PARTNER SERWISU
njemzphi
423 424 425 426 427
WatchDog
50
Grupa: Zespół StockWatch.pl
Wpisów: 8 588
Wysłane: 26 kwietnia 2012 20:31:16 przy kursie: 14,90 zł
devonuk napisał(a):
Wielki WatchDogu Allmighty !

www.stockwatch.pl/wiadomosci/c...

KOV również przyspieszyl temrin publikacji raportu Q1 2012 z 14.05 na 04.05 king

Żaden z analityków, z którymi rozmawialiśmy, nie podjął się zaprognozowania wyników KOVa za I kwartał.

Bushido
0
Wpisów: 257
Wysłane: 26 kwietnia 2012 21:32:36 przy kursie: 14,90 zł
Funkytown napisał(a):
"To tylko moje luźne przemyślenia ale Bubut może nawet zakasować cały Blok L."

Moim zdaniem nic nie zakasuje Lempuyang, nawet Bubut (choć jest blisko).

Cała reszta to twoje czcze spekulacje, nie poparte zupełnie niczym. Nie ma żadnych rozmów o współpracy KOV-Shell ani KOV-Ophir. Twoje rozumowanie jest zaskakujące: wpada ci w ucho jakaś nazwa, np. Ophir i juz zaraz roztaczasz tutaj perspektywy, że niby spółka to rzuci się na KOV, zeby z nim współpracować i KOV ozłoci.
Dlaczego tylko Ophir i Shell? A może jeszcze Łukoil, BP, ONZ i Watykan?

Dlaczego ciągle produkujesz tego typu niczym nie poparte brednie? A może KOV odkryje sposób zamiany metali w złoto? A może sułtan Brunei zapisze spółce swój majątek? Tego typu banialuki tutaj wstawiasz.

Nie tak dawno byleś pewien, że po złożach nigeryjskich KOV weźmie Lotos. Tyle są warte twoje wpisy. Twoje "luźne przemyślenia". Bardzo luźne jak widać, nie spętane w ogóle więzami logiki czy realizmu.

Człowieku wystartuj może z wątkiem "AntyKOV" i tam produkuj swoje puste prowokujące wpisy.Tu ludzie chcą spokojnie wymieniać się poglądami-przemyśleniami na temat spółki.Twoje miejsce jest na Bankierze gdzie występujesz jako Miś i pokazujesz swoje prawdziwe-żałosne oblicze.Rozumie że można być anty w stosunku do społki ale ty masz chłopcze normalnie alergie na KOV!!Daj ludziom spokojnie wymieniać poglądy i te na -nie- i te na -tak- bo jak narazie twoje wpisy to erupcja zawiści i złośliwości w pełnym tego słowa znaczeniu.
Edytowany: 26 kwietnia 2012 21:44

krewa
PREMIUM
1 362
Wpisów: 11 957
Wysłane: 26 kwietnia 2012 21:50:38 przy kursie: 14,90 zł
proszę zaakceptować fakt, że ów wątek nie jest własnością nielicznej grupy akcjonariuszy i nie obowiązuje tutaj odgórna dyrektywą wypowiadania się wyłącznie w superlatywach o spółce.

proszę zaakceptować również prawo innych po posiadania odmiennego zdania o spółce i prezentowania go na forum.

devonuk
0
Wpisów: 233
Wysłane: 26 kwietnia 2012 22:53:04 przy kursie: 14,90 zł
WatchDog napisał(a):
devonuk napisał(a):
Wielki WatchDogu Allmighty !

www.stockwatch.pl/wiadomosci/c...

KOV również przyspieszyl temrin publikacji raportu Q1 2012 z 14.05 na 04.05 king

Żaden z analityków, z którymi rozmawialiśmy, nie podjął się zaprognozowania wyników KOVa za I kwartał.

dlatego będą niewątpliwie niespodzianką .........Anxious

andryus
0
Wpisów: 131
Wysłane: 26 kwietnia 2012 23:03:15 przy kursie: 14,90 zł
Black horse napisał(a):
Wczoraj pytanie o harami wzrostowe było cyniczne.Myślałem ,że przywołam specjalistów od AT ale oni wolą komentować spadki.Świeczki nie są potrzebne ,szkoda moich wywodów, jutrzejszy dzień wszystko zweryfikuje.

