Temat:
THE FARM 51 GROUP [Catalyst]
czy pamięta ktoś dokładny termin zapadalności obligacji serii I?
|
|
Temat:
PCC ROKITA [Catalyst]
Z jednej strony tak a z drugiej po raz pierwszy przy ich emisjach odbyło się bez ogromnej redukcji. Okres wakacyjny czy nasycenie?
|
|
Temat:
kolejne odsetki zapłacone
|
|
Temat:
Kto z was jest poza rynkiem obligacji po zaliczeniu wpadek?
ja poniosłem dużą stratę na EKA oprócz tego na razie wszystko pod kontrolą ale już nie inwestuje w małe firmy które kupowałem na początku (na początku oprocentowanie rzędu 11,5-10% było ok ;)) tylko w wypłacalne - Best, Kruk, Rokita
|
|
Temat:
PCC ROKITA [Catalyst]
redukcja około 83% więc bardzo duża tak się zastanawiam - spółka z 1 str płaci dużą dywidendę a z 2 str ciągle się zadłuża obligacjami, gdzie tu logika
|
|
Temat:
BEST [Catalyst]
Jak wygląda redukcja ostatniej transzy obligacji? Nie widzę żadnych informacji o tym
|
|
Temat:
BIK
jakiś czas temu na GPW debiutowała spółka PBO Anioła podobna branża ;)
|
|
Temat:
PCCROKITA
projekt uchwały walnego planowanego na dzień 20 kwietnia 2016
Zwyczajne Walne Zgromadzenie PCC Rokita SA, ustala: 1. Dzień dywidendy/dzień nabycia praw do dywidendy na dzień 28 kwietnia 2016r. 2. Termin wypłaty dywidendy na dzień 13 maja 2016r.
|
|
Temat:
potwierdzam wpływ odsetek serii I ponownie przelewu dokonał VENTUS Asset Management, obligacje nie są nadal notowane na Catalyst
|
|
Temat:
PCCROKITA
Zarząd i rada nadzorcza giełdowej spółki PCC Rokita rekomendują wypłacenie zysku swoim akcjonariuszom kolejny rok z rzędu.
17 marca br. zarząd i rada nadzorcza spółki podjęły stosowne uchwały i jednomyślnie zarekomendowały przeznaczenie 100 proc. zysku netto za 2015 rok na dywidendę.
Jeśli rekomendacje obu organów spółki spotkają się finalnie z aprobatą walnego zgromadzenia, środki zostaną wypłacone akcjonariuszom proporcjonalnie do ilości posiadanych akcji, czyli w wysokości 4,48 zł na jedną akcję.
W zeszłym roku dywidenda była wypłacona w maju.
|
|