Dr Acula napisał(a):widać że kurs stanął na 5 gr - tak sobie myślę że wszystko co najgorsze mogło mieć miejsce zostało przetrawione - powodów do spadków nie widać natomiast do wzrostów kilka jest: data wydania na X no i może w końcu Majka ogłosi te 150 tys sprzedanych kopii - tak czy inaczej ciekawe lato i jesień się zapowiada
nie stanął, wg mnie to co innego - teraz nastąpi bardzo powolne obsuwanie, z kolejnymi falami ludzi zniechęconych do trzymania akcji bez wartości. Do tego od 0,04 każda zmiana będzie przekraczać 25% zmiany kursu, papier będzie wisieć na fixie przy każdej transakcji (a fix zwalnia się ręcznie na GPW).
To samo było na Veno. Kurs wyglądał na ustabilizowany na 0,05 zł, potem na 0,04 potem na 0,03...
krishic napisał(a):JDla mnie Nicolasgames to swietne case study wsrod firm z branzy produkcji gier. Mamy CIA, CDRED ktore stanowia wzor jak wyglada sukces i na drugim koncu skali Nicolasa.
Dokładnie też obserwuje to z tego samego powodu od początku. Tyle że byłem prawie pewny od razu że survival horror i to na dodatek tak niedopracowany ma na starcie, ma znikomą szanse na sukces.
* "Diversification is protection against ignorance, it makes little sense for those who know what they’re doing." W. Buffet.
* "The market can remain irrational longer than you can remain solvent"
* "scared money don’t make money"
aktualny portfel szacunkowo: 75% CRJ, 20% PDG, 5% THD