Pragę Cię uspokoić, Czarny Koniu, Twoje pytanie nie obiegło Ziemi niezauważone. Miałem coś wrzucić dziś z rana, ale okazało się, że S.W. już to zrobił i w zasadzie nie miałem nic innego do dodania. MOD i tak ma sporo tu robotyblackeye .

Black horse napisał(a):
(…).Ale musisz przyznać ,jak ktoś wziął za bardzo do serca AT i czekał na Berlin to czuje się zawiedziony.

Nie wiem, ale je się nie czuję zawiedziony, bo pomyłka o 3 grosze to, dla mnie, nie pomyłka. Cytowany Berlin opisałem kursem 1,24 podczas gdy kurs spadł na 1,27. Oby zawsze się tak sprawdzałothumbright . Przypomnę, że tamtejszą analizę robiłem, gdy większość rozpamiętywała poziom 1,90 i w najśmielszych snach nie wierzyła w takie herezje. Nawet dla mnie ten poziom wydawał się małoprawdopodobny – stąd nomenklatura Berlin z zestawieniu do Malborka, by podkreślić nierealność tego poziomu na tamten czas.

Przyznacie może w końcu, że AT się jednak na coś przydaje.
Edytowany: 26 kwietnia 2012 23:08

rabbit
0
Wpisów: 1 202
Wysłane: 27 kwietnia 2012 00:59:55 przy kursie: 14,90 zł
buldi napisał(a):
[.....]

Bushido - co to za jatka?
Próbuje czytać te Twoje wpisy ze zrozumieniem, ale kiepsko mi to wychodzi.
Masz jakiegoś pierdolca na punkcie KOV?
Toż to zwykła spółka na GPW. Jedna z prawie sześciuset.
Jak większość próbuje kapitał na giełdzie pozyskiwać, niż się nim dzielić.

Skąd więc ten odlot na punkcie tej perełki?

Odniosę się do tego co zaznaczyłem.
To nie jest zwykła spółka jakich jest 600 na GPW.To jedyna spółka typowo poszukiwawczo wydobywcza na naszej giełdzie która nie prowadzi żadnej innej działalności gospodarczej.Dochody ma tylko ze sprzedaży węglowodorów i nic więcej,dlatego jest spółką inną niż wszystkie (proszę nie wyjeżdżać mi z Oilem bo to jest na dzisiaj spółka poszukiwawcza a dodatkowo handluje gazem LPG)
To spółka-loteria,trafiasz jesteś za kilka lat milionerem,nie trafiasz jesteś bankrutem.Tutaj raczej nie ma nic pośredniego,jeżeli przez kilka lat nie trafią na złoża będą emisje i trzeba wychodzisz z tego biznesu.Wyjść czy nie każdy musi sam ocenić.
Nie można powiedzieć że KOV to spółka taka jak inne.
Pozyskiwać kapitał?Nie za bardzo im się udało IPO a jakoś sobie dają radę,Ukraina kupiona a efekty będzie widać za kilka dni (raport) jaki będzie zobaczymy,ale po wypowiedzi Mioduskiego można ocenic że na plus.
Nie przypominam sobie żeby KOV chciał robić emisję "bez pokrycie" żeby rozwodnić nam akcje.
Główny udziałowiec Kulczyk ma ponad 40% akcji i myślisz że pozwoli na to żeby mu zostały groszówki w portfelu?Raczej bym na to nie liczył.
Z wypowiedzi pana Korczaka jednoznacznie wynika że nie będą robić emisji bez nowych projektów i jak do tej pory słowa dotrzymują.

Zapamiętam tą datę i zapiszę linka do tej strony,zaproszę Ciebie za rok i jeżeli szczęśliwie dożyjemy to wspólnie będziemy mogli ocenic to co tutaj napisałem.Zawsze możesz odmówić.

Cofnę się jeszcze do 2010 roku i IPO.
Link do pierwszej strony.

