więcej zbliży mnie do rentowności z lokat. pozdrawiam i czekam na dalszy rozwój tematu.

w XTB nominał + odsetki także na rachunku :)

Hmmm... z jakiej racji dziś tak niski kurs ?? Czy ktoś coś może wie na ten temat ??

Kurcze faktycznie trochę dziwna sytuacja, no ale jak coś to chętnie oddam nawet za 99,00 ;-)

Dzięki śliczne za odp. Czyli pewnie niedługo odsetki powinny wpaść na konto :-)

Mam rachunek w XTB i póki co nie mam jeszcze odsetek z GND0513... ?? Czy ktoś ma podobnie?

Idea TFI informuje, iż w dniu 27 lipca br. Komisja Nadzoru Finansowego udzieliła zgody na przedłużenie zawieszenia odkupywania jednostek uczestnictwa Idea Premium SFIO do dnia 16 września 2012 r.

www.ideatfi.pl/repo/Prezdluzen...

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 11 października 2016 19:38:13
Liczba wpisów: 26
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,287 sek.

vubnbdsg
viomsnxn
wtztxolk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
somkcfqg
usjdsoyu
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat