@flesz..
to "POlicja" to był przypadek....
choć z różnych względów jestem rozczarowany potrójnie tym czego nie zrobiła poprzednia koalizacja..
nie lubię bajkopisarzy, leserów czy złodziei z każdej strony.. i każdego niezależnie jaką opcję prezentuje będę ganił jeśli będzie to robił....
już teraz uważam, że kilku ministrów z tego rządu jest do wymiany natychmiast bo są szkodnikami dla Polski...
ale mój komentarz odnosił się do tego jak manipuluje opozycja tematem obniżenia wieku emerytalnego strasząc ludzi, że rząd im zabrał/ zmniejszył emerytury ..a to nieprawda ...
nie lubię jak rządzący mają ludzi za debili i wciskają im kit....
i to niezależnie czy jeden mówi że mniejszy wzrost gospodarczy to spisek a drugi mówi, że rząd zabiera im emerytury...
www.facebook.com/SekcjaGimnast...natomiast jak każdy znający choć trochę stan finansów... mam świadomość, że na to wszystko nie starczy kasy....i albo zreformuje się ostro realny wiek emerytalny, znacznie go podwyższając, zlikwiduje przywileje... sędziów, prokuratorów, górników, policjantów, strażaków itd..albo to wszystko pierd...
proszę żeby każdy komentarz nie interpretować jako wpis zwolennika/ przeciwnika danej opcji...
Brak kary w przeszłości rozzuchwala na przyszłość..
teraz również na twitter.com