witajcie, znowu nie było mnie kilka dni, a tu już tyle ciekawych wydarzeń...czy raczej wpisów ;-)
widzę, że coraz więcej tutaj chętnych do ujawniania informacji o sytuacji w spółce, a właściwie do dokopania byłemu / aktualnemu pracodawcy... to o tyle ciekawe, że może niebawem na rynku pojawi się baza ich abonentów, a nawet znajdzie się ktoś chętny do podzielenia się danymi, które mogłyby pogrążyć spółkę...
patrząc na transakcję z M4B chociażby, można przypuszczać, że znalazłoby się sporo ciekawych rzeczy do ujawnienia... gdzie są Wasze miliony? ano pewnie w M4B na przykład, nieprzypadkowo owianym legendą inwestorem została spółka Mosoco - polecam lekturę na temat owych 2 podmiotów, jak i całego Enter Finto... Finito może powinno być?
myślicie, że przesunięcia terminów realizacji projektów były czynione dzięki dobrej woli urzędników...? fakt, zależy im na absorpcji kasy z Unii, ale nie aż tak ;-)
halt!
a 1b to też pewnie kolejny były pracownik - skąd Pan wie na przykład, że administrator zastawu nie uruchomił procedury egzekucyjnej? mam do nich blisko i byłem już 2 razy ;-) ale to dość skomplikowane, nie było wcześniej dłużnych pw zabezpieczanych w ten sposób...
tak samo, jak nie było równie nierynkowej i pozbawionej sensu oferty, w której umowa trójstronna jest arcydziełem prawniczej myśli...
a swoją drogą, ci chętni do dzielenia się takimi informacjami, którzy nie mieli dotąd ochoty na ich ujawnienie, a robią to w tej chwili, gdy firma potrzebuje najbardziej ludzi lojalnych i wiarygodnych, są takimi samymi szujami jak zarządzający z ich mydleniem oczy wierzycielom...
@peter - nie było żadnych "80 mln jako jedno zlecenie". Do stwierdzenia tego akurat nie potrzeba żadnych wyjątkowych informacji.