Temat:
Kiedy szczyt Hossy:)
mrk napisał(a):Jeżeli ktoś obstawia wzrosty to polecam przyjrzeć się marcowemu kontraktowi na mWIG40. Obecnie notowany jest blisko 100 pkt. (ok. 3%) poniżej indeksu, chociaż książkowo powinien być lekko ponad. Nie jest to kwestia dywidend(...) Nie jest to nic niezwykłego Kolego, popatrz na historię bazy w poprzedniej serii :) I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
Portfel użytkowników STOCKWATCH 2015
@Flesz: Dzięki Kolego za Twoją robotę. Silnych trendów dla wszystkich w 2016! I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
CDPROJEKT
Ot, taka ciekawostka: Cytat:Twórcy gry Wiedźmin 3: Dziki Gon poświęcili szesnaście godzin sesji mo-cap na nagranie scen seksu. Widać, że poważnie podchodzą do sprawy ;) I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
@ Tarantino: Lat temu kilka trochę grałem tymi walorami, też pod emisję ;) Nię pamiętam salda, ale ogólnie NC jak ognia unikam... I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
Hmmm, szybkie pytanie: mamy w portfelu dwie pozycje ze stratą ponad 50% -> w realu też się tak bawicie? I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
duon poproszę I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
Ukraina - dewaluacja hrywny?
@Krewa @SerpicoJeżeli wchodzę w Waszą prywatną sferę - przepraszam:) I tyle tytułem wstępu. O ile kolega Krewa dał mi się poznać jako znawca ukraińskich tematów ( KOV głównie z lat dawnych), tak Serpico też wygląda mi na osobę mocno zaangażowaną w te klimaty. Skąd wynika to zainteresowanie? I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
AntyHossa - test strategii prospadkowej
Dzięki za odpowiedź. Zwracasz szczególną uwagę na volumen podczas analiz, czy jest to mniej ważne dla Ciebie podczas podejmowania decyzji? Jeżeli już o tym pisałeś - przepraszam, odpuściłem fora od jakiegoś czasu i tylko sporadycznie zaglądam na chybił/trafił na wątki, które swego czasu śłedziłem. ALe kiedyś nadrobię zaległości :) // Na JSW planowałem podobne zagranie, ale inne obowiązki mi w tym przeszkodziły :( I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
AntyHossa - test strategii prospadkowej
Dlaczego taki? Biorąc pod uwagę cenę wejścia 27,66 nie jest wielką różnicą (a na godzinowym wygląda nieco bardziej racjonalnie). Ot, tak tylko pytam :) I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|
Temat:
Kiedy szczyt hossy?
Czyżby to ta korekta właśnie będzie? I never think of the future - it comes soon enough. A. Einstein
|
|