Buziek tu nie chodzi o to, że miałem 1000 % zysku (już nie mam)
Gdybym nie napisał ze taki pułap został przekroczony to byś mi tego nie wypomniał :)
Zaufałem CITY ...
to jest giełda ... masz rację... to jest biznes ... masz rację ....
dostałem lekcję inwestowania.
Ja po prostu uwierzyłem że na tej spółce nie doświadczę jakiś przekrętów.
A tu proszę bardzo zaniżanie kursu przez samego prezesa naszym kosztem dla sprzedaży grubym. To niebyła korekta. Kurs był manipulowany.
Rozumiem że facet chciał mieć z tego kasę ale dlaczego nie sprzedał pakietu po za rynkiem ?
Wielu ludzi kupiło w okolicach powyżej 30 zł sprzedało niżej zapewne, a City straciło w oczach wiarygodnej firmy.
Buziek a wracając do zysku ... jeżeli spółka jest dochodowa ... godna zaufania
to mogę trzymać ją cały czas. Póki nie będą mi potrzebne pieniądze np na zakup mieszkania, samochodu , prezent dla żony czy coś tam ... to mogę trzymać jej akcje bardzo długo.
A tutaj pozostaje tylko to że spółka jest dochodowa ale nie godna zaufania i dłuższej inwestycji.
Kiedyś mnie ojciec ukarał milczeniem przez tydzień gdy go okłamałem . Powiedział że straciłem jego zaufanie i będę musiał mocno się postarać żeby je odzyskać.
a tak jeszcze mi się na zakończenie
Akoholuszki007 napisał(a):
obserwuje od jakiegoś czasu wpisy na forum ciekawe spostrzeżenia na temat AT czy AF
super każdy przewiduje co jest grane na city, panika ludzie nie widzieli Prezesa czy też ani jednego komunikatu i panikują wyprzedają, a ja skupuje cały czas, Sniper na PS3 ukaże się w grudniu i wiecie co nie długo zarząd zacznie kupować pakietami jak myślicie co to spowoduje ... powodzenia na city
widzisz akoholuszku blisko byłeś prawdy swojej tezy
ale wyszło na odwrót Zarząd sprzedaje ....a nie kupuje