Kilka ciekawych cytatów:
Cytat:
Nic polecam. Polecam jednoczesną lekturę prospektu Kulczyk Oil Ventures i raportów rocznych Loon Energy (czyli prawnego poprzednika KOV). Praktycznie te same aktywa - poza Ukrainą, gdzie KOV dopiero zamierza zaistnieć - tyle że Loon Energy był wyceniany w porywach na 200 mln zł, a KOV chce się sprzedać za 1.3 miliarda. Co takiego zmieniło się w tej spółce, że nagle tak nabrała wartości? Niby jakieś złoża udokumentowane już są, ale nie są eksploatowane, a przychody spadają zamiast wzrastać i są wciąż śladowe...
yzy123 napisał;
Poza tym dziwi fakt, że Kulczyk chce wprowadzić swoją firmę na naszą GPW, zamiast pozyskiwac kapitał na giełdach w Toronto czy w Londynie, na które zwykle wchodzą inne 'junior oils' - tam działają wyspecjalizowani brokerzy i inwestorzy znający branżę, analitycy etc., a u nas naraża się co najwyżej na porównania z Petrolinvestem. Może KOV z jakiegoś powodu po prostu boi się konfrontacji z rynkiem, który ma doświadczenie w branży naftowej i dlatego próbuje zebrać gotówkę u nas?

Taurus80 napisał;
Cytat:
Dopuki nie zaczna wydobywac ropy "smiec" masz przyklad petrolinvest to jest identyczne jedyne co beda produkowali to nowe emisje :) tutaj sytuacja jest jeszcze bardziej zagmatwana ze wzgledu na pochodzenie spolki :)

Taurus80 napisał;
Cytat:
W jakim sensie przesadzam ?? Czy kov wydobywa rope ?? Za to ze 100% pewnoscia mozna stwierdzic ze beda emitowali miliony albo i setki milionow akcji i z tym nikt sie nie kryje ani anale ani zarzadzajacy firma.

I co się robi jeżeli prognoza się nie sprawdza?Nie pisze się na wątku,chociaż dwa lata temu takie wypowiedzi miały sens.
Polecam przeczytać kilka pierwszych stron i ocenić czy na dzisiaj coś się sprawdziło z wpisów pesymistów.
Dalszy rozwój można ocenić za rok,bo na co dzień pewnych praw się nie zauważy.
"Żeby wygrać trzeba grać"

rabbit
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 01:03:00 przy kursie: 14,90 zł
Bushido napisał(a):
Buldi żadna jatka.Koleś Funky jedzie po Rabbicie jak po szma...Czepia się każdego kto coś pozytywnego napisze na temat KOV.Jego jedynym argumentem jest "woda w Brunei". Ta spółka nie jest może perełka ale tragiczna też nie jest.

Spokojnie mnie to nie drażni,nawet Fankyego polubiłem,zmieniło się jego podejście do spółki.Nie wiem czy to pod moim wpływem ale się zmieniło.Whistle

zabapinkfloyd
0
Wpisów: 514
Wysłane: 27 kwietnia 2012 09:17:35 przy kursie: 15,00 zł

kliknij, aby powiększyć

Na dziennym liniowym wykres przebił 1.47 co mimo wszystko jest bardzo istotnym poziomem który miał okazję kilka razy się dobrze sprawdzić.

zabapinkfloyd
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 09:31:05 przy kursie: 15,00 zł

kliknij, aby powiększyć

Dzienne świeczki
Przebite 1.47
Średnia krocząca 100

Najbliższymi oporami jest strefa 1,59 - 1,60
Znajduje się tam duł korpusu długiej białej świecy z 13 marca tego roku
dolny knot świecy z 22 marca
zielona linia stanowiąca dolną linię trendu wzrostowego zapoczątkowanego 30 września.

Ostatnie sesje dały nadzieję że powrócimy do trendu wzrostowego i będziemy go kontynuowali.

Acz nałożyły się nam dwa istotne czynniki które mogą zadziałać w dwie strony:
Po pierwsze indeks wig 20 który ostatnio wyłamał się nam z trendu i nie wiadomo jak z nim będzie.
Po drugie nowe dane z kov i nowe możliwości tej spółki, chociażby wejście na aim.

