Moj aktualny portfel:
Boryszew ~5%
DGA ~8%
Elstaroil ~4%
Jutrzenka ~4%
KOV ~63%
MIT ~15%
W spektrum zainteresowan krotko- i dlugoterminowych (GPW, na razie nie czuje sie na silach zmierzyc sie z NC):
ACE - branza automotive moze byc dobrym koniem na 2011
ADVADIS - plan naprawczy Brodowskiego, nie wierze, ale mozna skorzystac na wierze innych
AMREST - zbliza sie Euro 2012, kupili Restauravie
APATOR - czuje przejecia i nowe kontrakty, przenosza sie pod Torun, trend rosnacy
ASSECOPOL - kiedys odmuli, powoli zaczyna byc w dobrych cenach, NY tez bedzie opcja
FASING - gornictwo w tym roku idzie w sile
FERRUM - wlasciwie nie wiem czemu... Gaz system?
GPW - za 40 z checia kupie, juz troche zarobilem na starcie
GROCLIN - branza da zarobic, Drzymala zawsze dobrze mi sie kojarzyl, jeszcze w znosnych cenach
HBPOLSKA - przejecie przez Hiszpanow
KGHM - miedz tak nagle spadac nie zacznie...musze sie odkuc, bo mialem przez chwile za 100 i sprzedalem za 110
KOPEX - tez kiedys odmuli, ten rok to dobry moment... a noz ktos zza oceanu przejmie? Moze Australia da zarobic na odbudowie infrastruktury, C/WK
LOTOS - prywatyzacja niebawem, 10+ da efekty, za szybko wystrzelil, nie zdazylem kupic
MILLENNIUM - mozliwa sprzedaz, choc Portugalczycy zaprzeczaja.. mozna rzec, ze insider
ORCOGROUP - nie moge wyczuc dolka, a moze juz tylko do gory? Bylem, jeszcze wejde.
RAINBOW - lubie wyjezdzac na wczasy, dobrze trzymaja biznes i podazaja za strategia
SADOVAYA - dzis trzymalem palec na enterze i zaczalem myslec ...a moglem zarobic 10%
STAPORKOW - gdyby nie ta emisja, to dalej polnoc. Poczekamy zobaczymy
SYNTHOS - na razie przystanek, zobaczymy jak dlugo
TAURONPE - zarobilem, jeszcze zarobie... za 5,80 znajde srodki
WASKO - no coz, kolejny niespelniony zakup. W przeddzien wystrzalu mialem proroctwo, za duzo wahania i brak zakupu. Pozniej juz tradycyjnie nie wchodzilem do pedzacego pociagu.
...tak wiem ..od groma tych spolek. Planuje skrocic do 10, moze ktos pomoze?
nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
jeśli lubisz miód, nie powinieneś bać się pszczół