Dzień dobry,
Też należę do ugotowanych, na 30 sztuk. Też jestem przekonany, że prezes jest pewien, że przy takim rozdrobnieniu obligatariuszy nie zgromadzimy 2/3 kapitałowo i osobowo i przegłosuje każdy układ. Nie wiem czy sąd mu na to pozwoli, kompletnie nie znam się na tym. W walnym najprawdopodobniej nie będę mógł uczestniczyć osobiście ale chętnie powierzę reprezentowanie naszych interesów kancelarii prawnej. Na forum StockWatch w sprawie Ganta bardzo mądrze (moim zdaniem) doradzał pan Michał Hajduk. Może on? Albo Pan Rafał Koźlak jak w sprawie Ubota?
Na pewno propozycja kolegi Zi jest na chwilę obecną bardzo sensowna.
Ja nie jestem typem lidera ale wejdę we współpracę z koleżankami/kolegami którzy mają cechy przywódze.
Czasu mamy bardzo mało więc nie bijmy już piany typu jak cwany pan prezes wyd... naiwniaków.
Proszę moderatorów o usuwanie postów typu skrzypce na Titanicu bo one tylko podkręcają zbędne emocje.
Nie wiem czy moderator pozwoli ale może na początek zróbmy listę naszych wierzytalności:
nick, ilość obligacji, kontakt mailowy.
I jeszcze jedno. Na Catalyst notowanych jest 11 serii plus 1 nie wykupiona, na kwotę bodajże około 30 mln a 2/3 z tego to około 20 mln. To tylko przykład ale czy na Walnym wystarczy jak będzie np. 10 obligatariuszy mających np. 100k zł a z tego 7 będzie miało 67k zł i przegłosuje układ?
Nie zapominamy też, że pan prezes, cokolwiek by o nim nie myśleć, ma wieloletnie doświadczenie prawne i może nasze działania skutecznie wyprzedzać. Czekam na dalsze informacje a przede wszystkim konkretne instrukcje działań.
pozdrawiam
poniek