Trzeba zachować sporą czujność :)

JEŚLI miałbym dać rekomendacje to bym dał TRZYMAJ.
Edytowany: 27 kwietnia 2012 09:33

andryus
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 09:44:55 przy kursie: 15,00 zł
Zabapinkfloyd,

nie do końca to co piszesz tak jest wg mnie. Poziom 1,47 wyrysowany przez Ciebie, oczywiście, jest słuszny i o te parę groszy go przekroczył, ale nie należy traktować wykresów tak precyzyjnie, to nie apteka. Bo jeśli dzisiaj kurs zleci, to będzie to nic innego jak potwierdzenie, że odbiło się od tego oporu.To co pokazuje nam wykres, to to że kurs dotarł do 1,50 i ni cholery nie chce go przejść. Widać, że wszyscy czekają aż ktoś pierwszy wyłoży kasę. Świadczyć to może o tym, że są pełni obaw, czy te odbicie jest tylko korekcyjne, czy na trwałe wracamy do wzrostów. Jednocześnie nie ma chętnych na sprzedaż poniżej 1,47, a to skłania do tezy, że rynek czeka na dobre info. Być może rozpoczęła się gra o przyspieszony raport i to co tam pokażą.
Edytowany: 27 kwietnia 2012 09:46

zabapinkfloyd
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 09:51:25 przy kursie: 15,00 zł
Ogólne rzecz biorąc czy to analiza techniczna czy fundamentalna to tak na prawdę obie są tylko małymi dodatkami i same w sobie za dużo nie wnoszą :0

wachar
2
Wpisów: 124
Wysłane: 27 kwietnia 2012 10:58:36 przy kursie: 15,00 zł
andryus napisał(a):
Zabapinkfloyd,

nie do końca to co piszesz tak jest wg mnie. Poziom 1,47 wyrysowany przez Ciebie, oczywiście, jest słuszny i o te parę groszy go przekroczył, ale nie należy traktować wykresów tak precyzyjnie, to nie apteka. Bo jeśli dzisiaj kurs zleci, to będzie to nic innego jak potwierdzenie, że odbiło się od tego oporu.To co pokazuje nam wykres, to to że kurs dotarł do 1,50 i ni cholery nie chce go przejść. Widać, że wszyscy czekają aż ktoś pierwszy wyłoży kasę. Świadczyć to może o tym, że są pełni obaw, czy te odbicie jest tylko korekcyjne, czy na trwałe wracamy do wzrostów. Jednocześnie nie ma chętnych na sprzedaż poniżej 1,47, a to skłania do tezy, że rynek czeka na dobre info. Być może rozpoczęła się gra o przyspieszony raport i to co tam pokażą.

kilka uwag
po pierwsze, z czym chyba się zgodzisz, KOV jak wielokrotnie w swej historii podąża za trendem rynku, przy czym kurs na zmiany reaguje z zdwojona siłą
po drugie wykresy, kreślone linie w ramach AT muszą z swej natury być precyzyjne inaczej jednak ma się sprawa z ich interpretacją, zwracam tez twoja uwagę na oczywistość iż w przypadku kursu na poziomie 1,5 zł minimalna zmiana tj o 1 gr jest zmiana o prawie 0,7% a wiec nie jest jakąś przesadna dokładnością
no i w końcu po trzecie jak sam zauważasz występuje tu granica 1,50 zł która w mojej ocenie jest efektem koniunkcji efektu "okrągłej wartości" i oporów wynikających wprost z AT.
To że rynek obecnie czaka na "dobre info" w mojej ocenie jest bardziej związane z efektami globalnymi niż wprost z samą spółka KOV.

andryus
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 11:13:52 przy kursie: 15,00 zł
1. Efekt globalny, to rzecz oczywista, dlatego nawet o nim nie wspominam. Gdyby jednak to tylko o to chodziło, to wszystkie spółki rosłyby jak KOV, a jednak tak nie jest.

