PARTNER SERWISU
ubkkosyh
21 22 23 24 25

Kronika Sportowa

Martyr
5
Wpisów: 331
Wysłane: 9 czerwca 2025 13:28:18
eryk7 napisał(a):
Zobaczymy jutro ale najprawdopodobniej będzie męczarnia taka że szkoda gadać angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Dlatego tym razem postawiłem zakład na Suomi, ładne kursiwo, wylew szamba u nas, nerwówa w szatni, jak też zapewne na boisku, nawalony Probierz z Chivasem w ręku przy linii bocznej, pozostali z kubkami swojaka na ławce plus Twoja rekomendacja - to musi wejść love10 love10 love10 love10
Edytowany: 9 czerwca 2025 13:30

3plus
61
Wpisów: 125
Wysłane: 9 czerwca 2025 13:49:28
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
Dla Robunia Barcelonka ważniejsza jak Reprezentacja Polski......brawo, tak trzymać bootyshake bootyshake bootyshake bootyshake

www.meczyki.pl/newsy/pilka-noz...

Zdezerterował jebany...A z Finlandią to może być kluczowy mecz...

„Drodzy kibice. Biorąc pod uwagę okoliczności oraz natężenie sezonu klubowego, wspólnie z trenerem zdecydowaliśmy, że tym razem nie wezmę udziału w czerwcowym zgrupowaniu reprezentacji Polski. Gra w biało-czerwonych barwach zawsze była dla mnie spełnieniem marzeń, ale czasem organizm daje sygnał, że trzeba na chwilę odetchnąć. Trzymam mocno kciuki za chłopaków i wierzę, że przed nami jeszcze wiele pięknych chwil oraz celów do zrealizowania. Do zobaczenia” – napisał w mediach społecznościowych kapitan reprezentacji.

A teraz go bronisz....Liar Liar Liar Liar

Wyraźnie jest że go nie bronię...

"Nie bronię Lewego ale jednak rozegrał 158 meczów w reprezentacji i nie w taki sposób powinno się go traktować.
Najważniejsze że za Probierza gramy jedno wielkie gówno i tak naprawdę to nie mam zielonego pojęcia czy wygramy z tą Finlandią."

O wypierdoleniu Probierza gadałem od EURO...
To dla mnie najważniejsze...
Możesz znaleźć moje posty...

A nie już nie znajdziesz bo po prostu ich nie ma...

Martyr
5
Wysłane: 9 czerwca 2025 13:52:39
"We wtorek bez względu na wynik dymisja selekcjonera - dodał "Kowal".

Teraz pytanie do zwolenników takiej teorii - kogo na selekcjonera, tylko poważni kandydaci...

Martyr
5
Wysłane: 9 czerwca 2025 14:00:19
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
Dla Robunia Barcelonka ważniejsza jak Reprezentacja Polski......brawo, tak trzymać bootyshake bootyshake bootyshake bootyshake

„Drodzy kibice. Biorąc pod uwagę okoliczności oraz natężenie sezonu klubowego, wspólnie z trenerem zdecydowaliśmy, że tym razem nie wezmę udziału w czerwcowym zgrupowaniu reprezentacji Polski. Gra w biało-czerwonych barwach zawsze była dla mnie spełnieniem marzeń, ale czasem organizm daje sygnał, że trzeba na chwilę odetchnąć. Trzymam mocno kciuki za chłopaków i wierzę, że przed nami jeszcze wiele pięknych chwil oraz celów do zrealizowania. Do zobaczenia” – napisał w mediach społecznościowych kapitan reprezentacji.

"Nie bronię Lewego ale jednak rozegrał 158 meczów w reprezentacji i nie w taki sposób powinno się go traktować.
Najważniejsze że za Probierza gramy jedno wielkie gówno i tak naprawdę to nie mam zielonego pojęcia czy wygramy z tą Finlandią."

To, że tak napisałeś, wcale nie oznacza, że tak jest, ponieważ pozostawiłeś jednak furtkę mającą na celu zrozumienie czy też wytłumaczenie niezasadnego ataku na jego osobę choćby liczbą występów Reprezentacji.
Sama ocena gry drużyny oraz tego, że Probierz to marny trener i w ogóle nie powinien tutaj trafić, wg mnie nie ma żadnego znaczenia, bo to zupełnie inny temat.
Aktualnie rozkminiamy zasadność podjętej decyzji przez selekcjonera kadry, w skutek takiej a nie innej decyzji jej dotychczasowego kapitana.
Nic poza tym.

Martyr
5
Wysłane: 9 czerwca 2025 14:14:11
Aktualna sytuacja na rynku trenerskim:
Late poll:
Michał Probierz - 39,9%
Jerzy Brzęczek - 23,4%
Jan Urban - 14,8%
Wojciech Kowalczyk "Kowal" - 10,3%
Goncalo Feio - 8,7%
Sylwia Grzeszczak - 2,5%

laughing6 laughing6 laughing6 laughing6

eryk7
77
Wpisów: 431
Wysłane: 9 czerwca 2025 14:45:45
Dobrze to ująłeś Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 14:47:46
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):

To, że tak napisałeś, wcale nie oznacza, że tak jest, ponieważ pozostawiłeś jednak furtkę mającą na celu zrozumienie czy też wytłumaczenie niezasadnego ataku na jego osobę choćby liczbą występów Reprezentacji.
Sama ocena gry drużyny oraz tego, że Probierz to marny trener i w ogóle nie powinien tutaj trafić, wg mnie nie ma żadnego znaczenia, bo to zupełnie inny temat.
Aktualnie rozkminiamy zasadność podjętej decyzji przez selekcjonera kadry, w skutek takiej a nie innej decyzji jej dotychczasowego kapitana.
Nic poza tym.

