Jeśli chodzi o FX, to same sukcesy, że aż ode chciało mi się w to bawić na demo. Pewnie wkrótce założę konto real i wtedy będą prawdziwe emocje, bo demo to jak seks w prezerwatywie

. Widzisz Krewa, ja na kroczących się nie opierałem, tylko na krótkoterminowych trendach. Jeśli przebijało mi, w którąś ze stron zrzucałem wykres w inny horyzont czasowy i kalkulowałem gdzie pójdzie. W większej liczbie przypadków działało, także cały czas jestem na plus. Ale, to tylko demo więc miarodajność mała.
Nie mam zamiaru pozbywać się złotej kury jaką jest PHO. To, że sobie spada wrażenia nie robi. Boli i wkurza oczywiście, ale leciałem już z wyższego pułapu na niższy, również na PHO. Zastanawia mnie o co chodzi jak wielu, którzy mają ten papier ale nic racjonalnego do głowy nie przychodzi. Rozczarowanie po wynikach? Nie sądzę, nie były takie złe, zresztą patrząc na nie z innej perspektywy są świetne. Poza tym jeśli nawet wyniki były złe, bo jest strata, to nie na taki spadek. Ktoś gruby zbiera? Cholera wie... Jeszcze może być oczywiście trup w szafie. Jedno jest pewne, ktoś ładnie podsycił atmosferę a ludziska się wysypują widząc malejący zysk lub rosnącą stratę. Reszta, to jedna wielka niewiadoma.
Portfel na dziś:
EEX
1.63%PHO
9.75%Na pocieszenie, że taki syf panuje dookoła i wszystko mnie wnerwia kupiłem sobie Junaka M10. A co, będzie przy czym dłubać...
You can't judge a fish by lookin' in the pond
You can't judge right from looking at the wrong
You can't judge one by looking at the other
You can't judge a book by looking at the cover
Oh can't you see, oh you misjudge me
I look like a farmer, but I'm a lover!