PARTNER SERWISU
uuhnkgun
nowy1

nowy1

Ostatnie 10 wpisów
Jeśli napisze jakieś głupoty to prosze spojrzeć na moj nick Angel
Mam pytanie odnośnie programu do analizy technicznejszukam czegoś wmiare prostego najlepiej w jezyku Polskim ale nie koniecznie
Chodzi mi o program w którym bede mógł sledzić wszystko na bieząco np RSI godzinowe
Za wszelkie sugestje z gory dziekuje

Wojtku to jeszcze raz ja mam pytanie do Ciebie oraz ludzi któży odwiedzją twoją kronike a mianowicie
Jaki program wybrać do analizy technicznej zakladam ze to wszystko jest płatne program w miarę
prosty w obsłudze a zarazem w rosądnej cenie
Za wszystkie sugestje z gory dziekuje

Diekuje za to że poświecasz swój czas innym.Ja niestety musze posilkować sie kimś kto zna się na tym lepiej gdyż moja przygoda z GPW dopiero się zaczyna . Bardzo sie ciesze że sa tacy ludzie jak
Ty ktoży potrafia sie dzielic swą wiedzą. Postaram się rzadziej uczestniczyć w kąciku życzeń :)

Wojtku czy możesz napisać swą opinie o Mostostalu Warszawa

bandhead Plus 7 %

Cześć Wojtku chciałbym poruszyć temat Dudy a raczej zapytać o Twoją opinie.Kupilem kiedys maly pakiecik ok 2 % portfela i zastanaiwiam sie nad powiekszeniem tej pozycji.Co myslisz o wejściu na tych poziomach a moZe bedziemy jeszcze testować 74 gr Mamy embargo ale tak naprawde Duda wysyła
do Rosji bardzo malo miesa może jekies 2 - 3 %.A zdruiej strony mamy wyniki które powinny być b. dobre

To było oczywiście do wątku Dudy

bankrucik napisał(a):
pandorinium napisał(a):
A może ten niemowlak to Polfa? :)

nieNot talking

O ile nie wyląduje czarny łabędź który gdzieś tam śpi sleepy2

Szanowni forumowicze co myslicie o USD w perspektywie tego roku?
A moze kos sie pokusi o prognoze na 2015Pray

Prosze o analize techniczna Dudy

Duda niebawem 1.50 Dancing

Prosze o zakup Dudy po cenie zamkniecia

Ceny wieprzowiny notują kolejne dołki więc myśle, że IV kwartał powinnien być tutaj bardzo dobry

Dosc sporo masz Dudy myslisz ze to juz koniec przeceny?

Wojtku c do Dudy miales racje pozostaje tylko pogratulowac.Gdzie teraz szukac wspaercia i czy waro sie usredniac?

Jesli chodzi o Dude czy nie myslisz ze pozbyli by sie wszystkiego na ostatnich kilkudziesieciu sesjach? Mieli ku temu okazje byla wieksza cena I nie male obroty a Oni sprzedali tylko million dziwne

Troche smieszna ta reakcja na Dudzie 1 mil sprzedali a przy obrotach jakie ostatnio byly mogli wywalic wszystko Liar

Bankrucik jak myslisz jak nisko spadnie Duda.Zgory dziekuje za odpowiedz.

Wzrosty pod przejecie typowo spekulacyjnie czy cos wiecej?

To jeszcze raz ja mam nadzieje ze nie jestem upierdliwy.

Bankrucik

wpadło jedynie ciut DUDY (0,88) jej już raczej nie będę dokupywał, ze względu na konieczność dywersyfikacjiShame on you którą sobie narzuciłem

uważam, że DUDA sprzyja sytuacja na rynku surowca, jest bardzo tania i jest okazją do przejęcia.. a do tego to jest walor spekulacyjny więc tą fazę hossy ( 3 fala wg mnie i przede wszystkim 5 fala) jak znalazł

tak swoją drogą gdyby nie własne "ograniczenia" dywersyfikacyjne to był dalej pakował DUDĘ

Dwoch dobrych inwestorow a tak odmienne zdania

Dziekuje za profesjonalne wytlumaczenie

Myslem o zakupie Dudy ale troszke sie zniechecilem po twoim wpisie.Analizujac twoje wpisy jestes inwestorem ktorego warto nasladowac.Czy myslisz ze fakt ze akcje sa wykupione jest minusem moze jakis inwestor branzowy kupuje a jesli tak to chyba wielki plus.Napewno nie kupuje ulica .Jesli nie Duda to moze masz jakas spolke godna polecenia Angel

Dziekuje za Twoja opinie

Jak wyglada Duda na dzis paczac na wykres .Czy ktos moze to opisac.

A warto wedlug Ciebie teraz kupic?

Czy może Pan napisać pare słów o Dudzie

Widze ze obstawiasz jakis wiekszy wzrost na Dudzie.Czy warto kupic teraz czy bezdzie jeszcze ciut nizej.Jak myszisz jak wysoko moze zaleciec ta spolka .wave

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 4 marca 2014 20:43:01
Liczba wpisów: 27
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,470 sek.

fepxcxdp
obeckqie
miqxvyys
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cjhpexgr
dnyzjwse
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat