Jeśli napisze jakieś głupoty to prosze spojrzeć na moj nick Mam pytanie odnośnie programu do analizy technicznejszukam czegoś wmiare prostego najlepiej w jezyku Polskim ale nie koniecznie Chodzi mi o program w którym bede mógł sledzić wszystko na bieząco np RSI godzinowe Za wszelkie sugestje z gory dziekuje
|
|
Wojtku to jeszcze raz ja mam pytanie do Ciebie oraz ludzi któży odwiedzją twoją kronike a mianowicie Jaki program wybrać do analizy technicznej zakladam ze to wszystko jest płatne program w miarę prosty w obsłudze a zarazem w rosądnej cenie Za wszystkie sugestje z gory dziekuje
|
|
Diekuje za to że poświecasz swój czas innym.Ja niestety musze posilkować sie kimś kto zna się na tym lepiej gdyż moja przygoda z GPW dopiero się zaczyna . Bardzo sie ciesze że sa tacy ludzie jak Ty ktoży potrafia sie dzielic swą wiedzą. Postaram się rzadziej uczestniczyć w kąciku życzeń :)
|
|
Wojtku czy możesz napisać swą opinie o Mostostalu Warszawa
|
|
 Plus 7 %
|
|
Cześć Wojtku chciałbym poruszyć temat Dudy a raczej zapytać o Twoją opinie.Kupilem kiedys maly pakiecik ok 2 % portfela i zastanaiwiam sie nad powiekszeniem tej pozycji.Co myslisz o wejściu na tych poziomach a moZe bedziemy jeszcze testować 74 gr Mamy embargo ale tak naprawde Duda wysyła do Rosji bardzo malo miesa może jekies 2 - 3 %.A zdruiej strony mamy wyniki które powinny być b. dobre
|
|
To było oczywiście do wątku Dudy
|
|
bankrucik napisał(a):pandorinium napisał(a):A może ten niemowlak to Polfa? :) nie O ile nie wyląduje czarny łabędź który gdzieś tam śpi
|
|
Szanowni forumowicze co myslicie o USD w perspektywie tego roku? A moze kos sie pokusi o prognoze na 2015
|
|
Temat:
GOBARTO
Prosze o analize techniczna Dudy
|
|
Duda niebawem 1.50
|
|
Prosze o zakup Dudy po cenie zamkniecia
Ceny wieprzowiny notują kolejne dołki więc myśle, że IV kwartał powinnien być tutaj bardzo dobry
|
|
Dosc sporo masz Dudy myslisz ze to juz koniec przeceny?
|
|
Wojtku c do Dudy miales racje pozostaje tylko pogratulowac.Gdzie teraz szukac wspaercia i czy waro sie usredniac?
|
|
Jesli chodzi o Dude czy nie myslisz ze pozbyli by sie wszystkiego na ostatnich kilkudziesieciu sesjach? Mieli ku temu okazje byla wieksza cena I nie male obroty a Oni sprzedali tylko million dziwne
|
|
Troche smieszna ta reakcja na Dudzie 1 mil sprzedali a przy obrotach jakie ostatnio byly mogli wywalic wszystko
|
|
Bankrucik jak myslisz jak nisko spadnie Duda.Zgory dziekuje za odpowiedz.
|
|
Wzrosty pod przejecie typowo spekulacyjnie czy cos wiecej?
|
|
To jeszcze raz ja mam nadzieje ze nie jestem upierdliwy.
Bankrucik
wpadło jedynie ciut DUDY (0,88) jej już raczej nie będę dokupywał, ze względu na konieczność dywersyfikacjiShame on you którą sobie narzuciłem
uważam, że DUDA sprzyja sytuacja na rynku surowca, jest bardzo tania i jest okazją do przejęcia.. a do tego to jest walor spekulacyjny więc tą fazę hossy ( 3 fala wg mnie i przede wszystkim 5 fala) jak znalazł
tak swoją drogą gdyby nie własne "ograniczenia" dywersyfikacyjne to był dalej pakował DUDĘ
Dwoch dobrych inwestorow a tak odmienne zdania
|
|
Dziekuje za profesjonalne wytlumaczenie
|
|
Myslem o zakupie Dudy ale troszke sie zniechecilem po twoim wpisie.Analizujac twoje wpisy jestes inwestorem ktorego warto nasladowac.Czy myslisz ze fakt ze akcje sa wykupione jest minusem moze jakis inwestor branzowy kupuje a jesli tak to chyba wielki plus.Napewno nie kupuje ulica .Jesli nie Duda to moze masz jakas spolke godna polecenia
|
|
Dziekuje za Twoja opinie
|
|
Temat:
GOBARTO
Jak wyglada Duda na dzis paczac na wykres .Czy ktos moze to opisac.
|
|
A warto wedlug Ciebie teraz kupic?
|
|
Czy może Pan napisać pare słów o Dudzie
|
|
Widze ze obstawiasz jakis wiekszy wzrost na Dudzie.Czy warto kupic teraz czy bezdzie jeszcze ciut nizej.Jak myszisz jak wysoko moze zaleciec ta spolka .
|
|