2. Efekt okrągłości, jak najbardziej prawdziwy.

3. Kreski musi potwierdzić zachowanie się kursu. Jeśli uważacie, że kurs już przebił opór, to dlaczego nie idzie dalej? A przecież przeważnie, gdy kurs przebija istotne opory, to pnie się jak łosoś na tarło i prąd mu nie przeszkadza.

andryus
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 11:44:57 przy kursie: 15,00 zł
Jest chwila oddechu na forum, więc chcę podzielić się spostrzeżeniem i ewentualnie usłyszeć, co sądzicie.
Otóż wczorajsza analiza zamieszczona przez S.W. przypomniała mi o luce z lutego 2011. Dlaczego do tego wracam? Jeśli ktoś śledził notowania na kilka sesji przed, to wie, że potworna ilość akcji przemieliła się tamtego dnia, z naciskiem na fakt, że większość obrotu poszła w bliskiej okolicy 2 zeta. Wtedy co stało się na tym poziomie, to był jakiś obłęd.
Przypomnę, że tamte wzrosty "zrobiły się" dzięki szaleństwu na Petrolu. To wówczas podali, że zostało im tylko 100 metrów do ropy, a w większości mediów było to story dnia, więc chętnych na zakup ropopodobnego papieru było bez liku.
Wielu nieszczęśników zapakowało się w papier po uszy, a wnioskuję, że za wielu nie wyskoczyło, gdyż obroty przy luce nie były już tak duże. Oczywiście, nigdy nie dowiem się, czy "uszczęśliwieni" wówczas nie wychodzili w takcie późniejszych spadków, księgując spore straty. Ale jeśli była to niedoświadczona tzw. ulica, to jest prawie pewne, że zostali z tymi akcjami.

A jak działają luki? To czysta psychologia. Pamiętajmy, że im starsza luka tym cierpliwość zapakowanych wtedy graczy kurczy się z każdym dniem (ci już czekają ponad rok) i są skłonni na coraz to niższym poziomie sprzedawać akcje. Dlaczego? Bo gdy kurs już po raz n-ty podchodzi pod ich cenę zakupu i za każdym razem nawet go nie osiąga (a tu tak jest, patrz wykres), to ich cierpliwość za każdym kolejnym podejściem jest mniejsza i są skłonni sprzedać coraz niżej. Przeważa wtedy myślenie, inni mnie uprzedzą, więc "ja", tym razem, zrobię to wcześniej. O czym może świadczyć wykres. Wybaczcie, jeśli to zbyt naciągana interpretacja.

kliknij, aby powiększyć

Podsumowując. Jeśli 1,51 nie będzie arcytrudnym oporem, to już luka nigeryjska taką będzie, a 20 groszy dalej kolejna, nie wiem czy nie większa. Takie podwójne zasieki w bliskim sąsiedztwie mogą na dłużej utrzymać kurs poniżej dwójeczki.
Edytowany: 27 kwietnia 2012 11:46

rabbit
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 12:05:25 przy kursie: 15,00 zł
@andryus

Analiza trafna i mam podobne zdanie.Obroty z lutego to podbitka i wyjście OZ.
Co do tego że niecierpliwi oddają akcję na stratach zgodzę się,ale co do odbierających mam inne zdanie.
Pewnie mod wykasuje to co napiszę ale swoje zdanie mogę wyrazić.
Kurs jest tak nisko trzymany sztucznie żeby zniecierpliwić ulicę.Chcą odebrać jak najwięcej akcji a jeżeli cena akcji będzie rosnąć to nikt nie będzie sprzedawać.Właśnie na niskich poziomach niecierpliwi najchętniej oddają akcje ze stratami.
Jeżeli ff jest tak mały jak wcześniej opisywałem to możemy się jeszcze pokisić jakiś czas.Wejście na AIM może pomóc w wyczyszczeniu podaży (sztucznej) dopiero wtedy faktycznie zobaczymy ile akcji jest w obrocie.
Następną podaż widzę po wynikach za 1Q,jak już wszyscy zauważyli wcześniej jest to najlepszy sposób na zniechęcenie do akcji spółki.Skoro po dobrych informacjach kurs pada to bez nich zacznie pikować w dół.
Psychologia.
Skoro na Oilu mozna robić podbitki kilkadziesiąt procent mieląc akcjami to na innych spółkach można robić to samo w drugą strone.

Funkytown
0
Wpisów: 400
Wysłane: 27 kwietnia 2012 12:38:42 przy kursie: 15,00 zł
"Kurs jest tak nisko trzymany sztucznie żeby zniecierpliwić ulicę.Chcą odebrać jak najwięcej akcji"

Rabicie, przez kogo? I to już od IPO?
To jakiś potężny antykovowski spisek - może powiadom ABW, bo biorąc pod uwagę że na GPW bez przeszkód mogą inwestować inwestorzy zagraniczni, może to być spisek światowy!

krewa
PREMIUM
1 362
Wysłane: 27 kwietnia 2012 12:50:37 przy kursie: 15,00 zł
Rabbit napisał(a):
Jeżeli ff jest tak mały jak wcześniej opisywałem...

