Niestety taki mamy tutaj na spółce klimat .....
ale od ponad dekady nic się nie zmienia .... no może poza terminami - ujawnienia jakiś wiadomości ...
Na szczęście premiery dochodzą do skutku prędzej czy później.
Może a nawet na pewno spółka zbyt boi się o to aby inwestorzy za wcześnie nie dowiedzieli się jak będą wyglądały gry ani kiedy będą ....
Od lat próbuję to rozumieć - choć czasem ciężko zrozumieć aż takie embargo - nie wiem skąd się bierze - ale spółka ma "swój styl" i niezmiennie się go trzyma.
Można ją "pokochać lub rzucić".
Niezmienne jest to, że spółka jest innowacyjna i trzyma bardzo wysoką jakość i przesadną dbałość o jakość. Choć zdarzyły się wyjątki - choćby ostatni DLC do FP który mocno rozczarował zbyt małą zawartością ....
Spółka ma spore portfolio ale co i kiedy to dopiero jak będzie gotowe to się dowiemy.
Mam nadzieję, że nie podadzą po fakcie .... "premiera już była" a raz mieliśmy taką niespodziankę.
Jest szansa, że ry nas nie zawiodą ale czy będzie w 2023 aż 3 premiery to nie wiem skąd takie wieści. Ja mam "prawie pewność" co do FP a co z resztą to na razie trudno dawać za pewnik.
Tak czy inaczej jest szansa, że nieco się zmieni i w ciągu 3 lat powinniśmy mieć6 premier ..... ale głowy ani ręki bym nie dał ..
Choć można wnioskować, że chodziło w 2023 o FP2, Vitriola i Niezwyciężonego ale nie ma pewności co do 2 ostatnich - przynajmniej ja nie mam.
Co do P8 to zaczynam przychylać się do opinii, że nie tylko 2024 ale może i 2025 być wątpliwy i może być w 2026.
Parkiet weryfikuje naszą wiedzę i czujność przy każdym zleceniu (:
a każdy jest mądralą ....po fakcie... :) :)