serpico napisał(a):a gdzie zniesienia fibo, proporcje fal, ich długości? nie zachowałeś niczego co ma się do kreślenia fal Eliota, takie drapanki to moja 5 letnia córka w przedszkolu rysuje. wybacz, ale rano Ci wszystko wytłumacz, teraz jest pora na dobry hokej. Mathu, umiesz rozbawić :) pazdrawlaju
Z natury jestem człowiekiem z dużym poczuciem humoru, to pewnie dlatego.
Kiedyś narysowałem parę kresek z obszarem silnych wsparć, ależ było z nich śmichów - chichów! Dziwnym trafem i wtedy przodowały wśród nich niezwykle merytoryczne kpiny i sugestie zakupu książek.

kliknij, aby powiększyć 
kliknij, aby powiększyćSzkoda tylko że kreski się sprawdziły, a bajeczki o spadkach do 1000 punktów - nie bardzo.
Jeszcze jedna, dwie sesje, i na SP500 utworzy się wielki ORGR. Ale to nieważne. Wzrosty to tylko odleszczanie i ubieranie naiwnych w L-ki.
Nie znam się na giełdzie, jestem tu dopiero od września zeszłego roku, więc pokornie proszę o wybaczenie niewiedzy i naiwnej wiary w hossę. W poniedziałek kupuję książki o falach i biorę się pilnie do studiowania supercykli i szacowania nadchodzącego superdna na SP500.
The recovery in profitability has been amazing following the reorganization, leaving Barings to conclude that it was not actually terribly difficult to make money in the securities market.