Rabbit,
w ciągu ostatnich 20 sesji właściciela zmieniło prawie 80 mln akcji, jest to ca. 40% FF i ca. 19% ogólnej liczby akcji. kłoci się to z Twoimi wyliczeniami. jeżeli upierasz się przy teorii, że ktoś po prostu żongluje akcjami - podejmij wysiłek wyjaśnienia powodów tych operacji.

zabapinkfloyd
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 12:50:57 przy kursie: 15,00 zł
Ja może to ujmę innym słowy :)
Zapewne na spółce grają jacyś więksi gracze - z tym możemy się zgodzić.
Skoro papier jest zdatny na manipulacje to czemu tego nie robić - z tym chyba też.
Ktoś kto ma spore zasoby praktycznie może robić z tym papierem co tylko chce - też pewnie prawda.

W tym momencie dalsze dyskusje o trzymaniu kursu czy też nietrzymaniu mijają się z celem :)
Ktoś może i trzyma ale może gra tylko na mniejsze zyski.

rabbit
0
Wysłane: 27 kwietnia 2012 13:03:07 przy kursie: 15,00 zł
krewa napisał(a):
Rabbit napisał(a):
Jeżeli ff jest tak mały jak wcześniej opisywałem...

Rabbit,
w ciągu ostatnich 20 sesji właściciela zmieniło prawie 80 mln akcji, jest to ca. 40% FF i ca. 19% ogólnej liczby akcji. kłoci się to z Twoimi wyliczeniami. jeżeli upierasz się przy teorii, że ktoś po prostu żongluje akcjami - podejmij wysiłek wyjaśnienia powodów tych operacji.

Już to robię a pomogła mi w tym redakcja SW.
Jest to tylko opis mechanizmu a nie jakiekolwiek sugestie.
Na giełdzie jest spółka AA która żyje z upychania akcji i nic nie robi.
Nagle pojawia się spółka BB która w podobnej branży ma osiągnięcia przez co spółka AA ma problem z pozyskaniem kapitału z emisji swoich papierów.
Co można zrobić w takiej sytuacji?
Wykupić np 10 mln akcji spółki BB i pożyczyć funduszowi np takiem jak private equity Global Emerging Market (GEM) z opcją oddania za rok.
To wszystko na ten temat a jak to działa proponuję przeczytać te dwa artykuły.
Link do artykułu o GEM na SW
Link do P.

Nie mówię że takie coś ma miejsce ale istnieją takie mechanizmy na całym świecie.

ps.
Do tego można jeszcze opłacić kilka osób które będą szkalować spółkę BB na forach i w prasie branżowej i efekt masz murowany.
Nasz rynek jest płytki i informację o spółkach można narzucać zręcznie manipulując.

Dlatego żeby KOV uchronić od takich działań powinien jak najszybciej zmykać na AIM.To jest szeroki rynek i ciężko o takie zabawy w Londynie.
Edytowany: 27 kwietnia 2012 13:24

krewa
PREMIUM
1 362
Wysłane: 27 kwietnia 2012 13:39:41 przy kursie: 15,00 zł
nie bardzo widzę w tym wszystkim miejsce dla tych, co znajdują się tuż pod progiem 5% i nie mogą wg Twoich słów dokupić sobie akcji, gdyż FF jest mikroskopijny.

Frank Sinatra napisał(a):
Use your mentality, wake up to reality

nie prościej byłoby pogodzić się z prawami rynku? przyjąć do wiadomości istnienie podaży i popytu, ruchu falowego, zróżnicowanej ocenie ryzyka przez inwestorów? wtedy odpadłaby konieczność wietrzenia spisków.

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość
WIADOMOŚCI O SPÓŁCE SERINUS

423 424 425 426 427

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 2,315 sek.

efbvfxlf
lucgncne
hietovmm
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
usbiwpdu
ztfmbzjo
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat