@ Mankomaniaka,
Jak tam wyjaśnienia w sprawach agregatów pieniądza M1, M2 itd i o kreacji pieniądza ?
Gdyby nie twoje posty typu, będę wam sprzedawał po 230 i inne w tej formie wszystko byłoby OK.
Ja też uważam, że KGHM będzie po 250, tylko nie wiem kiedy. Wg mnie jeszcze nadejdzie czas się zapakować, a na dziś to wydłużone DT, przy sporym bezpieczeństwie. Jeszcze.
@ reszta krytyków ( nieprzekonanych niedźwiadków),
Ten wątek, wg mnie, ma służyć pewnej wymianie poglądów. Poglądów ludzi, którzy zastanawiają się czy szczyt hossy rozpoczętej w dołkach 2008/2009 osiągnął swój szczyt czy jeszcze nie

Ja uważam, że już i tak naprawdę sukam dołka tej bessy ( korekty

). Różne tabelki, różne infa zbierane przez nas wszystkich dają większy przegląd info ze świata niż śledzenie 1-2 telewizji i czytanie 1-2 portali. Bo przecież resztę czasu poświęcamy na czytanie raportów spółek i ich analizę fundamentalną ( nieprawdaż fundementaliści ze stockwatch

)
Druga uwaga. Podobno wszyscy już mają widzieć Armagedon, by nastąpiła zmiana na rynku. Już sam przegląd tego forum na przestrzeni ostatniego miesiąca świadczy, ze osób nie wierzących w bessę jest ciągle sporo
Co do meritum za chwilę.