Jelen napisał(a):Sygnały z analizy technicznej są jednak bezlitosne, właśnie wyrysowała się kolejna fala spadkowa oktorej pisałem jakiś czas temu. Anty w nia nie wierzył bez żadnego negatywnego infa, ale jednak jest. Od 75-76 powinno nastąpić odbicie ale średnioterminowy trend jest wyraźnie spadkowy.
Nie, anty tylko pisał, że scenariusz jaki wskazaleś jeszcze wcześniej zię niezrealizował. Nie pisałeś wtedy o żadnej AT, o żadnej fali, ot określiłeś jakiś scenariusz bez podania argumentacji, w związku z tym pisanie, że nie wierzyłem w jakąś falę spadkową jest nieprawdą. O fali spadkowej napisałeś w kolejnym komentarzu do którego już się nie odniosłem..
Pisałeś w swoim scenariuszu o marazimie i braku szansy aby kurs poszedł w górę, po czym kurs wystrzelił od 88 do 110 zł. Potem były faktycznie powolne spadki, ale cały czas przy kursie wyższym od tego z dnia wpisu. Teraz kurs leci o kilkanaście procent w ciągu sesji, a miało być powolne osówanie. Naprawdę uważasz, że Twój określony pierwotnie scenariusz się spełnił?
Jelen napisał(a):Obroty 265 tys o godz 15.00, to sugeruje ze mamy marazm i narazie bedzie ciezko sie ruszyc. Mysle ze czeka nas powolne osuwanie w dol az do grania dopiero pod wyniki za 3q.