Mało powiedziane że marny beznadziejny zero pomysłu bandhead bandhead bandhead bandhead bandhead bandhead bandhead

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 14:52:30
Martyr napisał(a):
eryk7 napisał(a):
Zobaczymy jutro ale najprawdopodobniej będzie męczarnia taka że szkoda gadać angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Dlatego tym razem postawiłem zakład na Suomi, ładne kursiwo, wylew szamba u nas, nerwówa w szatni, jak też zapewne na boisku, nawalony Probierz z Chivasem w ręku przy linii bocznej, pozostali z kubkami swojaka na ławce plus Twoja rekomendacja - to musi wejść love10 love10 love10 love10

Jak wejdzie to o wszystko się będziesz pytał laughing4 laughing4 laughing4 laughing4 laughing4 laughing4 laughing4
Edytowany: 9 czerwca 2025 14:52

3plus
61
Wysłane: 9 czerwca 2025 15:02:00
Probierz to stary oszust któremu zależy tylko na tym żeby zachować fuchę a dobro reprezentacji ma w dupie.

weszlo.com/2025/06/09/robert-l...

3plus
61
Wysłane: 9 czerwca 2025 15:29:07
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):
3plus napisał(a):
Martyr napisał(a):

Nic poza tym.

Lewy jak widzi tą całą prowizorkę to dostaje qrwicy...i wcale mu się nie dziwię.
To tak jak patrzysz na rządy tych Ryżych squrwysynów i nie możesz nic zrobić...
No trochę możesz bo idziemy do przodu ale niestety wielu przygłupów dalej siedzi na stołkach.

Martyr
5
Wysłane: 9 czerwca 2025 15:34:21
eryk7 napisał(a):
Tylko jak na razie to ani słychu ani dychu coś o powołaniu ale czy ona ma posłuch trochę bym polemizował
Think Think Think Think Think Think Think

Robert zrobił harakiri. Zawodowe i społeczne. Wraz ze swoimi doradcami podjął niewytłumaczalną decyzję. Chciałbym przypomnieć, że już kilka miesięcy wstecz powiedziałem, że nie ma chemii między Probierzem a Lewandowskim. Że coś się dzieje. Wtedy ″kolega″ Zawiślak powiedział, że to nieprawda, a relacje są wspaniałe. No to teraz widzimy te relacje... Osoby, które podpowiadają Robertowi są w tych sprawach bardzo słabe – mówi Koźmiński.

Były wiceprezes PZPN oczekuje ciągu dalszego. – To się nie skończyło. Sprawa na pewno będzie rozrabiana na czynniki pierwsze i można spodziewać się kolejnych reakcji Roberta. Jestem wielkim fanem jego jako piłkarza, ale nigdy nie był przywódcą ani duszą towarzystwa. Ale rozdmuchanie tej sprawy do tak wielkich rozmiarów to absolutne kuriozum. Nie mam pojęcia, dlaczego Probierz tak to zrobił – dodaje.

sport.tvp.pl/87179474/reprezen...

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 18:15:02
Ni choooooooja nie wierzę że tak powiedział,,- Robert Lewandowski powiedział, że opaska nic nie znaczy, a potem chciał ogłosić, że sam rezygnuje z opaski. Robert Lewandowski powiedział, że opaska nic nie znaczy, a potem chciał ogłosić, że sam rezygnuje z opaski. Wersja Michała Probierza. Aż nie wiadomo co napisać - podsumował Aleksander Roj.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Czytaj więcej na sport.interia.pl/pilka-nozna/r...

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 18:22:13
3plus napisał(a):
Probierz to stary oszust któremu zależy tylko na tym żeby zachować fuchę a dobro reprezentacji ma w dupie.

weszlo.com/2025/06/09/robert-l...

Dokładnie angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 18:33:42
Ja to nie wiem czy będzie się mi ten mecz chciało oglądać glasses1 glasses1 glasses1 glasses1 glasses1 glasses1 glasses1
Edytowany: 9 czerwca 2025 18:34

Martyr
5
Wysłane: 9 czerwca 2025 21:12:06
jprd eryk, znowu założyłeś sobie zdublowane konto protest protest protest protest

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 21:59:30
Co sobie zrobiłem happy8 happy8 happy8 happy8 happy8 happy8 happy8

Martyr
5
Wysłane: 9 czerwca 2025 22:03:43
Ty wiesz co Speak to the hand d'oh! d'oh! Speak to the hand

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 22:04:29
I ma rację,,Burza wokół Roberta Lewandowskiego szybko przestała być sprawą wyłącznie narodową. Pozbawienie lidera polskiej kadry kapitańskiej opaski odbiło się szerokim echem na całym kontynencie. O komentarz proszeni są również nasi grupowi rywale. Na poniedziałkowej konferencji prasowej dosadną opinię wyraził Ronald Koeman. - Nigdy nie powinieneś kłócić się ze swoim najlepszym graczem. Nigdy z tego powodu nie wygrasz - zawyrokował lekko rozbawiony selekcjoner reprezentacji Holandii.'' angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3 angry3

Czytaj więcej na sport.interia.pl/robert-lewand...

eryk7
77
Wysłane: 9 czerwca 2025 22:57:48
Martyr napisał(a):

Nie wiem Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh? Eh?

3plus
61
Wysłane: 10 czerwca 2025 08:02:04
Martyr napisał(a):

angel4 angel4 angel4

Użytkownicy przeglądający ten wątek Gość

21 22 23 24 25

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,398 sek.

muizouxe
zhyiqohy
jkiqswar
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 567,19 zł +382,84% 96 567,19 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
plogrnqp
akjbdvmu
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat